הואה הין באוקטובר
-
היי חברים,
אנחנו זוג + ילדהמתכננים לעצור בדרך לישראל בתאילנד (מגיעים מנפאל) יש לנו שבוע וחצי ±
באוקטובר וחשבנו להגיע להואה הין.
הבנתי שהעונה בעייתית קצת, אבל אשמח בכל זאת לדעת מה דעתכם.
אנחנו מעדיפים לחסוך עניין של עוד טיסה לאיים, ורוצים מקום יפה ושקט ועם אטרקציות נחמדות לילדים. (ולפי מה שקראתי יש בהואה הין לא מעט כאלה..)
אז דעת המומחים תעזור לי פה.
בנוסף, אמנם קצת שאלה דבילית מתנצלת מראש..מה מצב היתושים באיזור….משהו שמצריך איזה הגנה מיוחדת או שסתם רצות פה הפחדות זיקה וכדומה?תודהההה
-
הייתי בודק גם את פאטייה.
יש בצד שמאל קישור שנקרא אטרקציות בפאטייה.
הייתי הרבה פעמים בהואה הין
הים ככה כהה ובפטיה גם
צדיקות הדור יש גם פה וגם שם.
פאטייה הרבה יותר קרובה
ולדעתי גם הרבה יותר זולה
-
להגיע עם הילדה מנפאל לא נשמע כל כך טוב
-
למה?
-
ספטמבר אוקטובר זה שיא תקופת המונסונים ומזג האוויר מאוד לא יציב.
בנוגע ליתושים כמו בכל המזרח חשוב למרוח תכשיר דוחה יתושים לפני השקיעה ולפני השינה.
-
ראשית, אני ממליץ לך לקרוא המלצות על מקומות בהואה הין דרך “טיפים” (לכתוב: הואה הין ולקרוא. אני פרסמתי שם כבר ב 2014 מספר טיפים בכמה נושאים.)
שנית, הואה הין הוא מקום מהמועדפים ילינו ביותר בתאילנד. אנחנו נוסעים ביום שני הקרוב שוב לשלושה שבועות כאשר השבוע הראשון נהיה שם. אני לא מסכים עם ההמלצה לפטאייה. הואה הין והאיזור מעולים למגוון בילויים. אם אתם עם ילדה ממליץ על VANNA NAVA שהוא פארק המים החדש יחסית (נפתח לפני שנתיים בדיוק), על ביקור בחוף קאו טקיאב ולעלות דרך כפר הדייגים עד למקדש למעלה (עלייה קשה ותלולה) ולראות את מאות הקופים למעלה (לשמור היטב על החפצים ולא לנסות ללטף את הקופים). בנוסף, אנחנו תמיד מוצאים נהג מונית ושוכרים אותו ליום טיול. מומלץ מאוד ביקור ביער המנגרובים ובשמורת הטבע SAM ROY YOT עם ההליכה בים, המסלול למערה וההליכה ביער.
לגבי מזג האוויר, הוא בלתי צפוי, אבל בתאילנד לא מוותרים בגלל גשם. באזור הזה נוטה להיות פחות גשום.
-
תודה רבה רבה על העצות והטיפים. החלטנו בסופו של דבר להישאר בנפאל יותר מהמתוכנן ולא לבקר הפעם בתאילנד.
אבל בטוח אזכור את העצות ובפעם הבאה סביר להניח שנגיע להואה הין, שבהחלט נשמעת כמו מקום מצויין לשהות בו, במיוחד עם ילדים
-
תקראי היטב נן השורות-הואה הין לא מומלצת לילדים לשהייה ארוכה-רק מב