ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הולנד - על מה מוותרים ? או איך דוחסים ?

פורום טיולי משפחות
    7
    7
    2741
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaelicohen
      yaelicohen נערך לאחרונה על ידי

הי כולם 

טסים להולנד 2 משפחות עם ילדים בגילאי 4-12, לנים שבוע ברביט היל ועוד 2 לילות בפארק אפטלינג

אני יודעת האידאלי זה לעשות אטרקציה אחת ביום .. ולהיות בהולנד שבועיים- שלושה כדי להספיק את הכל 

אבל.. אנחנו נהיה שבוע וקצת 

ורוצה לדעת מה הם אתרי החובה שאסור לי להוריד ? או מה ניתן לדחוס ?

יום שני – נחיתה 6 בבוקר בבריסל התכנון הוא לנסוע ישר לכיוון כפר הנופש ולנצל את הדרך להשלמת שעות שינה של הילדים 

נגיע לאיזור כפר הנופש אחרי עצירה לארוחת בוקר סביבות 10 

ואז חשבתי לעשות משהו כמו ארמון הט לו או פארק יוליאנה תורן ?? עד שנוכל להיכנס לפארק הנופש בשעה 15:00

אחרי מנוחה קצרה חשבתי אולי לצאת לקראת ערב לטיול , יש מקומות שפתוחים בשעות הערב ? קניון ? מקום נחמד אחר שאפשר ללכת ופתוח ?

המשפחה השניה מצטרפת אלינו רק בשעות הלילה 

יום שלישי – נתחיל את היום במוזיאון של ארנהיים – קראתי דיעות לכאן ולכאן , חלק אומרים שניתן לבלות שם יום שלם , וחלק אומרים שמשעמם וממצה אחרי שעתיים 

במידה ונמצה אחרי שעתיים נמשיך לגן החיות בורחר .. או שנבלה שם את יתר היום 

אופציה שניה – להתחיל את היום בדולפינריום ומשם להמשיך לארנהיים 

יום רביעי- להתחיל את היום בחיטורן ואם לא עשינו אתמול את בורחר אז לסיים בבורחר

אופציה שניה : להתחיל את היום בדולפינריום ולהמשיך לחיטורן – קראתי על הרבה משפחות שאמרו שעשו את זה והיה מוצלח מצד שני יש כאלה שטענו שלחוץ…

יום חמישי – אמסטרדם – קניות לשבת באיזור הכשר , מוזיאון נמו וסיור בעיר 

(יש טעם ללכת לביה”כ הפורטוגזי ??)

יום שישי – שוק גבינות באלקמר ומשם נסיעה לוולנדם , מה דעתכם לסיים את היום בפארק הפיות או שזה כבר עמוס  ? ראיתי שהנסיעה מפארק הפיות לאזור רביט היל עוברת על המים , זו נסיעה מיוחדת שתעניין ילדים או שסתם נראה ככה במפה ?

שבת- אנחנו שומרי שבת לכן נישאר בפארק

ראשון – השלמות של מה שלא הספקנו במשך השבוע ? רעיון אחר ? משהו שלא הכנסתי ?

שני –שלישי  אפטלינג – הילדים שלי מכורים לפארקי שעשועים , אחרי ששנה שעברה עשינו שינו במסלול והוספנו עוד יום לפארק אירופה, החלטתי השנה מראש לשריין יומיים מלאים בפארק ( שנה לפני זה עוד היינו 3 ימים בדיסני )

רביעי – טיסה חזרה לארץ

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • משפחה בהכנה לטיול
        משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

הי יעל

לדחוס ולצמצם זה אכן בעיה. אך הלוואי שאלו יהיו הבעיות שלנו blush

נראה לי שאת צריכה לשים את היעדים על מפה כי את רצה מקצה אחד לשני (גן החיות והדולפינריום, ארנהיים והדולפינריום...)

ביום הראשון לא נראה לי שתגיעו לכפר הנופש כבר בעשר. מה לגבי קניות בדרך, ארוחת צהריים והגעה לכפר בצהריים? אולי תטילו מעט באמסטרדאם בערב

גם יום שישי נראה לי חיבור לא הגיוני אבל לא הייתי בפארק הפיות אז קשה לי לחוות דיעה

נעמה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • שגיתרון
          שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

מבחינת הילדים שלנו אתרי החובה בהולנד היו אתר ארכיון ופארק הוחה ולואה.

בארכיון היינו יום מלא מדקת הפתיחה ועד דקת הסגירה ונהננו מכל רגע. מקום מרתק, חינוכי ומלא קסם.

פארק הוחה ולואה פתוח עד שעת ערב מאוחרת מאוד ולכן שילבנו אותו בסוף היום (מספר פעמים).

לגבי הדולפינריום-קראנו שחצי יום מספיק ולכן הגענו רק בצהרים וזאת היתה טעות. בדיעבד היינו מגיעים בבוקר מוקדם ומבלים במקום יותר זמן.

תהנו.

• Danny D11
            Danny D11 נערך לאחרונה על ידי

הי,

אמסטרדם- האיזור היהודי רחוק מהאיזור התיירותי. ראיתי כאלה שלקח להם חצי שעה ואחרים שהסתבכו. העדפתי להביא אוכל ולבשל בכפר נופש. בית חבד במרכז אמסטרדם מוכר מנות אוכל לשבת. אפשר לאסוף ביום חמישי או שישי. לדעתי יקר. אם צריך, כדאי לתכנן להגיע לאיזור היהודי בשעות אחר הצהריים המוקדמות.

המוזיאון הפתוח בארנהים - מקסים. גדול מאוד, אבל יש רכבת שעוברת בכל מקום.

גן חיות בורחר- הלכנו אחרי המוזיאון הפתוח. היה קצת צפוף מבחינת שעת הסגירה. לדעתי פחות מרשים מהמוזיאון הפתוח.

הדולפינריום ואחר כך חיטהורן- עשינו את זה עם ילדות בנות 12. הגענו מוקדם והספקנו. זה יום ארוך עם נסיעות ארוכות מראביט היל. יהיה קשה עם ילדים בני 4. בחיטהורן יש את מייק שמשכיר סירות בשעות מאוחרות, כל עוד יש אור יום.

אפטלינג- תורידו את האפליקציה. אפשר להוסיף מתקנים למועדפים. אפשר לראות זמני המתנה ודרכי הגעה.

תהנו!

• adivelednizki
              adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

גם אנחנו שילבנו דולפינריום עם חיטהורן באותו היום לאחר שקראנו המלצות בפורום מכאלו ששילבו יחד .

בעינינו זו היתה אחת הטעויות של הטיול וזה ממש היה לחוץ.

הדולפינריום היא אחת האטרקציות היותר יקרות והרגשנו פספוס לצאת בצהריים כדי להספיק לחיטהורן , גם בגלל העלות הגבוהה של הפארק ובעיקר בשל ההרגשה שלא מיצינו. 

מעבר לכל מה שיש לפארק להציע , יש אזור שלם של משחקיה לילדים , שממש מתאים לגיל 4 שאנחנו פשוט לא הספקנו בשל הצורך לקצר.

• dmitrys
                dmitrys נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו בדולפינריום 5 שעות והיינו נשארים עוד אם לא היה קר מאוד וגשום.

זה לא רק מופעים שפזורים על כל היום, זה גם בריכות של כלבי ים ודולפינים שמאפשרים לראות אותם משחקים בינם לבין עצמם או עם צעצוע כלשהו.

יש גם בריכה של דולפינים וניבטנים שקיר אחד הוא זכוכית. אנחנו מסתכלים עליהם והם מסתכלים עלינו, ממרחק של מטר.

• רמ1
                  רמ1 נערך לאחרונה על ידי

היי

קודם כל להכין תכנית עם אלטרנטיבות, ולעקוב אחרי מזג האויר, כי יום גשם ישבש את כל התכניות

לבדוק מרחקי נסיעה ממקום למקום

אנחנו היינו אותו מספר ימים, ובסופו של דבר החלטנו לוותר על חלק מהדברים, כדי להנות מהפארק רביט עצמו ולנוח. יש שם בריכה שפתוחה עד הלילה, מיני גולף ועוד ועוד

לגבי התכנית שלך

ארנהיים- חובה, וממלא כמה שעות טובות עד יום שלם, הילדים שלי לפחות נהנו ורצו להששתתף בכל הפעילויות

דולפינריום- גם לוקח זמן, במיוחד אם אתם רוצים לראות את ההופעות, לשים לב ללוח זמנים בפרוספקט שמקבלים בכניסה. לנו היה יום עם גשם, אז היינו בתת קרקעי ויצאנו למעלה עם השמש

לא הייתי משלבת דולפינריום וחיטהורן זה יותר מידי צפוף ומעייף

אבל לא לוותר על חיטהורן, כן אפשר לצאת מאוחר מהפארק באותו יום

מלון אפטלינג מעולה- את יודעת שאתם יכולים להיכנס לפארק מהרגע שעשיתם צק אין!! גם אצלנו חולים על זה, להתכונן לתורים

אלקמר וולנדם- עשינו בדיוק אותו דבר ביום אחד, הבעיה הייתה שהנסיעה לאלקמר מאוד ארוכה, הגענו לשם והיה גשם זלעפות!!! ממש, לא נהנו בשוק הגבינות ורק הסתתרנו בבית קפה, אחר כך נסענו לוולנדם והמשכנו לקפוא כי הגשם לא הפסיק, בסוף רק עמדנו בתור לצילומים עם תלבושת אותנטית, היה נחמד, עד שהגשם הפסיק… ושוב נסיעה ארוכה בחזרה (יום מאוד צפוף)

גם חשבנו לחזור דרך ליילסטאד (על המים) אבל בסוף ויתרנו…

מה עם זאנס סחאנס? אולי לצרף בדרך משדה התעופה (לא יודעת איך זה מהכיוון שאתם מגיעים)

מה לגבי הוחא ולואה?

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון