ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה על ברגן בנורבגיה

פורום אירופה
    8
    24
    7498
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אפרת ספ
      אפרת ספ נערך לאחרונה על ידי

עמית...כבר כמה ימים לא היינו בקשר. שריינתי מלונות לפי ההצעה שלך ואני רוצה לוודא איתך או אם כל אחד אחר כאן בפורום שאני באמת מנצלת את הזמן שם בצורה המיטבית... אחרי לינה בלאורדל או ב torvis hotel יש לי יומיים שלמים (כשביום השני הלינה שלי בברגן). האם לא כדאי להצפין יותר ולהגיע לפיורדים/אתרים יותר מפורסמים/שווים? האם היומיים האלה כפי שהם מתוכננים כעת (לינה בבארסלנד) הם האופטימאליים?

כמו כן הצעת את 

קרחון ניגרדסברין (למחרת הלינה ב  torvis hotel) האם זה בקטגוריה של הכי הכי?

תודה תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • K.Amit
        K.Amit נערך לאחרונה על ידי

אין סוף ליופי ולמקומות השווים בנורווגיה.האמת היא שבאזור הפיורדים, הכול יפה. המקומות הצפוניים יותר, שהם מאוד מאוד מתוירים ומצולמים, ובטח אליהם את מתכוונת – יירינגר, דרך הטרולים – רחוקים מדי בשבילך. הדרך מלאורדל ליירינגר היא לפחות 5 שעות, זה לא ריאלי לבלות כל הטיול באוטו על הכביש. האזור שאת נמצאת בו הוא מקסים, סוגנפיורד בהחלט “נחשב” ובאלאסטרנד היא אחת העיירות היפות ביותר לחופי הפיורדים.

גם ניגרדסברין “נחשב” מאוד, אל תדאגי. תוכלו לעשות שם טיול על הקרחון, יש שם מרכז מבקרים חדש ומושקע ויוצאים משם סיורים ברמות קושי שונות. חוויה אמיתית.

• אפרת ספ
          אפרת ספ נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה...שאלה נוספת (מקווה שאחרונה) האם אין שום בעיה להשאיר את המזוודות ברכב (מדובר ברכב שתא המטען שלו לא מספיק לכל המזוודות כך שחלק יהיו גלויות בספסל האחורי ) – אפשר להשאיר ללא כל חשש? 

• K.Amit
            K.Amit נערך לאחרונה על ידי

אני לא יכולה לענות על זה, ואני לא חושבת שמישהו יכול.

נורווגיה נחשבת למדינה בטוחה. 

בכל מקרה, לדעתי, להשאיר מזוודות גלויות ברכב זה לא רצוי בשום מקום בעולם (אולי רק ביפן אפשר להשאיר...).

• 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון