וינה והאיזור עם ילד בן שנתיים?
-
היי,
נסגרנו על טיסה לוינה ל22.8 ל9 ימים
עכשיו מחפשים הכוונה
....מקצת קריאה על אוסטריה נשמע שהכל באיזור זלצבורג וטירול... שווה לנסוע לכיוון הזה או שבאיזור של וינה יש מספיק עניין?
הכיוון שלנו הוא לשלב 2-3 נקודות לטיולי כוכב כשבתוך זה גם כפרים/טבע/ועוד דברים שיכולים לעניין גם ילד בן שנתיים
אשמח להמלצות,
תודה רבה מראש
-
אני חושב שילד בן שנתיים משפיע מאוד על אופי הטיול אבל הוא לא פקטור בקביעת האטרקציות הנבחרות: מסלולי טבע, עיירות וכו’. דברים שייעניינו את הילד זה כל ברבור באגם או מגלשה ברחבי הגלובוס...
ואם כך, הייתי שואל האם מעניין לכם לטייל בווינה? אם כן, הקדישו לה יומיים שלושה.
אופציות שהייתי שוקל: לטייל בסלובקיה
אופציה אחרת לטייל בחבל קרינתיה
אופציה אחרת לא לטייל בכלל בווינה ולנסוע לטייל בטירול
אם אתם מאמינים שתחזרו בשנים הקרובות לאזור אז הייתי שומר את זאלצבורג לטיולים הבאים ולאו דווקא עכשיו.
-
כשהתעניינתי באזור וינה כבסיס לטיול מצאתי שיש המון חומר על האזור, וגם בסביבה של וינה יש הרבה אתרי טבע ואטרקציות. ההרים באזור לא ברמה של זלצבורגלנד, אבל יש הרבה מקומות יפים במרחק של קצת יותר משעה מוינה.
אני עם ילד בן שנתים הייתי נמנע מהנסיעה הארוכה לזלצבורגלנד, אבל אני מכיר אנשים שעשו את הדרך עם ילדים קטנים.
אם תחליטו להשאר באזור וינה, כדאי להכנס לאתרים מקומים. יש המון מידע מפורט.
-
תודה על התגובות המהירות.…
אני חושב שחבל לפספס את וינה ונישאר יומיים בערך, ולגבי האם נחזור בעתיד לאיזור אני מקווה שכן אז אולי באמת נשאיר את זאלצבורג לטיול אחר באיזור
האם כדאי לשלב את סלובקיה ואת קרינתיה בטיול אחד או שזה לנסות לתפוס יותר מידי? יש לי בסהכ 9 ימים (מלאים) אז יומיים בוינה משאיר לי 3 ימים בערך לכל חלק...
-
חד משמעית אי אפשר לשלב את קרינתיה עם סלבוקיה – ראה google maps.
ובכל מקרה שישה שבעה ימים לסלובקיה או קרינתיה זה ממש לא הרבה.