לינה בזלצבורג
-
מהו המיקום המועדף ללינה בעיר?
-
אם הכוונה לטייל בין היתר בחבל זלצבורגלנד, ותהיו עם רכב?
העיר זלצבורג צפונית מידיי
ולא מהווה מיקום יעיל לנקודת כוכב
-
היי לי,
החופשה מתחלקת לשניים, חצייה (כמה ימים) בעיר עצמה.
בנסף מתוכננת גם שהייה במיקום נוסף שיהיה בסיס לטיולי יום באזור זלצבורגרלנד, ועל כך התכוונתי לשאול בהמשך כדי לא לעשות “סלט”…
. יחד עם זאת, אם את יכולה להמליץ גם על מיקום ללינה בעיר וגם על המיקום הנוסף כמובן שאשמח. -
זלצבורג היא לא עיר ענקית ככה שבאופן יחסי, אין אלפי אופציות לינה בעיר.
אני לנתי בדירה הזו.
מבחינת המיקום שלה היא הייתה נוחה, יש חניה לאורחי הדירות בכניסה למבנה, ממול לכביש יש תחנת אוטובוס שהקווים בה מגיעים אל העיר העתיקה תוך כ10-15 דקות נסיעה. סך הכל נוח.
אני חושב שהאיזור הנוח ביותר לישון בו בזלצבורג זו העיר העתיקה, עם כל החנויות, בתי הקפה והמוזיאונים, ככה שאם אתה מעוניין ללון במרכז העניינים, זה המקום.
הייתי ממליץ גם לבדוק בבוקינג, מאחר ואין המון אופציות, תהליך החיפוש הוא קצר באופן יחסי.
-
מתי הטיול?
לידיעה המלונות בעיר העתיקה ברובם או כולם ללא מיזוג אויר, חלקית מחמת חסכנות וחלקית בגלל חוק שימור אתרים. אנחנו היינו ביולי בחום 37 צלזיוס וזה לא היה קל .אמנם קבלנו מאוורר לחדר אבל די סבלנו מהחום. מחוץ לעיר העתיקה יש מלונות אחדים ממוזגים.
זלצבורג היא רבת קסם. תהנו.
-
יש שני מוקדי לינה
בתוך העיר העתיקה- חדרים לרוב קטנים,מלונות אינטימיים יותר ,אין חניה(!) והמחיר גבוה יותר.
בפריפרייה של העיר- מלונות גדולים יותר, ומחיר זול יותר, יש חניה אבל כדי להגיע למרכז העיר צריך תחבורה (שאטל או מכונית).
אבל לפני שאתה סוגר “כמה לילות” בעיר- כדאי שתבנה לעצמך תוכנית טיול ותראה “כמה ימי טיול” ליעדים בתוך העיר- אתה צריך בכלל?
-
היי יונית,
ביחס ל”כמה ימי טיול” – אני לא צריך למלא את הימים באטרקציות מצאת החמה עד צאת הנשמה, אני מסוג הציפורים הנדירות שיכול ורוצה לחוות עיר גם דרך ישיבה בבתי קפה, טיול נינוח בפארק, גלריה, קונצרט… לאט, אני לא אוהב למהר.
ביחס למיקום – אני מעונין לא לשכור רכב בעת השהייה בזלצבורג, לכן פחות נוטה להתרחק מהמרכז. האם את מכירה ויכולה להמליץ על מלון נוח שהוא לא במרכז אבל עם נגישות טובה לתחבורה ציבורית?
-
ל- 4muki5:
החופשה בספטמבר (ראש השנה).
-
תהנו. אנחנו התגוררנו במלון ברחוב הראשי של העיר העתיקה, גטריידהשטרסה,(היינו במסגרת קבוצה פרטית) . המיקום שידרג את השהות מאד. יצאנו ישר למרכז האירועים.
-
באיזה מלון? האם אתה ממליץ עליו?
-
מלון רדיסון בלו. אנחנו מאד אהבנו. בנין עתיק תחת חוק שימור מבנים, פונה לנהר. ארוחת בוקר טובה.ו במרחק הליכה לכל פינה בעיר העתיקה .
-
תודה