טיול לצפון איטליה באוגוסט- התלבטות לגבי 3 לילות
-
אנחנו זוג עם שניים (5 ו 2.5) נוחתים במילאנו ל 10 לילות.
התכנון נכון להיום:
נחיתה במילאנו
3 לילות ראשונים בולצאנו (עוד לא חקרנו מה כדאי לעשות שם)
7 לילות נוספים – אגם גארדה – לינה בדרום האגם במלון עם בריכה:
נסיעות בימים אלו לאטרקציות שונות וחזרה מוקדמת למלון כדי לא להעמיס ולהנות.
(מונטה בלאדו, מלטצ’זינה, יום מילאנו, צפון אגם גארדה – טרמוסינה, אגם טנו, יום גארדהלנד, סרמיונה ואולי עוד אם נספיק).
בגלל שהנסיעה ממילאנו לבולצאנו אורכת כשעתיים וחצי (קשה עם הקטנים) מה שיותיר לי בעצם רק יומיים מלאים שם החלו אצלי מחשבות לבדוק אפשרות להגיע למקום אחר לשלושת הלילות הראשונים ...במקור רציתי להגיע להרים כדי לא לסבול מהחום כל התקופה וגם כדי לראות את ההרים שם שעוד לא ראיתי ועוד אזור שהוא לא האגמים אבל עכשיו אני פתוח לרעיונות אם יש…
תודה !
-
לפי גוגל הנסיעה לבולצנו היא שלוש וחצי שעות. רק אתם מכירים את הילדים שלכם אבל אני לא הייתי עושה נסיעה כזאת עם ילד בן שנתים, בשביל טיול נטו של יומים.
הייתי נשאר קצת יותר באזור.
אם תבחרו להתמקם בבולצנו אפשר לצאת ממנה לטיולי יום בדולומיטים.
-
תודה רבה – כן אכן כנראה טעיתי וחייב לשנות:
האם יש מקום מומלץ אולי באזור אגם קומו להיות בו שלושה לילות שיכול להיות נחמד גם עם הילדים?
אשמח להצעות
-
אנחנו הינו עם ילדים בגיל דומה ולנו שבוע בקומו ומשם עשינו גיחות למג’ורה, לשוויץ מעט ולקומו.
שהינו ב
Il Montesino B&B.
ALBESE CON CASSANO - COMO - ITALY,
22032, road/street: DOMENICO CIMAROSA
Civic number: 1/B -
רק מציינת שבבולצאנו עצמה לא משמעותית קר יותר מאשר במילאנו. כדי ליהנות מטמפרטורות נעימות יותר צריך להגיע למקומות גבוהים יותר. בכל מקרה, אני לא הייתי נוסעת את כל הדרך הזאת עם ילדים קטנים רק בשביל יומיים נטו.
-
מציעה את מולבנו במקום בולצנו.
מולבנו נמצאת שעה צפונה מריבה אל גרדה. הנסיעה אליה האוטוסטרדה, נוחה וקלה.
מולבנו עיירה מהממת עם אגם יפהיפה וכיפי ששפת האגם היא פארק גדול עם דשא ומתקני שעשועים. מאוד כיף שם. יש רכבל לעלות לתצפית יפה.
גם קומו אפשרי- אגם קומו האגם הכי יפה בצפון איטליה לדעתי. בעיר קומו יש טיילת יפה על שפת האגם עם גינות שעשועים. יש פוניקולר לעלות לברונט לתצפית יפה. יש את בלאג’יו המהממת, יש את וילות מסביב לאגם לבקר.
לא רואה במסלול שלך את ונציה ולדעתי חבל- תקדישו לונציה יום-יומיים, היא מדהימה ולא רחוקה מסרמיונה
-
תודה רבה.
מולבאנו נראה מעניין -כיוון שנוחת במילאנו אז זה גם שלוש וחצי שעות משם לכן אולי אשקול להגיע לשם בחלק השני של הטיול כאשר אלון בדרום האגם.
כנראה אוותר על מילאנו ואולי אקדיש יום לונציה במקום על סמך המלצותיכם – הייתי בונציה בעבר וזוכר שזה מאוד עמוס…
כעת אבדוק מקומות לינה בקומו – נראה שזה הכיוון – משהו ליד האגם או ליד העיירהקומו או בלאג’יו.
תודה (אם יש המלצות נוספות למקומות לינה נחמדים למשפחה אשמח
-
אגם מג’ורה גם יכול להתאים, ממנו לאגם גארדה יש אוטוסטרדה.
יש שם אפשרות לשיט בין האיים באגם שיכול להתאים לילדים ( יש אי עם טווסים שהולכים חופשי)ורכבל להם שליד, וגם שם יש טיילת ליד האגם.
-
היי efratga – חשבתי על הצעתך ונראה שהשלושה ימים באזור האגם קומו יהיו כך:
יום 1- הגעה אחרי צהריים לעיירה קומו ל 3 לילות. סיור בטיילת קומו, עיר עתיקה ופיאצה ואולי פוניקולר ל Brunate
יום 2 – נסיעה לבלאגיו ומשם מעבורת לvarenna ואולי גם griante וחזרה
אחרי צהריים jungle raider park
יום 3 – נסיעה למאג’ורה.
יום 4 – נסיעה לדרום גארדה ל 7 לילות.
השאלה לאיפה בדיוק התכוונת במאג’ורה שכדאי להגיע ביום האחד הזה עם הילדים שיהיה מעניין בהתחשב במה שעשינו בקומו ולא ראחוק מידי? אם יש אלטרנטיבה באזור קומו ליום הזה אז גם אפשרי.
תודה
-
הנסיעות בדולמיטים יותר ארוכות ממה שאתם חושבים, הנסיעה איטית ומפותלת. דרך לא פשוטה לילדים קטנים.
וכל יציאה בימים האלה היא ארוכה מאוד. לא הייתי מוותרת, הדולמיטים מקסימים, אבל מצד שני הילדים שלי היו גדולים יותר
-
תודה – ירדתי מהדולומיטים לשלושה ימים אלה בעקבות המלצה בתחילת השרשור – עכשיו מסדר את שלושת הימים באזור קומו כמו שכתבתי מקודם
-
לגבי אגם מאגו’רה- נראה לי קצת מעמיס וגם גאוגרפית מרחיק אתכם מגרדה. לא יותר מדי עבורכם 3 אגמים בטיול אחד?
אם לא אז תוכלו לנסוע לסטרסה stresa היפה, ממנה אפשר לשוט ל-3 איים (כרגע לא זוכרת את שמות כולם, זוכרת שלאחד מהם קוראים bella), וגם לשוטט בסטרסה עצמה יפה מאוד, טיול יום 1 קלאסי ויפה.
-
הי
כפי שציינתי מעלה אני ממליצה על מקום הלינה שאנחנו הינו בו בקומו
לגבי שלושה ימים באיזור ממליצה על
- יום מג’ורה שיכלול את סטרזה, אחד האיים ואולי וילה פאלויצ'ינו בסטרזה (וילה עם בעלי חיים בגניה)
- bellano ravine, טירת VEZIO ובלאג’יו (לא בהכרח כולם באותו יום)
- אם בא לכם יום קצת רחוק אז עמק ורזאסקה, סכר ורזאסקה, lavertezzov גשר ציורי על נהר ponte dei salti, מסלול הליכה שביל האומנות (לא מעגלי), הכפר sonogno
תהנו!