מסלול לקנדה+מערב ארה"ב - Help please
-
הי, אנחנו זוג+4 ילדים (14,13,10, 7) מתכננים לטוס בין ה- 26.9-10.10 לקנדה+החוף המערבי,
נשמח לשמוע וללמוד מנסיונכם לגבי המסלול המתוכנן:
26.9 - נחיתה בוונקובר בשעות הצהריים ונסיעה למלון
27.9 - פארק לין (+סיור בוונקובר)
28.9 - הר גרוס (+סיור בוונקובר)
29.9 - מעבורת לויקטוריה - סיור בעיר (אולי נספיק לטייל בגני בוטשרד) והתמקמות במלון (ערב יום כיפור)
30.9 - יום כיפור - סיור רגלי באזור המלון ומנוחה (בערב סיור קצר בעיר)
1.10 - שייט ליוויתנים+המוזיאון המלכותי של בריטיש קולומביה (אולי נספיק לסייר בפרלמנט)
2.10 - מעבורת לונקובר + טיסה לסן פרנסיסקו - נחיתה בצהריים (אשמח להמלצה למלון שלא יאלץ אותנו לקחת 2 חדרים)
3.10 - סן פרנסיסקו
4.10 - סן פרנסיסקו
5.10 - נסיעה לכיוון מונטריי (לינה במונטריי)
6.10 - נסיעה לכיוון מורו ביי (לינה באיזור)
7.10 - נסיעה ללוס אנג'לס (סיור בשדירת הכוכבים, בוורלי הילס)
8.10 - יוניברסל
9.10 - דיסנילנד צ'לנג'
10.10 - יום חופשי (לוקחים טיסת לילה ב-22:45)
התלבטנו האם לשלב את יוסמיטי פארק על חשבון יום בסן פרנסיסקו + יום מכביש מספר 1 אשמח לשמוע את דעתכם למסלול המתואר.
המון המון תודה

זואי
-
ה- 29/9 – תלוי מתי המעבורת עוגנת באי ונקובר. אני מניח שמדובר בנמל שבסידני, כ- 30 או 40 ק”מ מצפון לויקטוריה. במקרה זה, ואם העגינה היא בשעה לא מאוחרת, ניתן לבקר בגני בוטשארד בדרך לעיר ויקטוריה, מה גם שלמחרת אינכם מתכננים לנהוג וממילא תוכלו רק לטייל רגלית בויקטוריה.
ה- 1/10 – מדובר ביום ראשון. אני לא בטוח שהפרלמנט פתוח ביום ראשון. בידקו מראש.
לגבי יוסמיטי – לא נראה לי שכדאי להמעיט את משך הביקור בסן פרנסיסקו על מנת להגיע ליוסמיטי. ממילא מדובר בביקור לא ארוך. מצד שני, אם תוותרו על החלק של כביש 1 שציינתם בתוכנית, אני חושב שאפשר לבקר ביוסמיטי. הבעיה שרובו של החלק היה של כביש 1, להבנתי, יהיה סגור לתנועה, כך שהאטרקטיביות שלו נראית לי מועטה יותר.
-
אתה צודק, הביקור אכן קצר.
נראה לי שנוותר על יוסמיטי.
תודה על המענה המהיר

זואי
-
בסן פרנסיסקו יש מלון שנקרא BEDFORD ARMS מקווה שלא שיבשתי את השם קיבלנו דירה עם מטבח היה מצויין.
בהצלחה