נורבגיה - קמפינג עם קרוון בברגן ואלסונד
-
הי. אשמח להמלצות לאתרי קמפינג “עירוניים” בשתי הערים האלה.
הבנתי שלברגן בכלל אסור להיכנס עם קרוואן – אשמח להמלצות על אתרי קמפינג קרובים
-
לגבי ברגן – אכן אסור להיכנס עם קרוואן ולא רואים שם קרוואנים, כך גם הזהירו אותנו במשרד הקבלה של החניון. קמפינג מומלץ קרוב לעיר: Bergen Camping Park וסמוך לו יש תחבורה ציבורית אל העיר וחזרה. במשרד הקבלה ניתן לקבל את לוח הזמנים של האוטובוס.
לגבי אלסונד – יש קמפינג בתוך העיר, סמוך לנמל. נראה כמו חניון רגיל אבל יש חיבור מסודר לחשמל, שירותים ומקלחות ציבוריים, מילוי מים וריקון מים אפורים ושירותים. החניה באמצעות מכשירים אוטומטיים – 250 קרונות ל 24 שעות או 25 קרונות לשעה. מהחניון ניתן להגיע רגלית אל כל חלקי העיר בקלות. להלן קישור למפת גוגל בה מופיע החניון. אם תעביר למצב לוויין תוכל לראות שחונים שם קרוואנים.
בחודש יוני האחרון היינו שבועיים בנורבגיה בקרוואן, אתה מוזמן לקרוא את סיפור המסע, הוא מפורט מאד ואם תהיינה לך שאלות – אשמח לענות.
בברכה,
שמוליק