ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כניסה לקנדה

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    1018
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shmulik89
      shmulik89 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם !

במהלך חודש אוגוסט אנחנו טסים לארצות הברית (מנהטן ) במהלך הטיול אנחנו עם רכב שכור מתכוונים לעבור לקנדה לאזור מפלי הנייאגרה , האם אני זקוק לויזה/אישור כניסה ? ולאחר מס’ ימים שבים לארה”ב .

מקריאה בפורום כתוב שבגבול בין ארה”ב לקנדה קצין ההגירה מתשאל אותנו ומאשר את הכניסה לקנדה . האם את אישור הכניסה אני יכול כבר לארגן דרך סוכנת הנסיעות שלי או שצריך מול קצין ההגירה הקנדי ?

תודה מראש

שמוליק

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Chen0487
        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

אין צורך בויזה או באישור מקדים כלשהו לכניסה לקנדה (כל עוד הכניסה היא דרך היבשה). אכן כשתגיעו לגבול עם הרכב ישנה סבירות שקצין ההגירה ישאל אתכם כמה שאלות, אבל זו לא אמורה להיות בעיה רצינית- פשוט אומרים את האמת וזהו. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
        • reuben13
          reuben13 נערך לאחרונה על ידי

1. צריך להודיע לחברת ההשכרה שאתם עוברים עם הרכב לקנדה, הכוונה לתחנת ההשכרה בארה”ב. רוב חברות ההשכרה מאפשרות מעבר לקנדה ללא אישורים נוספים וללא תוספת תשלום (דולר, אלמו, הרץ, אייוויס, נשיונל, באדג’ט)
          2. לא צריך ויזה לקנדה ולא צריך שום פרוצידורה נוספת אם נכנסים דרך מעבר קרקעי או נמלי ים. רק מי שמגיע דרך האויר צריך למלא ETA.
          3. התשאול הוא ע”י רשויות ההגירה הקנדיות בעת הכניסה לקנדה. לא צריך התערבות של סוכן.
          • r b s
            r b s נערך לאחרונה על ידי

היי,

עברנו את זה בשבוע שעבר, תשאול קצר ומהיר (מאיפה ולאן) , חותמת בדרכון וזהו. דקה וחצי, הפקיד עוד התלוצץ ושאל למה אנחנו באים מכל כך רחוק רק ליום. לקחת בחשבון שבמעבר חזרה לארהב יכולים להיות תורים ארוכים. 

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון