מלון פשוט מחוץ לאתונה
-
מחפשת מקום לינה ללילה אחד מחוץ לאתונה. אנחנו נוחתים בערב ולא מעוניינים להיכנס לתוך העיר רק כדי לישון. מחפשים מלון נעים במקום נוח, רצוי מצפון לאתונה, אפשר במרחק של עד חצי שעה מהעיר.
-
ממליץ לך ללון באיזור וולוגומני.
מרחק 25 דקות משדה התעופה, ולא עוברים בתוך העיר.
אזור נעים לשהייה, ליד האגם.
אני הייתי בוולוגומני סוויטס , מאד מהנו בו
-
לקחתם בחשבון ששדה התעופה דרומית לעיר?
אנחנו נחתנו ב21:30 וחיכינו לרכב בדלפק של אנטרפרייז כשעה וחצי ויצאנו משדה התעופה ב23:15 בערך. יש לציין שבדלפקים אחרים לא המתינו אנשים. כך שאם שכרתם רכב בחברה אחרת יש סיכוי שתצאו מוקדם יותר.
אזור וולגומני Vouliagmeni מתאים ללינה. מלונות שהומלצו היו בתפוסה מלאה. אני לא מצאתי שם מקום שנראה לי סביר. מצאתי לינה בצד השני של שדה התעופה בArtemida . לא במלון אלא דירה קטנה.
אם לא תקבלי כאן המלצות תנסי בבוקינג. עד כה כל בחירה שלנו במלון שהניקוד שלו היה +8 היה סביר. כשאת מכניסה תאריך לא משנה לאיזה דף מלון תכנסי. תלחצי על סמליל מיקום במפה ותפתח לך מפה עם אפשרויות רבות (כשמגדילים את המפה יש מצב שיופיעו עוד מקומות)
-
אנ י נחתתי ב 20:00 באתונה וגם שכרתי רכב דרך אנטרפרייז. תוך 5 דקות קיבלנו את הרכב.
-
חיים אז לנו היה פחות מזל, וצריך לקחת בחשבון מצב כזה.
האם זה קרה כי השעה היתה מאוחרת יותר? (המזוודות הגיעו תוך 10 דקות המתנה ליד המסוע) האם במקרה רוב הנוחתים בשעה זו הזמינו רכב מאנטרפרייז? (בזמן שהותנו במקום בדלפקים האחרים היה רוב הזמן ריק, אולי טיפלו בשתי הזמנות כשהגענו ואחר כך התבטלו.)
יכול להיות ש 2 אנשי השירות בדלפק עבדו לאט? עובדה היא שהתור התקדם מאוד לאט. לדעתי היו לפנינו 6 הזמנות בלבד והם קיבלו גם 3 החזרות רכב “מהצד” . גם אחרינו הגיעו עוד אנשים לדלפק זה ופחות לאחרים, אם בכלל.
-
מזל, תמיד טוב בחיים.
כשטיילתי ביוון הבחנתי שמרבית המטיילים היו עם רכבים שכורים מאנטרפרייז, כנראה בגלל המחירים הזולים יחסית, שעות פתיחה 24 שעות.
כנראה שהספקתי להגיע ראשון ולזכות בטיפול מהיר, לא זוכר שהבחנתי בתור ארוך אחריי, אבל הגיעו אנשים.
בכל מקרה הייתי מאד מרוצה מהם.
-
היו בעבר כמה המלצות בפורום למלונות ליד שדה התעופה.
בכל מקרה, אולי הטיפ הזה יעזור לכם