ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    7 ימים בניו-יורק - עזרה בתכנון מסלול

    פורום צפון אמריקה
    3
    3
    1031
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Offer_3696515
      Offer_3696515 נערך לאחרונה על ידי

      אחרי חודשים של הכנות, סטרס, ועזרה אדירה מאנשים בפורום ופורומים שכנים אנחנו יוצאים לדרך בעוד כמה ימים. הטיול שלנו מתחיל בניו-יורק, נוחתים בבוקר של 28/7 ועוזבים ב- 4/8 בצהריים. אנחנו מגיעים בהרכב של 3 מבוגרים (אני נעזר בכיסא גלגלים) ו- 3 ילדים (12 ותאומות בנות 2.5). נלון בדירה ב- uws, 103. 

      נשמח לקבל טיפים איך כדאי לחלק את הימים, נוחתים ממש לסופ״ש – מה לא כדאי לפספס?

       

      תודה רבה לכל העוזרים

      עופר

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nirol22
        nirol22 נערך לאחרונה על ידי

        דבר ראשון, איזה כיף לכם Smile

         

        מה שאני עושה ולדעתי זה הכי חכם זה לחלק את הימים לפי איזורים.

        למשל, ביום שישי הייתי מתחיל במוזיאון האינטרפיד ומשם ממשיך ברגל עד לטיים סקוור שבדרך עוברים באיזור הל קיטצ’ן. מאמין שעד שתגיעו לטיים סקור כבר יהיה ערב.

        את יום שבת הייתי מקדיש לאיזור צ’לסי, הייתי מתחיל בטיילת ההיי ליין ומשם ממשיך לצ’לסי מרקט, אחרי זה יש לכם ממש קרוב את מוזיאון וויטני השאלה כמה אתם אוהבים אומנות, מבחינתי זה לא ביקור חובה. מצ’לסי מרקט ממשיכים ברגל עד לווישנגטון פארק וNYU. 

        יום ראשון הוא ללא ספק היום של סנטרל פארק, תקחו אתכם שמיכה, תקנו כמה דברים טעימים בסופר ופשוט תהנו, הייתי מוסיף ביום הזה את מוזיאון הטבע וההיסטוריה.

        יום שני איזור ברוקלין ברידג’,לא חסר מה לעשות שם, שייט לפסל החירות, באטרי פראק, כנסיית טריניטי, פדרל רזרב, או שבכלל בא לכם להמשיך לכיוון ברוקלין וויליאמסבורג, הכל תלוי בכם.

        יום שלישי אפשר להתחיל מהחנות של אפל ומשם לרדת בשדרה ה5, עם עצירות בבניין של טראמפ,חנות של האן בי איי,  קטדרלת סיינט פטריק, רוקפלר סנטרׁ( אפשרות לתצפית) , תחנת גרנד סנטרל עד לאמפייר סטייט בילדינג. אפשר משם לבקר במדיסון סקוור גארדן. חוזר למלון מתקלח מתארגן ואז יוצא לראות הצגה וסיבוב  נוסף בטיים סקוור בלילה.

        יום רביעי זה יום נחמד לפארקים, יורדבסאבווי כל הדרך עד לפארק יוניון סקוור, בימי רביעי יש שם שוק איכרים נחמד. עולה לפארק מדיסון (אוכל המבורגר של שאק שאק) והלאה עד בראיינט פארק והסיפריה העירונית. 

        חמישי אפשר את איזור התאומים.

         

        בקיצור לא חסר מה לעשות, הכל תלוי בכם.

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ari0252
          ari0252 נערך לאחרונה על ידי

          היי ,יש בצד שמאל של המסך המלצות לטיול בניו יורק.

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון
          ×