צ'יוויטווקיה - נמל תחילה וסוף של קרוז - מבוקש מידע
-
אנו חוזרים משיט בבוקר והטיסה שלנו חזרה לארץ היא בעשר בלילה. אנו יכולים להזמין הסעה משם לשדה התעופה למתי שיתאים. לאור זאת שואלים:
- האם מומלץ לבלות את הזמן בעיר זו ובצמוד לה? אם כן מה מומלץ?
- האם מישהו יודע אם יש בנמל שמירת חפצים, או אם לא – האם במקום אחר כמו תחנת רכבת וכד’ ואיפה?
תודה על תשובות.
-
היי ,
בציוויטווקיה עצמה אין משהו מיוחד לעשות.
נראה לי הכי הגיוני לנסוע לרומא .
יש כאלה שמבלים זמן פנו במרכז קניות EUROMA 2 שקרוב 25 ק”מ לשדה התעופה וזה מה שאני הייתי עושה אם הייה לי כמה שעות לשרוף .
תחליטו מה אתם רוצים לעשות בזמן הפנוי ואז תראו מה לעשות עם המזוודות.
-
בספטמבר האחרון עשינו קרוז מאותו מקום. אני מצטרף לתגובה שאין מה לראות יותר מידיי בצ’יוויטווקיה ואם אתם עולים מספיק מוקדם על האוניה (אני ממליץ על כך) אתם יכולים לאכול צהריים בנחת ולרדת לעשות סיבוב קצר בעיר זה מרחק קצר.
אינני יודע באיזה חברה אתם שטים אבל אנחנו שטנו ב”סלבריטי” ותמורת סכום קטן יכולנו להישאר על האוניה ביום הפינוי עד השעה 15:00 וליהנות מכל המתקנים כולל אוכל, רק היינו צריכים לפנות את החדר והמזוודות נשמרו לנו באזור היציאה מהאונייה. זו אופציה אחת. אופציה אחרת היא להגיע לרומא, לאחסן את המזוודות בתחנת הרכבת ולבלות יום ברומא.
-
תודה לתגובה.
איפה ממוקם מרכז הקניות ביחס לשדה התעופה ולצ’יוויטווקיה? האם יש לך מושג מה הקשר התחבורתי לשם?
תודה.
-
תודה רבה.
רעיון הlate checkout הוא רעיון נהדר. ניסיתי לבדוק עם החברה (MSC), אך נראה שלא ניתר לברר כלום מכאן. האם אתם סידרתם את זה מהארץ, או בהגיעכם לאניה?
יש לך מושג אם בתחנת הרכבת בצ’יוויטווקיה יש שמירת חפצים?
תודה רבה.
-
את ה Late Checkout סידרנו במקום, הרעיון עלה לנו אחרי שקראנו על כך בעלון של האניה שמחולק במהלך השייט. אתם יכולים לנסות לבדוק זאת בפורומים של האתר Cruise Critics, אם אינכם מכירים אותו – זהו האתר האולטימטיבי לכל המידע הקשור בשייט.
לגבי שמירת חפצים בתחנת הרכבת – לא ידוע לי
-
היי ,
תקיש בגוגל מפות EUROMA 2.
זה בערך 25 ק”מ ממזרח ודרום לפיומיצ’ינו על האוטוסטרדה.