התייעצות לגבי טיול משפחתי ביולי 2018
-
שלום לכם,
אשמח להמלצות לטיול משפחתי זוג ושלושה ילדים בגילאים 15, 13, 9.
מתלבטת יעד מועדף לטיול של כ- 10 ימים ביולי 2018 בסלובניה קרואטיה או צפון איטליה.
טיילנו בעבר באוסטריה, היער השחור, מזרח ארצות הברית.
תודה רבה לתגובות….
-
-
תלוי מה אתם רוצים.
הולנד נהדרת לגילאים האלה, מלא אטרקציות. היינו עכשיו.
גם איזור אגם גארדה, קצת פחות אטרקציות לילדים אבל יותר טבע.
אם מעדיפים טיול עירוני אז לונדון אולי.
בסלובניה-קרואטיה לא הייתי, לא יכול להשוות.
-
שני היעדים מקסימים. אנחנו חובבי מסלולי הליכה ולכן בצפון איטליה כללנו גם את הדולומיטים. אם תצטרכי עצות נוספות אשמח לענות. מניחה שסלובניה וקרואטיה זולות יותר.
-
היי
למרות שלא ציינת את הולנד כיעד אפשרי, אני ממליצה בחום על הולנד.
היינו בצפון איטליה והיה נחמד מאוד.
בסלובניה וקרואטיה לא היינו.
-
אם אהבתם את היער השחור – ממליץ מאוד על טיול לדרך האגדות בגרמניה. גם שם יש כרטיס אטרקציות שמקבלים ממקום הלינה (כמו הכרטיס האדום) ואינסוף אטרקציות לילדים ולמבוגרים. חזרנו משם רק עכשיו ועדיין בהי...
-
שני היעדים מוצלחים.
אזור גאדרה יש בנוסף לטבע גם את גארדהלנד - אם אתם מחפשים לונה פארק + פארק מים. בסלובניה אין.
לא יודעת כמה זה חשוב לכם…
אנחנו אישית יותר אהבנו את צפון איטליה מאשר את סלובניה אבל זה באמת כבר ענין של טעם אישי...
-
יש בסלובניה פארק מים מקסים (טרמה קאטז) ועוד 3 בקרואטיה. חוצמזה יש מללללללא אטרצקיות, טבע מושלם , מחירים טובים והמון כיף
-
בוקר טוב לכולם. אני מצטרף לשאלה שהועלתה. מה לגבי צפון צ’כיה? משפחה עם 2 עוללים בני 12 ו 15 שאוהבים טבע ואטקציות כמו פארקי חבלים , אומגה וכו’?
חן
-
לבנק האפשרויות שהועלה פה, ניתן להוסיף גם את סלובקיה.
יש בה מפלים, מסלולי טבע בכל הרמות, מערות קרח ונטיפים, פארקי מים וחבלים, ראפטינג משפחתי ועוד.
היינו באוגוסט שעבר (סה”כ טיול של שבוע וחצי, זוג +3) ושילבנו עם וינה – שם יש ארמונות, לונה פארק מצויין (פראטר) וכמובן שופינג.
ניתן לשלב את סלובקיה גם עם בודפשט (שם היינו לפני כמה חודשים בטיול נפרד) וגם יש הרבה אטרקציות לילדים.
על שלושת היעדים האלה יש סיכומי טיול מפורטים בבלוג שלי, אם תרצו להתרשם ממה שיש להם להציע למשפחות.
סלובקיה זולה למדי, יש מגוון גדול של מקומות לינה – גם צימרים וגם מלונות. מבחינת טיסות אפשרי – לוינה, לברטיסלבה (עיר הבירה) או פופארד. או טיסות לאו קוסט לבודפשט.
-
אנחנו חזרנו עכשיו מ-5 ימים בצפון צ’כיה, והיה טיול מעולה. היינו שם עם ילדים בגילאי 18,16,13 ו- 8. יש שם מסלולי הליכה בשמורות טבע יפיפיות, רכבות הרים אלפיניות, רכבלים, פארק חבלים, אומגה, שייט בקאנו, השכרת אופני הרים וקורקינט – והכל במחירים ממש טובים. מומלץ!
-
אני חושב שהסדר לא משנהשני היעדים טובים, לא חשוב באיזה תבקרו ראשון ואיזה שני