ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול יום מאוקספורד

פורום אירופה
    3
    6
    1589
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שקד
      שקד נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

תקציר הפרק הקודם – בחודש פברואר האחרון ביליתי שבוע באוקספורד, כאשר חלק מהזמן הוקדש לעבודה, חלק לטיול בעיר וחלק לבילוי עם חברים. בהמשך אותה הנסיעה הייתי גם בקיימברידג׳ וגם בלונדון.

בהתראה קצרה מאוד אני שוב באוקספורד לכמה פגישות שיתקיימו מאוחר יותר היום. אני ישנה אצל חברים באוקספורד והטיסה חזרה היא בשבת בצהריים. כלומר, יש לי יומיים – חמישי ושישי. החברים עובדים במהלך היום אבל אני מאוד רוצה להיות איתם אחרי הצהריים ובערב.

מה בעצם אני מבקשת? חשבתי להקדיש יום אחד לטיול: המגבלות – יהיה בתחבורה ציבורית מאוקספורד, עדיפות גדולה מאוד לחזרה לאוקספורד אחרי הצהריים (אין בעיה לצאת מוקדם), וכן, נראה שמזג האוויר לא בהכרח יאיר פנים. אולי לאנשהו בקוטסוולדס, אולי לסטראטפורד אפון אבון? משהו אחר? אם קוטסוולדס אז איפה בדיוק? סטראטפורד חוץ מזה שהיא עירו של שייקספיר, מה עושים שם?

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy
        imeshy נערך לאחרונה על ידי

שלום שקד, 

למיטב זכרוני את עומדת לעבור לאנגליה – אני במקומך הייתי שומר את הטיול בקוטסוולדס לזמן שבו תהיי אנגליה יותר ויהיה לך רכב וימים יפים לטיול. לא שזה לא אפשרי בלי רכב ועם גשמומיות קלה – אבל בכל זאת – נעים יותר לטייל אחרת. 

כמה המלצות לטיול יום מאוקספורד

• באת’ – עיירת המרחצאות הרומיים, ג’יין אוסטין ועוד. נסיעה של שעה וחצי בתחב”צ וטיול יפה של יום. 
        • טירת וינדזור
        • סטרטפורד – עירו של שייקספיר – כשעתיים נסיעה. מתאים לכמה שעות נעימות של טיול בעיר עתיקה
        • סולסברי – עיר יפה עם עותק מרשים של המגנה כרטא בכנסיה ענקית. שעתיים ורבע נסיעה. 
        • אפשר לנסוע למרכז הקוטסוולדס – כגון bourton on the water (שעה וחצי) או stow on the wald (שעה ורבע). 
        • טירת ווריק – שעה וחצי

(כל הזמנים לפי גוגל)

• Jenny2
          Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

וכמובן אם טרם ביקרת, יש את Blenheim Palace & Woodstock

תחבורה

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

תודה, מחר בבוקר נחליט סופית.

IMESHY, אכן צפויות הזדמנויות נוספות לביקור, ומנגד, יש לי עוד יומיים להעביר פה והייתי ברוב ״אתרי החובה״ של העיר.

• imeshy
              imeshy נערך לאחרונה על ידי

אם טרם ראית – אלבום תמונות

קצת מהקוטסוולדס – החל מעמוד 58

באת’ – החל מעמוד 75

סולסברי – החל מעמוד 82

סטונהנג’ – החל מעמוד 85

• שקד
                שקד נערך לאחרונה על ידי

חוזרת לעדכן – היה לנו יום נהדר בצ׳יפינג נורטון (ידועה בכינוי החיבה צ׳יפי). יש אוטובוס ישיר ממרכז אוקספורד, הנסיעה לא יקרה – 6.70£ להלוך-חזור, והיא יפה מאוד. ירדנו בתחנה האחרונה, נכנסנו לקפה חביב ומשם המשכנו ללכת עד שהגענו לשדות בשיפולי העיר, ואז טיילנו בסביבה בערך שעתיים. רוב היום היה מעונן אבל לא ירד גשם ולפעמים השמש יצאה. חזרנו לאכול בעיר והסתובבנו עוד קצת עד האוטובוס חזרה לאוקספורד. היה יום נהדר ואני קיבלתי חוויית קוטסוולדס עם בתי אבן וגבעות ירוקות.

Chipping NortonChipping NortonUpper NortonCotswolds viewUpper NortonUpper Norton
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון