ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומניה, טיול ברכב- חייבים להזמין מקומות לינה מראש?

פורום אירופה
    4
    7
    2161
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • odedyer
      odedyer נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו זוג צעיר שעומד לטייל ברומניה בשבועיים הראשונים של אוגוסט. מתכננים לטייל עם רכב ברחבי המדינה, לבקר בכפרים,  קצת לטרק ולראות מקומות מעניינים. עדיין אין לנו מסלול, ובאופן כללי היינו מעדיפים להיות מסוגלים לאלתר כמה שיותר.

האם (והיכן) צפויות לנו בעיות למצוא מקומות לינה? אנחנו לא מחפשים מלונות מפוארים, אלא יותר מקומות נחמדים המאפיינים את האיזור, וגם airbnb זו אופציה.

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

ברומניה,המון פנסיונים..

בכל כניסה לעיירה יש שלטים עם פרסום.

בבוקינג יש המון אפשרויות לינה.גם פנסיונים ולא רק מלונות.

אם אתם נוסעים עם מדיה זמינה  ולא נעולים דווקא על מקום ספציפי,לא תהייה בעיה.

אפשר יהיה להזמין און ליין דרך בוקינג או פשוט להיכנס,לברר אם יש חדר פנוי.

כן הייתי מנסה “לטייל” באזור שחושבים מתכננים אותו,רואה מה אפשרויות לינה,בודקת בבוקינג.גודל החדר,מיקום,עלות..חוסכת לי זמן בטיול..

• אילן Ilan
          אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

שלום עודד !

- מאז 2006 נסעתי כמעט כל שנה לרומניה לשבועיים פרט לשנה אחת שנסעתי לבד לשבוע וניסיתי את כל השיטות, ספונטני, הזמנות רק לסופי השבוע והזמנות לכל התקופה. 

- רומניה מלפני עשור היא לא רומניה של היום כש היא מוצפת תיירים בחודשי הקיץ.

- אם הייתם נוסעים מחוץ לעונה אפשר לסמוך על הספונטניות ולמצוא לינות בקלות. הואיל שאתם נוסעים בשיא העונה ממש לא הייתי מסתמך על הספונטניות או חיפוש תוך כדי תנועה . בגלל העמלה הגבוה של בוקינג הרבה מקומות מדווחים להם שהם מלאים ולכן חיפשו בבוקינג לא יעזור לכם . בסופי השבוע כש גם הרומנים מצטרפים לתיירים ממש אין סיכוי למצוא מקום לינה נורמלי לכן ממליץ לכם להזמין מראש .

למרות מה שציינתי לעיל, תוכלו למצוא מקום לינה אם תיהיו מוכנים להתפשר: ללא מיזוג, ליד המטבח,…

- כש היינו בהרי האפוסני ישבתי בערב אחרי השעה 21.00 עם בעל הפנסיון על כוסית צויקה והוא קיבל טלפון  אם יש לו חדר פנוי . כמובן שהתשובה הייתה שלילית אך היה בחור נחמד ומסר להם עוד שני טלפונים של קולגות שאולי אצלם יהיה חדר פנוי .

בסופי שבוע גשומים תוכלו למצוא מקומות לינה יותר בקלות כיוון שחלק מהרומנים מעדיפים לבטל ולהישאר בבית למרות ששילמו מקדמה .

- מציע שתציץ בפרפראות רומניה שלי .

• odedyer

תודה אמה ואילן.

אילן, התשובה שלך היא לא מה שקיווינו, אבל ניאלץ להתמודד Smile

• אמה
              אמה נערך לאחרונה על ידי

עודד,אם אני קוראת נכון את השאלה שלך,שאין לכם דרישה למלון מפואר,ספא מיוחד דווקאאו מקום עם ציון 9.9...לדעתי גם באוגוסט אפשר יהיה למצוא מקומות לינה.

אולי כדאי לראות לפי המסלול שתכננתם אם יש איזה מקום שמאוד בא לכם..כמו וילה מיוחדת,מיקום שלה..על האגם נגיד..כן הייתי מנסה להזמין מראש,עם אפשרות ביטול.

חברה צעירים ,נוסעים מצוידים בסים מקומי,טבלט, ואם תכנס לעיירה ספציפית בבוקינג תראה כמה פנסיונים יש אחד צמוד לשני. ואם לא בררנים ומוכנים לעבור לשכנה..לא תהייה בעיה. למשל,אחותי טיילה שבועיים,חשבה תחילה על פנסיון שלנו בצפון בעיירת VAMA..בסוף לקחה באותו מקום,פנסיון של שכנה כי בערב הייתה מוזיקה מקומית במסעדה שלה.

יש לכם כבר מסלול בכללי? תעבור על המקומות ותראה אפשרויות..

בעלויות של רומניה אפשר לפרגן לעצמך פנסיון יפה,חדר מיוחד או נוף לאגם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • odedyer

תודה אמה, מקווה שכך יהיה yes

• נפרטיטיטי
                  נפרטיטיטי נערך לאחרונה על ידי

אנחנו נסענו בתחילת ספטמבר, עם 2 ילדים. לא הזמנו מקומות לינה ותמיד מצאנו בקלות מקומות לישון בהם. זה אפשר לנו גמישות עם התכנית ונתן תחושת “הרפתקאה” כי אף פעם לא ידענו איפה נסיים את היום. אומנם באוגוסט יותר מלא, אבל יש כל כך הרבה מקומות לינה שקשה לי להאמין שהכל הכל הכל מלא. מקסימום נוסעים לכפר הבא ומוצאים בו מקום.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון