טרק מון בלאן
-
היכן אני בודקת לגבי הבקתות – האם יש מקום וכמה זמן מראש צריך להזמין ?
האם ניצן לקנות אוכל בדרך ? פירות וירקות ? עוברים באיזורים מיושבים ?
-
הנה רשימת הבקתות. רצוי להזמין מראש שבועיים לפחות. ברוב הבקתות יש גם ארוחת ערב ובוקר.
http://www.autourdumontblanc.com/fr/index.cfm/refuges-gites- tmb.html
-
הי שוש,
את זמינות החדרים בבקתות את יכולה לבדוק באתר הרשמי של ה- TMB, או לכתוב מייל לבקתות בהן את מעוניינת ללון ולבדוק ישירות מולן. הפרטים על כל בקתה (מיקום, תפוסה, אמצעים ליצירת קשר) – הכל מפורט בלינק הזה.
הזמנת מקום מראש תלויה בתקופה שבה את מתכננת לטייל ובמספר חברי הקבוצה שלכם. אם את לבד ומטיילת בשולי העונה – פחות חשוב להזמין מראש ויש סבירות גבוהה מאד שתוכלי “לאלתר” תוך כדי תנועה. אם את מטיילת בקבוצה יותר גדולה, או בעונה הבוערת – כדאי מאד להזמין מראש את מקומות הלינה.
אוכל – ניתן להזמין בבקתות לינה + ארוחת ערב וארוחת בוקר (זה מה שרוב המטיילים בוחרים לעשות, ובצדק) וגם לקנות מה שנקרא “פיקניק”, שזו בעצם ציידה לדרך למהלך היום. חלק גדול מהמסלול עובר במקומות מיושבים – כפרים, עיירות, וניתן גם בהם להצטייד. תשימי לב בתכנון לכל אחד מהימים. לא בכולם עוברים במקום ישוב.
מוזמנת להכנס ולקרוא את סיפור הטיול שלנו. בכל יום מפורט היכן לנו והיכן הצטיידנו באוכל. מקווה שיסייע.
בהצלחה,
אורה