סים מקומי או חבילת גלישה מהארץ - מערב קנדה
-
מערב קנדה - האם כדאי לרכוש שם סים מקומי או לצאת עם חבילה מהארץ? אם כן, אילו חברות מומלצות? הסבירו לי למשל שבארה"ב זה מורכב כי כל חברה עובדת עם מפעילים שונים וסים שתקנה במדינה אחת עלול לא לעבוד באחרת. האם כך גם בקנדה?
-
עברתי עם סים של T-MOBILE שרכשתי בבוסטון את ניו המפשיר, ורמונט, מדינת ניו יורק, פנסילבניה DC וNYC ועבד בכולם.
הבעיה היא אחרת – סים אמריקאי לא עובד בקנדה ולהיפך אלא אם הולכים על תכנית ספציפית שכן מאפשרת.
הסים שלי לפעמים התחבר גם לAT&T ככה שמניחה שיש להם הסכמים בין הגדולים…
לא יודעת לגבי קנדה
-
תבדוק את החבילות בפרטנר (אורנג’), יש להם 6 ג’יגה ב-199 ש”ח ו-8 ג’יגה ב-249 ש”ח. שיחות הטלפון עולות בנוסף אבל אפשר להשתמש בוואטסאפ או כד’.
-
בהחלט מצטרפת להמלצות של ראובן.
החבילה של פרטנר עבדה נפלא גם בארה" ב וגם בקנדה. התקשורת היתה יומיומית ורציפה, ללא שום תקלה. שיחות הטלפון נעשו בוואטסאפ, כך שלא היו עלויות נוספות מעבר למחיר החבילה.
בקיצור: המכשיר עבד שעות נוספות וכולנו היינו מרוצים.
-
מצטרף לקודמי
גם אנחנו מרוצים עד כה בחבילה של פרטנר, גם בקנדה.
מוני
מוסקקה אונטריו
-
היי
בדיוק חזרנו מטיול משולב ארה”ב וקנדה.
רכשנו סים אחד מחברת סימלס בארץ, 30גי’גה גלישה ושיחות לארץ וכמובן שיחות מקומיות במחיר של 95$, הסים היה של T-MOBILE, היה מוצלח מאוד.
כשהגענו לניו יורק רכשנו 2 סימים נוספים של AT&T שכוללים את מקסיקו, ארה”ב וקנדה במחיר של 65$ לסים ללא הגבלה למשך חודש, עבדו מצוין.
בהצלחה.
-
לא נעים להיות משבית שמחות אבל הנסיון שלי עם חבילת הגלישה של אורנג’ היה ממש גרוע. זה לא עבד ברחבי בריטיש קולומביה גם במונטנה וויומינג לא היתה ברכה. ביוטה היה לו רחוק מידי אז קיוויתי שבוושינגטון תהיה רווחה -נאדה.
למזלנו כשממש הינו צריכים אותו בשדה התעופה של ונקובר לקראת הטיסה הביתה הוא לפתע החל לעבוד מצוין.
א ב ל בכל מקום בו ישננו היה ויפי חופשי והווטסאפ עבד מצוין!
בהצלחה
רנצי