ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

11-13 ימים באיטליה עם רכב

פורום אירופה
    4
    5
    2127
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • בר ארצי
      בר ארצי נערך לאחרונה על ידי

אהלן, 

אני וחברה שלי מתכננים לטוס לאיטליה בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר למשהו בין 11-13 ימים ומתכננים להיות עם רכב לכל התקופה. 

סגנון הטיול הוא מעבר ממקום למקום עם הרכב, מסלולים יומיים, נקודות תצפית וחן לאורך הדרך. אני צלם וגם מחפש את המקומות המיוחדים יותר ועם הפוטנציאל הצילומי.

התחלתי לבנות תוכנית כללית למסלול ורציתי לשאול האם מסלול שמתחיל מאזור רומא (לא חייב להיות מרומא) ועולה דרך טוסקנה ומגיע לדולומיטים יכול להיות אפשרי לתקופת הזמן הזו? התכנון לחזור בטיסה מאוסטריה או מצפון איטליה. 

בנוסף חשבתי על להכניס גם את צ’ינקווה טרה בתכנון. 

אני הייתי כבר באזור הדולומיטים וצ’ינקווה טה בעבר (3-4 ימים) ומאוד רוצה לחזור לאזור.

אשמח מאוד לחוות דעתכם לגבי האם אפשרי לעשות את המסלול הזה בפרק זמן זה ולהנות מהדרך בלי סוג של מרדף ונסיעות בלי הפסקה, אני מאוד אוהב לנהוג וכבר נהגתי הרבה בחול בעבר אבל לא רוצה שזה יהיה עיקר הטיול.

באם זה אפשרי אשמח לשמוע חוות דעת לגבי חלוקת הזמן במקומות אלה, המחשבה שלי הייתה להקדיש 3-4 ימים לנקודות באזור טוסקנה, עוד 4-5 ימים לדולומיטים ו2-3 בצ’ינקווה טרה. 

אודה מאוד לכל עזרה ועצה, בתודה בר Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • בר ארצי
        בר ארצי נערך לאחרונה על ידי

• אלין וסער
          אלין וסער נערך לאחרונה על ידי

לדעתי אפשרי כעיקרון, אבל זה אומר באמת “להתגלגל” צפונה בכל יום, ולא להישאר בשום מקום יותר מלילה אחד. אם זה מה שמתאים לכם – זה אפשרי. 

בטוסקנה לא הייתי, כך שלא אוכל להמליץ. צ’ינקווה טרה – יומיים זה די והותר, ולדולומיטים – כל המרבה הרי זה משובח.. 

• ריקי 5
            ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

בגלל מזג האויר לדעתי עדיף לשנות את הכוון. להתחיל בדולומיטים ולהתגלגל דרומה. 
            באוקטובר כבר יכול להיות קר ודי נטוש בדולומיטים

• יונית
              יונית נערך לאחרונה על ידי

מעבר לקר מעבר למשקעים בתחילת אוקטובר-חלק ניכר מהרכבלים בדולמיטים כבר סגורים והמשמעות מסלולים “נמוכים” בלבד.

יש- אבל השאלה אם לכך התכוונת.

שנית בטווח הימים שציינת – וטווח היעדים זה מסלול יותר עמוס מהנסבל לדעתי. הרבה מאד שעות כביש ומעברים וקשה לי לראות איפה תמצא את נקודות הצילום היפות שאתה מחפש, שהן לא לאורך 1A ולרוב מחייבות קצת יותר זמן ודרכים צדדיות.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון