פארק ציון (Zion) בחודש יולי?
-
אנחנו מתכננים טיול למערב ארה״ב בקיץ.
צפויים להיות באיזור לאס וגאס בתחילת יולי.
מתלבטים לגבי הביקור בפארקים ברייס וציון.לגבי ברייס, אין התלבטות, כי הבנו שמפאת גובהו גם ביולי החום שם נסבל (לא עובר את ה-30 מעלות בדרך כלל)
לגבי ציון - עיון באתרי מזג אוויר מראה שמדובר בטמפרטורה ממוצעת של 35 מעלות בחודש יולי. נשמע לי תענוג מפוקפק לטייל בחום כזה. אז כרגע אנחנו נוטים לוותר ולא לכלול את ציון במסלול שלנו.
מה דעתך? עושים נכון או טעות? -
פארק ציון (Zion) בחודש יולי?אני לא יודעת עד כמה אתם סובלים מחום וקשה לחזות כרגע מה יהיו הטמפרטורות כשתגיעו לציון ביולי. יכול להיות חם מאוד ויכול להיות סביר. אתה יכול לקרוא בקישור לבלוג על החוויה הנהדרת שלנו בציון ביולי, יש גם סיפורי טיולים של myomer (פה) וליאור (בפורום משפחות) שהיו גם בקיץ ואף אחד מאיתנו לא היה מוותר על פארק ציון.
עדי שטיילה באוגוסט מאוד התלבטה ובסוף היו בציון ומאוד שמחו על ההחלטה.
כדאי לזכור שגם אם נופלים על ימים חמים יש את המסלול שבו הולכים במים ובצל וממנו בטוח אפשר להנות מאוד.
דנה
-
פארק ציון (Zion) בחודש יולי?תודה! כמה בערך היה חם? כמו לטייל בקיץ בגליל? או יותר לכיוון של לטייל בערבה?
-
פארק ציון (Zion) בחודש יולי?אומנם באוגוסט, אבל לא זכור לי שהיה חום בלתי נסבל יותר מבארץ.. יש מסלולים עם צל ויש מים גם. יותר בגליל מבערבה נראה לי.
-
פארק ציון (Zion) בחודש יולי?אנחנו נפלנו על ימים מאוד נעימים שבחלקם היו גליל באביב וממש לא קיץ, אבל זה היה פשוט מזל. בשבוע שלפנינו היו טמפרטורות גבוהות.
עדיין לא הייתי מוותרת כי מאוד אהבנו את הפארק, אפשר להנות מהנופים כשנוסעים לכניסה ואחר כך עם השאטל לנסוע בפארק ולהנות ולעשות מסלולים קלילים או עם מים.
דנה
-
פארק ציון (Zion) בחודש יולי?ולנו ביולי 2011 היה גשם....בקיצור- לא לוותר.