רכישת סים מקומי ב-LAX / LA
-
נוחתים ב-LAX בטיסת אל על ב 06:30 בבוקר.
האם עדיף לקנות סים מקומי בשדה או בעיר ? ממשיכים משם לאזור שדרות הוליווד. בד”כ אנחנו מעדיפים לקנות בשדה כדי להשתמש בוויז מיד ביציאה, השאלה היא אם יש פער עלויות משמעותי בהשוואה לרכישה בעיר.
והשאלה היא אם בסביבות 8 בבוקר (משוער, אחרי הגירה ואיסוף מזוודות) יהיה פתוח בשדה.
אני מבינה שהחברות המומלצות זה T Mobile ו AT&T ?
-
AT&T יש כאן הכי קרוב לשדה ב-LAX. בימי חול (שני-שישי) פותחים ב-09:00. בימי א’ מאוחר יותר.
T-MOBILE יש כאן. פותחים ב-10:00, גם בימי חול. בימי א’ מאוחר יותר.
המחיר של התוכניות זהה בכל החנויות של החברות הנ”ל.
ל-AT&T יש תוכנית חודשית ב-45 דולר על 6 ג’יגה ושיחות ללא הגבלה בתוך ארה”ב. + מחיר הסים + TAX אם יש בקליפורניה על תוכניות לסלולר.
ל-T-MOBILE יש תוכנית לתיירים ב-30 דולר ל-3 שבועות, 2 ג’יגה גלישה ושיחות ללא הגבלה בתוך ארה”ב, כולל הסים. יש להם גם תוכניות חודשיות.
צריך לבדוק התאמת הטלפון שלכם באתר:
WILLMYPHONEWORK.NET
-
תודה על התשובה המפורטת.
אין אפשרות לקנות בשדה עצמו ?
-
אם היה לא הייתי כותב ? אין ממש בשדה, זה ליד -
יש חנויות AT&T באזור הוליוודעד לשם אפשר לנווט עם מפה שמורה בגוגל מאפס או APP גיבוי אחר.
-
לפי האתר של שדה התעופה יש אפשרות לקנוצת כרטיס סים מקומי במקום:
http://www.lawa.org/welcome_LAX.aspx?id=1588
מדובר ב-Exchange-ים הממקומקים בטרמינלים – קרוב לוודאי שלא תהיה עזרה טכנית במידה ולא תצליחו להפעיל את הסים או לקשר לתוכנית.
אם יש זמן הייתי מציעה להזמין כרטיס לפני הנסיעה (מאמזון) ולהפעיל אותו עם הנחיתה. אם יש צורך בכרטיסים נוספים אפשר כבר לקנות אותם בהמשך.
אביה
-
תודה רבה.
אנחנו מגיעים עם חבילת גלישה למכשיר אחד מהארץ אז אני מאמינה שנסתדר עם הניווט עד לחנות הקרובה
-
ממליצה לרכוש בחנות ולא במכונות בשדה התעופה, בחנות של t-mobile התברר כי לטלפון שלי (גלקסי 7) לא מתאימה הרשת שעליה החברה עובדת ולכן תקשורת הנתונים תהיה איטית, המוכר שלך אותנו לat&t , רכשנו את התוכנית של ה45$ והכל עובד פיקס.
-
מחזקת את דברישלא כל טלפון מתאים ולא לכל רשת בארה”ב.
-
וכמו בכל תחום בחיים, לא לסמוך על אף אחד (כולל לא על אנשי מקצוע)… כדאי לבדוק ולדעת איזה טלפון יש לך, ולאיזה רשת/תוכנית הוא מתאים:
נכנסנו לחנות AT&T בבלינגהם/וושינגטון
פירטנו למוכרת מה הצרכים שלנו, פירטנו את מסלול הטיול (כולל איזורים עירוניים ושמורות טבע)
המוכרת המליצה לנו על התוכנית המתאימה לנו ביותר, והיא עצמה הכניסה את הסים למכשיר
התקשורת קרטעה לגמרי במשך כל החודש
מרכז השירות שלהם הכיר בזה
בשיחה ראשונה פיצו אותנו ב 10$
ובשיחה שנייה פיצו אותנו בחודש נוסף חינם
כמו בארץ – אין החזר כספי, כמובן
-
ולא רק לבדוק האם הטלפון מתאיםבאתרים כגון: (חוזר על זה בפעם המי יודע כמה)
WILLMYPHONEWORK.NET
אלא שלעתים יש צורך לבצע הגדרות APN בטלפון אחרי החלפת הסים. לעתים זה מבוצע באופן אוטומטי או דרך SMS שמקבלים מהחברה אבל לא תמיד.
יש לי דוגמה טריה על מקרה שקרה לי בארץ:
לא מזמן החלפתי טלפון ועברתי לחברת סלולר אחרת. רק אחרי 4 או 5 שיחות עם שרות הלקוחות של החברה החדשה הצלחתי לשנות את ההגדרות של המכשיר כדי שהוא יעבוד כראוי ברשת החדשה.
יש גם מלא APPS של הגדרות APN שעוזרות לבצע את ההגדות כראוי.
אפשר גם לבדוק באתר של AT&T, לפי תוצרת המכשיר, דגם ומספר ה-IMEI האם הטלפון מתאים, הנה בתמונה ובה תוצאות בדיקת הטלפון שלי באתר AT&T:
-
ושתראו את ההבדל בתדרים של הרשתות כאן ושם -
במידה ואתם יוצאים לכיוון המדבר , רק ATT