ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פליטויצה בגשם- אפשרי?

פורום טיולי משפחות
    4
    4
    947
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • elatamuz
      elatamuz נערך לאחרונה על ידי

שלום לכל אנשי הפורום היקרים. זקוקה לעזרתכם.. אנחנו נמצאים כרגע בסלובניה בהמשך היום מגיעים לסלוני ולפי המסלול מתוכננים מחר לצאת לפליטויצה.. רק שמחר לפי התחזיות צפוי גשם רוב הזמן ואפילו שעה של גשם חזק בסביבות 14 בצהריים. אציין שאנחנו זוג עם 3 ילדים שאוהבים לטייל ולא נרתעים מגשם רטיבות וכו.. אחת במנשא עם מגן נגד גשם. אין לנו אפשרות לשינויים במסלול בגלל התחייבות למקומות לינה בהמשך. 

שאלתי היא כמובן אם ניתן לטייל בתנאי גשם ומזג אוויר קריר (מחר צפוי 17 מעלות) בפליטויצה וגם להנות מהפארק..תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • avihay20
        avihay20 נערך לאחרונה על ידי

לעניות דעתי כן.

17 מעלות זו טמפ' קלאסית לטיול, ועד כמה שאני זוכר הרבה מהשמורה מוצל (עצים) שמגנים מהגשם.

בדכ בעונה הזו באירופה הגשמים חולפים מהר ולכן אלא אם צפוי יום סוער במיוחד לא הייתי מבטל תכניות, בטח אם קצת גשם לא מרתיע אתכם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

מכיון שפליטויצה הוא מקום מרהיב ביופיו ומכיון שזה היום היחיד בו אתם יכולים לבקר בו, לכו על זה. לדעתי הגשם מאוד יפריע אבל....אולי לא. 

• אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

תהיו זהירים מאוד,קחו גרביים,נעליים להחלפה. רצוי סוליה לא מחליקה. ללכת בזהירות על הגשרונים. כאשר רטוב,לא נעים.

הבן שלי טייל ביום חצי שום,עם שכמיות גשם..לנו יצא יום מקסים. עדיין חלק משבילים גשרונים היו רטובים וחלקם מתרטב מהמפלים עצמם..

הייתי מחילה את הטיול,ואם יהיה בלתי אפשרי,מפסיקה או ממתינה להפוגה. לבטל,חבל.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון