איחורים בטיסות GERMANIA ?
-
שבוע הבא אנו טסים לדיסלדורף,
שמתי לב בשבועות האחרונים שיש איחורים בטיסות, ומישהו אף כתב שיש חשש
לנחיתה בקלן בגלל השעה.
הייתי שמח לדעת פרטים ממי שטס איתם לאחרונה,האם זה שיטתי או נקודתי,
נראה לי כנ”ל בנוגע להמבורג
תודה רבה
-
היי דובי
חברים נסעו השבוע להמבורג, הטיסה יצאה באיחור קל של כ- 15 דקות
-
לי תודה רבה
היום היה עיכוב של שעתיים בהמראה ושעה וחצי בנחיתה.
-
דובי, חיפוש קליל בפורום:
http://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-20/msg-444 9282/srch-germania#msg_4449282
-
LBD
תודה רבה
את השרשורים מהחודש האחרון ראיתי ,
טני מנסה להבין אם מדובר בתופעה קבועה?
ואם מישהו שכר רכב מאוחר
-
טסתי להמבורג וחזרה והייה מעולה ובזמן.
-
ביום שני היה עיכוב של כ-40 דקות. המטוס הגיע באיחור, ראינו את האנשים יוצאים מהמטוס כמה דקות לפני הבורדינג המקורי. אחרי שאספנו את המזוודות והעגלה והלכנו לשאטל, עברנו ב 23:29 ליד הדוכן של סיקסט והנציגות עדיין היו שם. את הרכב הזמנו לבוקר בגלל החשש שלא נספיק, וזה אכן היה גבולי.
-
טסנו לפני 3 שבועות לדיסלדורף וחזרה מהמבורג.
הנחיתה הייתה אמורה להיות ב22.30 . בדקנו באתר של אויס (הזמנו רכב חצי שנה מראש)שהם פתוחים עד 23:00. זה מאד הדאיג אותנו כי ראינו שיש הרבה איחורים בטיסות. התקשרנו לסוכנות אויס בארץ וביקשנו עזרה. הם יצרו קשר עם הסניף בדיסלדורף וקיבלו אישור מיוחד שיחכו לנו שם עד 00.30. כך היינו הרבה יותר רגועים והטיסה בסוף יצאה בזמן.
-
תודה רבה
בהחלט מעודד בצד הרכב , פחות בנוגע לאיחורים.
נקווה לטוב.
-
טסנו השבוע איתם לדיסלדורף. הטיסה יצאה באיחור של שעה וחצי ויותר מכך.( שעה וחצי "על הנייר" ועוד בפועל במטוס שחיכה להמראה)
אנחנו הזמנו מראש לילה במלון בשדה התעופה בדיסלדורף.
-
ריקי.
טיול מהנה.
גם הטיסה של אתמול יצאה באיחור שלמעלה משעה.
תודה על המידע
-
מצטערת להוסיף שגם אנחנו טסנו אתם לפני כשבוע. ראינו איך המטוס מגיע לשרוול ומוריד אנשים בשעה שבה היינו אמורים לעשות בורדינג...המראנו באיחור של שעה. חברים שלנו טסו טתם לדיסלדורף יומיים אחרינו והיה סיפור דומה לצערי...