ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סים לארה"ב - טבלת השוואה

פורום צפון אמריקה
    7
    21
    6052
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • goldmand
      goldmand נערך לאחרונה על ידי

כן, גם אני משקיע מאות ואלפי דולרים בנסיעה, אבל חופר בגלל 20-30 דולר הבדלים בתפעול הסמארטפון.

רצ”ב טבלת השוואה (בתמונה) בין רוב (לא כל) האופציות לתפעול סמארטפון בארה”ב.

אשמח לקבל הערות ו/או תיקונים.

טבלת השוואה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

כבר כתבתי בהודעה אחרת, בימים האחרונים, שתדרי ה-LTE בארה”ב שונים מהתדר בארץ. לא מספיק שהמכשיר תומך ב- LTE, צריך שיתאים לתדרים בארה”ב.

הנה השרשור הרלוונטי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ari0252
          ari0252 נערך לאחרונה על ידי

תודה על המידע.

• goldmand

השלמות - H2O

חברת H2O שהיא צד ג’ שמוכרת שימוש ברשת של  AT&T.

משלמים 10$ עבור הסים ובוחרים אחת מ 4 תוכניות שמחירן: 30$, 40$, 50$ , 60$.

גלישה של 3, 8,10,12 GB בהתאמה על רשת דור 4. 

שיחות וטקסט בארה”ב ללא הגבלה.

שיחות למדינות אחרות לא ברור לי, כותבים שיחות ללא הגבלה למעל 50 מדינות, אבל כנראה עד תקציב מסויים, לא הבנתי, מוזמנים לקרוא בקישור הבא:

http://www.usasims.com/H2Ou_SIM.html

כמה הערות:

מצד אחד כותבים ששולחים למדינות בכל העולם, וכששאלתי במייל, ענו לי שלא שולחים סים מחוץ לארה”ב

לפני כמה שנים קניתי את הסים ב EBAY ואכלתי קש בנסיון לאקטב מהארץ, ראובן הידוע, באדיבותו חילץ אותי…

הסים ניתן לרכישה בארה”ב בוואלמרט ואופיס דיפו, לא נראה לי שיש סניפים לחברה זו.

• reuben13

קודם כל, לחברת h2o יש גם תוכנית משפחה, בוחרים בתוכנית ואז יש 10 דולר הנחה לטלפון הבא (עד 4 ניידים בסה"כ).

שנית, אפשר לחפש באמזון, מוכרים סים בסנט אחד של דולר כולל משלוח, מקסימום שני סימים לכל הזמנה. אפשר להזמין שבוע-עשרה ימים לפני ולשלוח למלון/משפחה/חברים.

לבסוף, אפשר להתקשר לישראל בתוכניות החודשיות ללא הגבלה, הן לניידים והן לנייחים, אבל רק לעשרה מספרים.

אם חורגים מעשרה מספרים, אז יש הקרדיט הרשום ליד כל תוכנית, לדוגמה: בתוכנית של 40 דולר יש 20 דולר קרדיט, אז אם חרגתם מ-10 מספרים בשיחות לחו"ל, עדיין אפשר להתקשר על חשבון ה-20 דולר קרדיט.

היש מבין ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
              • bilabu
                bilabu נערך לאחרונה על ידי

ראובן, האם המסלולים בתכנית משפחה הם כמו אלו המוצגים ב-MONTHLY UNLIMITED PLANS? תודה

• reuben13

bilabu

כן, אותן התוכניות.

בטיולי האחרון בחרתי בתוכנית 30 דולר לאישה כטלפון ראשי (כי לטלפון הזה אין LTE) ובשביל הטלפון שלי (כלומר: הנוסף) בחרתי בתוכנית של 40 דולר ויצא 30 דולר עם הנחת המשפחה. בסה”כ 60 דולר. אם הייתי עושה הפוך גם היה 60 דולר (40 לראשי ו-30 מינוס 10 לטלפון המשני).

אז אפשר לשחק עם התוכניות החודשיות לכל טלפון בתוכנית משפחה.

אפשר לראות את זה ברגע הפעלת הסימים, אבל ברגע שמפעילים אותם, יש לשלם על התוכנית באותו הזמן והתוכנית מתחילה לרוץ.

לכן כדאי להמתין עד ליום-יומיים לפני הנסיעה או אחרי הנחיתה.

בינתיים אפשר להירשם באתר H2O עם האימייל, סיסמה (שתזכרו אותה חחח...) וכתובת בארה”ב (חשוב לזכור גם כתובת וגם מיקוד), למי שאין קרובים או חברים בארה”ב, אז תנו כתובת מדויקת כולל מיקוד של מלון.

• reuben13

חשוב לציין לגבי H2O

שברגע הפעלת הסים ותשלום עבור התוכנית, מתבקשים לבחור בקידומת הארה”ב “איפה שתשתמשו הכי הרבה בטלפון”. בפועל אפשר לבחור בכל יישוב, אנ תמיד הולך על יישובים קטנים במדינות שקטות מסיבה פשוטה:

לעתים H2O (ולא רק חברה זאת, גם הגדולות עושות כן) מקציבה מספר טלפון שכבר מישהו השתמש בו בעבר ואז מתחילים לקבל SMS מעצבנים, אם בחרתם בעיר קטנה במדינה קטנה ארה”ב הסיכוי להודעות טורדניות פוחת, אבל זה גם עניין של מזל.

אם תבחרו בקידומת בקליפורניה, ניו יורק או מדינות כאלה, ללא ספק תהיה הצפה של הודעות נודניקיות, כי במדינות אלה המהגרים משתשמים הרבה בשירותי חברת H2O ולא רק, כפי שציינתי, כלומר: בתוכניות פריפייד.

• goldmand

עכשיו ראובן פתר לי את החידה של שיחות חו”ל ב H2O.

בהשוואה לתוכניות בטבלה המקורית, האופציה של  H2O נראית אולי הטובה ביותר.

עוד ענין

בטבלה סימנתי  (עמודת “מהארץ”) באיזה מהחלופות אתה נוחת בארה”ב עם סים פעיל. אני לא מזלזל ביתרון של אופציות אלו. הם יכולות לחסוך חצי יום של התקשקשות.

בנסיעה האחרונה, בשיקגו, לאחר לילה ראשון אחרי טיסה הלכנו בבוקר לסניף

T-Mobile. נפתח רק ב 10. חיכינו נכנסנו, עמדנו בתור כדי לשמוע בסוף

שהדילר הזה “לא מוסמך” למכור תוכנית לתיירים של T-Mobile.

הלכנו לדילר יותר מרכזי, שוב תור, הסתדרנו,  הלך חצי יום…….

עכשיו צריך לחשב כמה שווה חצי יום בחו”ל לזוג…...

• bilabu

ראובן, למה משמשת הכתובת הנ”ל שמציינים בעת הרישום? למשלוח דואר של משהו?

כמו כן, במידה וכל המכשירים שברשותי תומכים ב-LTE, כיצד ניתן לדעת אם יש צורך לבצע גם הגדרות APN?

דבר נוסף ברשותך, מה ההבדל בין המסלול של 30 דולר לבין זה של 40 דולר? אני שואלת כיוון וציינת שבחרת מסלול של 30 דולר לפלאפון שאין בו LTE. האם יש סיבה מיוחדת? עפ”י האתר שלהם כל המסלולים המוצעים תומכים ב-LTE.

רב תודות

• מנטה333
                          מנטה333 נערך לאחרונה על ידי

נראה שהמסלול הזול ביותר הוא אצל גולן, במיוחד עם הסים למטרות DATA וקשר עם הארץ

גולן טלקום ‏- ‏ללא הגבלה 20 ג'יגה

http://www.kamaze.co.il/Companies/6443/Golan-Telecom/Cellula r?gclid=Cj0KCQjwlMXMBRC1ARIsAKKGuwgClcOeM5-5YvPqULBwgfV0T9KY 30j61F9ZlZyV1ZGi9VkNJaubEGYaAojXEALw_wcB

• צביקה
                            צביקה נערך לאחרונה על ידי

כבר כמה שנים שאני קונה את הסימים של H2O דרך ebay ומאקטב אותם מהארץ ללא בעיה. עולה 99 סנט עבור הסים וכ-7$ עבור המשלוח ארצה.

אם כבר, אז כביש בעיות, אז נוח לפנות למוקד שרות בארה״ב ששעות העבודה שלו תואמות את שעות הטיול שלכם, בעוד ששעות העבודה של מוקד בישראל הן כמובן שונות.

• reuben13

bilabu + צביקה
                              1. הכתובת משמשת רק לרישום באתר החברה, למיטב זכרוני לא ניתן לרשום כתובת בישראל. לא שולחים מאומה לכתובת הזאת אלא אם מזמינים סים או כד’.
                              2. אם האינטרנט לא עובד בארה”ב, במקומות מאוכלסים, יתכן ויש בעיה בהגדרות APN, שבדרך כלל נעשות באופן אוטומטי. אז פותרים את הבעיה בהתקשרות לחברה בנוגעת או יש APPS בגוגל פליי או בחנות של אפל דרכם ניתן להגדיר APN כמעט לכל החברות בעולם.
                              3. עשיתי תוכנית של 30 דולר למכשיר שאינו LTE כי צורך פחות DATA. ה-LTE, לפי ניסיוני, צורך יותר DATA אז כדאי שתהיה תוכנית עם יותר ג’יגה.
                              4. וכבר כתבתי וכותב וחוזר: זה שהמכשירים בארץ הם LTE, לא אומר שיעבדו על LTE בארה”ב בגלל ההבדלים בתדרים. 
                              5. ולצביקה חוזר ואומר שאפשר לרכוש סימים בסנט אחד של דולר (0.01 דולר), מקסימום שניים עם משלוח חינם בארה”ב, חפשו באמזון, למיטב ידיעתי מוכרים סימים גם בוולמארט
                              • bilabu

תודה רבה ראובן על התשובה המפורטת.

לגבי התדרים, בדקתי באתר שהמלצת עליו, willmyphonework, והפלאפון נמצא מתאים לתדרים 850MHz, 1900MHz וגם לתדרים

Band17-700MHz, Band4-AWS, Band2-1900MHz.

האם זה אומר שביחס לתדרים עצמם לא תהא בעיית התאמה? (מעבר להגדרות APN).

שוב תודה!

• reuben13

bilabu

לא יודע, אם אני לא רואה במו עיני את מה שכתוב באתר WILLMYPHONEWORK ובשביל כך אני צריך לדעת איזה מכשיר, מה הדגם שלו ומה תת הדגם שלו, אני לא יכול לדעת.

• צביקה

ראובן

לסעיף 5, אני יודע שאפשר בסנט אחד עם משלוח בארה”ב, אבל בדרך כלל אין לי כתובת בארה”ב שבה אני שוהה יותר מלילה אחד מיום הנחיתה ואינני יכול להיות בטוח שהסים יחכה לי שם בבואי. בכל מקרה מעדיף סים פעיל מייד עם הנחיתה, כך שאני יכול מייד להשתמש בו. זה שווה לי את התוספת של $7-$8 כשהסים בידי, מאוקטב כבר בישראל ומקונפג אוטומטית מייד עם הנחיתה ופתיחת הטלפון.

• reuben13

צביקה: המלצה

להבא, תזמין שני סימים בשני סנט לאיזה מלון שתתארח בו, שבוע/עשרה ימים לפני ההגעה וכאשר תחזור לארה”ב יהיה לך סים זמין.

ואם לא תקבל אותם חלילה, אז הפסדת שני סנט.

• צביקה

רעיון טוב !

מזכיר לי את השיטה למי שאוהב לאכול את הקצפת של מילקי רק בסוף אכילת קרם השוקולד:

לוקחים מילקי ואוכלים לו את הקצפת ואת ממרח השוקולד שומרים לפעם הבאה.

בפעם הבאה: אוכלים את הקרם מהפעם הקודמת ואז את הקצפת מהמילקי החדש ושוב נשארים עם קופסה של קרם בלבד לפעם הבאה.

• reuben13

הנה הזמנה של 2 סימים שביצעתי זה עתה
                                          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                          • grakefet
                                            grakefet נערך לאחרונה על ידי

גלישה באינטרנט בארה"ב-מה הכי זול?

הי 

אולי אתם יודעים להמליץ על חברה בה ניתן לרכוש סים לגלישה בלבד בארהב? 

יש לי פתרון מוזל לשיחות טלפון ואני מחפשת פתרון לגלישה שישמש גם את ילדי בו זמנית. אני רואה שמרבית החבילות מקנות מקסימום 5gb. 

באנגליה למשל רכשתי כרטיס סים שכלל 12gb בעלות מאוד נמוכה  ושידרתי מהטלפון שלי לכולנו. האם יש פתרונות דומים או מתקדמים יותר?

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון