ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה על תוקף ויזה - לא מצליח למצוא תשובה

פורום צפון אמריקה
    9
    15
    3681
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shir3227964
      Shir3227964 נערך לאחרונה על ידי

הויזה בתוקף עד 22/9/2017.

נחיתה ב-14/9/2017. טיסה חזרה כחודש אחרי, כלומר אחרי תוקף הויזה.

אני מבין שניתן בתיאוריה להיכנס עד היום האחרון של הויזה. השאלה אם לא יעשו בעיות כשכרטיס הטיסה חזרה הוא אחרי תוקף הויזה, או שאין קשר בין הדברים?

האם לרוץ ולהוציא ויזה חדשה או שמספיקה הויזה הקיימת?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

כפי שבעצמך ציינת, הויזה מקנה אישור להגיע לארה”ב עד ליום האחרון של תוקפה. אישור השהייה ומשכו ניתנים ע”י פקיד ההגירה כל עוד הויזה תקפה ביום הכניסה, כל עוד הפקיד יתרשם שמטרת הביקור הנה לפי התנאים של הויזה.

אתר רשמי

• ריקי 5
          ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

הכל בסדר, רק אל תתכנן לצאת לקנדה, מקסיקו או לקרוז ולהכנס מחדש

• all taken
            all taken נערך לאחרונה על ידי

גם אם תאורטית לא יהיו בעיות אני אישית לא היתי מסתכנת (אם כי לא נשאר לכם הרבה זמן לעשות ויזה חדשה...)

כי הפקיד בכניסה עשוי לתת לך אישור שהיה רק עד תום הויזה שזה 22.9 והטיול שלכם יצטרך להשתנות מאוד…..

• reuben13

זה לא תיאורטי, זה החוק

ואם תבקש ויזה חדשה ותסורב ?

ולמה שפקיד ההגירה ייתן אישור שהייה עד לתום הויזה ? ייתן אישור למשך הזמן הנדרש או לא ייתן בכלל, ללא קשר לתוקף הויזה.

• Shir3227964
                Shir3227964 נערך לאחרונה על ידי

התכנון המקורי היה לחדש את הויזה לפני הנסיעה ולטוס בראש שקט. אני לא חושב שתהיה בעיה לקבל ויזה חדשה.

הבעיה שלקח כמעט חודש להוציא דרכון חדש, ואני מדבר על הזמן שלקח לדרכון להגיע בדואר מיום הביקור במשרד הפנים. התחייבו על שבועיים, לקח כמעט 4 שבועות.

עכשיו כבר נשאר פחות מחודש לנסיעה, ואני מפחד שלא ישאר מספיק זמן לעשות את הויזה החדשה בזמן לטיסה.

השאלה האם למישהו יש ניסיון עם מצב כזה? נכון שלפי החוק היבש לא צריכה להיות בעיה, אבל אי אפשר לדעת על איזה פקיד הגירה נופלים. הייתי שקט בהרבה עם ויזה חדשה ל-10 שנים מאשר אחת שמסתיימת בעוד שבוע, ושיכולה לגרור הרמת גבה לגרור אחריה שאלות ותחקירים.

• reuben13

שיר

הבאנו לך את החוק.

לא ידוע לי על נסיונות של אחרים, מקרים דומים.

אם אתה כל כך חושש, גש להוציא ויזה חדשה, קודם תבדוק מתי יש ראיונות בזמן הקרוב.

• עודד
                    עודד נערך לאחרונה על ידי

אין לך בכלל מה לדאוג. סה החוק שם ולפי זה הפקיד פועל. אני עוד לא שמעתי

על מישהו שלא נתנו לו להיכנס כי מועד היציאה הוא אחרי שהויזה פגה. הפקיד

מורשה לתת לך אישור כניסה אם הויזה שלך בתוקף באותו מעמד וכשהוא נתן

לך אז משנה עד איזה תאריך הוא נתן לך ולא פקיעת מועד הויזה. אין שום סיבה

שהוא יקבע לך אישור כניסה רק עד לפקיעת הויזה.

• dafna589
                      dafna589 נערך לאחרונה על ידי

ראיון דחוף

יש אפשרות לבקש ראיון דחוף בבקשה להוצאת ויזה. לא התנסיתי אישית, אני יודעת שהאופציה קיימת. אתם יכולים לנסות. אפשרי גם אם איני טועה לבוא לקבל את הדרכון ביד במקום שישלחו בדואר. שווה בדיקה!

• haim1952
                        haim1952 נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב.

חזרנו זה מכבר מביקור משפחתי בווגאס,ביום החזרה בעת ביצוע הצ’ק אין,בדלפק החיצוני של השדה,בטרמינל של בריטיש,לפני שקילת הכבודה,ולפני קבלת כרטיסי הטיסה,הגשתי לנציג החברה,את הויזות עם שובר הטיסות,החזיר לי את הויזות,ללא

עיון או פתיחה בהן,וביקש את הדרכונים הישראליים בלבד,בעזרתם הנפיק את כרטיסי הטיסה,ולאחריהם ביצע את שקילת הכבודה.

זו כנראה ההוכחה,שפקיד ההגירה מתייחס לתאריך פקיעת הויזה,רק בכניסה לארה”ב,ומאשר כטוב בעיניו,את תקופת השהייה.

כל שלבי הבדיקות והעליה למטוס בחזור,התבצעו בליווי הדרכון הישראלי בלבד.

ושאלה לחברי הפורום,לחיתוך הנושא : “ האם מישהו נתבקש אי פעם,להציג את הויזה,בשלבי החזרה מארה"ב " ????.

בכל שתחליטו עלו והצליחו,טיול שקט כייפי ומהנה.

הערת עזר :

כדי לא לסחוב את הדרכונים והויזות עלינו,פשוט צילמנו את הויזות,על עמוד צבעוני,וכך שימשה כ – i.d לאורך כל זמן השהייה,ואיש לא טרח לבדוק תאריך פקיעה. 

שבת שלום וחודש טוב חיים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • dafna589
                          dafna589 נערך לאחרונה על ידי

זה עלול להיות חוק מרפי: דווקא כשהתאריך פקיעה לפני סיום הטיול, הפקיד יחליט לבדוק. אני הייתי מנסה להוציא ויזה חדשה, או לפחות בודקת בשגרירות מה החוק

• vovka
                            vovka נערך לאחרונה על ידי

אין צורך להסתכן בבקשה להוצאת ויזה חדשה, שכן תמיד יש סיכוי להיות מסורב. ברגע שמוגשת בקשה, מבוטלת הויזה הקודמת.

החוק אמריקאי ברור וחד משמעי

הויזה תקפה עד יומה האחרון. אישור השהיה ניתן עי פקיד ההגירה ויכול להיות מצב בו בזמן השהות פג תוקף הויזה אבל השהות חוקית לחלוטין עד התאריך שנקבע עי פקיד ההגירה.

• ריקי 5
                              ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

דפנה, את טועה ומטעה
                              הויזה היא “אישור להגעה לעמדת פקיד ההגירה” ולא יותר. זה לא אישור כניסה לארה”ב וזה לא אישור שהיה
                              לאחר שמקבלים אישור להכנס לארה”ב (אישור שרק פקיד ההגירה רשאי לתת) ושמים חותמת בהתאם בדרכון, הויזה לא רלוונטית יותר, עד הכניסה הבאה לארה”ב. 
                              אי לכך, אפשר להגיע לעמדת פקיד ההגירה אפילו עם ויזה עם תוקף יום אחד. אף אחד לא יבדוק יותר את הויזה, לא בזמן השהיה ולא ביציאה מארה”ב. הדבר היחיד – אי אפשר לצאת לקנדה או לקרוז במטרה לחזור, כי זה מצריך כניסה חדשה = צורך בויזה. 

• reuben13

אולי באותיות גדולות יבינו יותר טוב

גם למי שיש ויזה בתוקף ל-10 שנים הכניסה לארה”ב לא מובטחת ב-100 אחוז.

Sometimes understanding the difference between the visa expiration date and the length of time you have permission to remain in the United States can be confusing. These are very different terms. Also review our “What is a U.S. Visa?” webpage.

• A U.S. visa in his/her passport gives a foreign citizen permission to apply to enter the United States. A visa by itself doesn’t authorize entry to the U.S.  A visa simply indicates that your application has been reviewed by a consular officer at a U.S. Embassy or Consulate, and that the officer determined you’re eligible to travel to a U.S. port-of-entry for a specific purpose. The port-of-entry can be an airport, a seaport or a land border crossing.
                                • At the port-of-entry, a U.S. immigration officer of the Department of Homeland Security (DHS) decides whether to allow you to enter and how long you can stay for any particular visit, as part of the Admission process. Only the U.S. immigration officer has the authority to permit you to enter the United States.
                                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • דוקטור דו ליטל
                                  דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

ראיון דחוף נועד למקרים דחופים כמו טיפול רפואי שלא סובל דיחוי

אני לא הייתי בונה על הסיכוי שיקבלו נוהל דחוף כשהסיבה היא שהם חוששים שפקיד הגירה לא יודע את העבודה שלו.

• 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון