ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה לגבי עמק קיסו (kiso valley)

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    1230
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tabibito
      Tabibito נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני מתכנן להתחיל ממטסומוטו (אליה אגיע ערב לפני) ולסיים בקיוטו אחר הצהריים/בערב.

השאלה שלי היא אם לדעתכם יש טעם לעבור דרך טסומגו ומגומה אם אני לא מתכנן לעשות את המסלול הליכה בינהם?

אם אין טעם, אשמח לשמוע אם אתם מכירים מקומות בין מטסומוטו לקיוטו שטובים לטיול של חצי יום (לא טאקאימה/שירקוואה גו/קנזוואה/נארה כיוון שכבר יש לי תכנון לגביהם)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

לא כ'כ מבין אותך. איך אתה מתכוון לעבור ממטסומוטו לקיוטו?

עמק קיסו זה אזור שצריך לעבור אותו בניחותא. הכי טוב ברכב שכור בנהיגה עצמית. 

טסומאגו ומאגומה הם כפרים תירותיים שמורים ויפים שבהחלט  שווים עצירה, אבל הם רק חלק מהדבר שנקרא עמק קיסו.

אם מצאת תחבורה שעוברת ממטסומוטו לקיוטו דרך שני הכפרים, ואתה יודע שאם תעצור שם, תוכל גם להמשיך לקיוטו באותו היום, אז עצור שם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • milly
          milly נערך לאחרונה על ידי

תחבורה יש, היא פשוט יכולה להיות קצת מעיקה. רכבת ממטסומוטו לNagiso. לא כל הרכבות המהירות עוצרות בתחנה הזאת מה שמצריך החלפה לרכבת מקומית בדרך. מ Nagiso אוטובוס לטסומגו. מטסומגו אוטובוס למגומה ומשם אוטובוס ל Nakatsugawa. משם רכבת לנאגויה ושם החלפה לשינקנסן לקיוטו. הבעיה העיקרית שהאוטובוסים הם בתדירות נמוכה יחסית ולכן צריך לתכנן טוב את לוח הזמנים.

אם זה שווה או לא, זו העדפה אישית. העיירות נחמדות אבל לא בטוחה שהן שוות את כל הטרחה של התחבורה. 

לדעתי יותר פשוט לטייל בעיירה בשם Narai. גם היא עיירה נחמדה, קרובה יותר למטסומוטו. זוהי עצירה נחמדה לשעה שעתיים, תלוי בקצב שלכם. שאני הייתי באמצע שבוע היא הייתה די שקטה לעומת 2 האחרות. 

אפשרות אחרת, שונה לחלוטין ולא בעמק קיסו היא נאגויה. אבל זו עיר גדולה ולא עיירה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון