אירלנד - שאלות
-
שלום לכולם
בסוף ספטמבר אנחנו טסים לאירלנד ל- 14 ימים.
יש כרטיסים. נוחתים בדבלין ב- 10:30, לוקחים רכב (שהוזמן מהארץ) ויורדים דרומה. החלטנו עם כיוון השעון.
בהנחה שהכל יתקתק בשדה התעופה, אני מניחה שנצא לדרך בסביבות 12:00.
האם האתרים הבאים באים בחשבון בחצי היום הזה?
ראיתי שהשקיעה בערך ב- 19:00
Powerscourt
מפל מים – למרגלות מגרש החניה של האחוזה.
Sally Gap וצפייה על אגם טי
Glendalough – ערוץ שני האגמים
לינה באזור ואם יש זמן להמשיך ללינה ב- קילקאני
-
עוד שאלות:
כמה זמן יש להקדיש לכל האתרים שהזכרתי בהודעה הראשונה שלי ?
-
היי
נראה לי קצת גבולי ל 6 שעות טיול.
בגני פאוורסקוט ניתן לטייל לפחות שעה וחצי שעתיים. המפל מרוחק כחצי שעת נסיעה מהגנים.ערוץ שני האגמים אין כביש מקיף . המסלול הרגלי הארוך הלבן כ 9 ק"מ. תוסיפו זמני נסיעה ותצפית על האגם בדרך. אתם גבוליים
-
יותר מדי.
אני עשיתי משהו דומה אבל נחתתי בדבלין בשמונה.
הספקתי לקחת את הרכב , לנסוע לפווארסקוט, לראות את הגנים, לראות את המפל - אין מה לעשות שם יותר מחצי שעה נטו באתר, ולנסוע לגלנדלוך. חיפשתי מקום שינה בגלנדלוך ורק אז טיילתי רגלית מסביב לאגם הקטן בערב . את הגדול לא היקפתי .
יותר מזה את לא תספיקי. בטח שלא עוד נסיעה. אבל כן הספקתי את 'דרך הפטרולים הצבאית' -סאלי גאפ.
צריך לראות גם מתי מחשיך. אני עשיתי את זה ביוני - מצאתי את עצמי מטייל ליד האגם בשמונה בערב ובתשע עשר אוכל א ערב.
-
-
גם אנחנו בדרך לשם.
לאחר תחקיר והתייעצות, בחרנו ללון בדבלין ביום הראשון (בכל זאת קמנו באמצע הלילה, טסנו 6 שעות, נוהגים בצד שמאל...) ונעשה את הטיול מהבוקר שלמחרת.
קחו בחשבון שגם עלולים להיות עיכובים בטיסות, בלגן בשדה, עניינים עם הרכב. למה להילחץ?
חוצמזה שלמרות שיש אור עד מאוחר, רוב האתרים נסגרים בסביבות 17:00.