ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ההזמנת מלון בhotels.com שלא כובדה

פורום אירופה
    7
    10
    2154
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אורי26
      אורי26 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

מקרה מוזר קרה לי ביצעתי הזמנה בהוטלס ל4 חדרים במפלי הניאגרה 3חודשים מראש וקיבלתי אישור על ההזמנה למייל 

בשעת לילה ב23:30 עקב פקקים שאנחנו מגיעים למלון בעל המלון אומר שלא קיבל כזאת הזמנה מתקשרים גמגומים רחשים אה כן טעות שלא שלחנו למלון את ההזמנה 

טוב הסיוט מתחיל רק לסבר את האוזן אנחנו 11 איש עם ילדים ותינוקות אחרי 7 שעות נסיעה ו.....כלום 

טוב תלכו למלון x מגיעים למלון מסתכלים עלינו מה אין לנו אפילו חדר אחד יש איזה חג בסופ'ש 

טוב הנציג עדין בטלפון ו..הופס מתנתקת השיחה

שוב מתקשרים ועונה נציג אחר מהתחלה כל הסיפור הסברים וכו' טוב מלון x ישלו חדר אחד ו..מה עם השאר נראה השעה 3 בלילה ופתאום שוב השיחה מתנתקת 

שוב מתקשרים ופשוט לא יאומן מרחו אותנו עד 5 בבוקר שפשוט הריצו אותנו ממלון למלון עד שפשוט התנתקה השיחה ו...נמאס לנו לחזור שוב ושוב 

הלכנו ב6 בבוקר לבית חבד דיברנו עם הרב הוא אירגן לנו מלון שכבר ב8:30 נןכל לקבל חדרים במחיר כמובן לא מה שתכננו הרבב יותר יקר

אי אפשר לתאר איזה לילה עברנו ישנו באוטו בחוסר אונים ומטורטרים ע"י נציגי הוטלס שלמי שלא יודע הם שייכים לאקספדיה

השאלה עכשיו שחזרנו לארץ האם יש לנו מה לעשות לתבוע לקבל איזה פיצוי?

מישהו נתקל בסרט כזה??

וכמובן מה שעשינו מרגע זה כל מלון שהזמנו התקשרנו ישירות למלון לוודאות שיש הזמנה והכל בסדר וזה כנראה מה שאעשה מעתה ועד עולם

תודה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ריקי 5
        ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

זה נשמע ממש נורא
        טעויות יכולות לקרות אבל הטיפול של הוטלס.קום היה מתחת לכל ביקורת
        לדעתי צריך להתחיל מתלונה חריפה בכתב לשירות הלקוחות שלהם (מניחה שיש מייל באתר שלהם) ודרישה להשיב לכם את ההפרש במחיר הלינה

• סיון רביבו
          סיון רביבו נערך לאחרונה על ידי

מסכימה עם ריקי. יש לכתוב מכתב זועם ולתבוע פיצוי הגון על עוגמת הנפש. 

מכיוון שאני מזמינה מהוטלס המון כמה המלצות לעתיד שטובות לדעתי לכל הזמנה מאתר מתווך: 

1. מייד בסיום ההזמנה אני שולחת מייל למלון עצמו לוודא שקיבל את ההזמנה ומציינת שזה נעשה דרך אתר xxx  כולל מספר האישור.

2. מכיוון שאני מזמינה חודשים רבים מראש, כשבועיים לפני ההגעה אני שולחת שוב מייל למלון לוודא שההזמנה תקינה ואם יש צורך מבקשת דברים נוספים כמו דלת מקשרת, חדרים סמוכים, קומה גבוהה, חדר באגף חדש וכו. 

3. במידה וההגעה מאוד מאוחרת אני מציינת מראש במייל למלון יומיים שלושה לפני, שיידעו. למשל למלון ביער השחור הגענו ב 21:00 וכנ"ל גם בטיול אחר בסלובקיה. כבר שמעתי על מקרים שעקב הגעה מאוחרת מקום הלינה חשב שהאורחים לא מגיעים ומכר את החדרים למישהו אחר. נכון- זה מאוד נדיר, אבל מייל הודעה מראש מונע עוגמה שכזאת. 

מאחלת לכם טיולים מוצלחים. 

• myomer
            myomer נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב

נשמע חמור ביותר. תודה על השיתוף.

לא הייתי עוברת על זה בשתיקה

נקווה שתקבלו פיצוי הולם

• Papkin3267264
              Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

בכדי להגדיל סיכויים בתביעות צריך הלראות שאתם מצידכם עשיתםפ כל מאמץ ונתתם הזדמנות לחברה/לעסק לטפל במקרה שלכם.

כלומר הקלטות שיחות לשרות זה מעולה, בנוסף מכתב לפניות הציבור שלהם תתנו להם צ’אנס לזכות אותכם ולפצות אם אחרי הדברים הללו לא קיבלתם את המגיע לכם אפשר לנקוט באמצעים משפטיים

• אורי26

תודה לכולם 

כנראה שאני אלך לכיוון של פנייה לחברה עם תביעה לפיצויים על עוגמת הנפש עם עו"ד בצורה מסודרת

אעדכן בהמשך

• אורי26

משהו מענין נוסף באתר של הוטלס מופיע לי בחשבון צבירת לילות כאילו צברתי לילות מהזמנה זו וכמובן שלא מומשה ההזמנה

מוזר...

• יונית
                    יונית נערך לאחרונה על ידי

לפני שמתחיל בתביעות אתה צריך לאסוף מידע

את אישור ההזמנה כמובן

את כל הדיאלוג שלכם עם המלון (תיעדת?, אתה יכול לתעד בדיעבד? -מכתב מהמלון שמעיד שלא העבירו עבורכם את ההזמנה !!! )

את הדיאלוגים עם הוטלס.קום? סביר להניח שלא הקלטת אבל האם יש לך תיעוד של שיחות יוצאות, כולל שעת השיחה?

האם ירד מחשבונך עלות הלינה במלון? 

תיעוד של הלינה בפועל (קבלה, שעת כניסה)

עם כל הנתונים בידך- פנה קודם כל אל שירות הלקוחות של החברה (בכתב כמובן)

ורק אם לא תקבל מענה ראוי- יש מקום להגיש תביעה משפטית, לדעתי.

ותחזור לעדכן בבקשה.

• עמיחי13
                      עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

כדאי לעדכן גם בפורום צפון אמריקה (עם שם המלון בניאגרה).

• אורי26

לצערי לא הקלטתי את השיחות אבל תיעוד שיחות יוצאות כמובן ישנם  וכן אורך השיחות וקבלה על המלון ושעת כניסה כמובן יש

בדיעבד ננסה לבקש מהמלון מכתב שהוא לא קיבל את ההזמנהמקוה שנצליח

אעדכן בהמשך

תודה יונית

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון