שאלה על כביש באוסטריה
-
שלום לכולם,
אנחנו חושבים להזמין לינה באיזור הכפר Ehrwald.
כיוון שבאוסטריה אין google street view, קשה לי לראות את הדרך לשם: מה אופי הכבישים המובילים לשם (189, E532, 179)? היכן הם ממוקמים בסקלה שבין כביש מהיר וראשי לבין כביש הררי צר ומפותל?
האם הדבר הגיוני?
תודה

-
שאלה על כביש באוסטריהאני לא מכיר את הכבישים האלה ואני לא בטוח שstreet view היה עוזר.
הם לא כביש מהיר, כי כביש מהיר מסומן במפה בצבע אחר ומתחיל באות A.
כדי לדעת עד כמה הכבישים האלה מהירים אפשר לבחור באפליקצית מפות מסלול שעובר רק בהם ולבדוק את המהירות הממוצעת. ככל שהיא נמוכה יותר, כך הכביש יותר מפותל.
מה הכוונה בשאלה השניה "האם הדבר הגיוני"? מה הגיוני? להמתקם באזור הכפר הזה? אם הכוונה לטייל באזורים עם הנופים המרשימים והדרמטיים ביותר בטירול, אז אני ממליץ להתמקם דרומה יותר באזור אוצטל. הנופים בצפון טירול יפים, אבל ההרים באזור הזה הרבה פחות גבוהים.
-
שאלה על כביש באוסטריהלנתי בלרמוס השכנה
האם המיקום הגיוני? תלוי מהם יעדי הטיול?
אם המטרה איזור צוגשפיצה וצפון טירול /דרום בווריה-אז כן.
אם המטרה לטייל ברחבי טירול אז ממש לא.
והכבישים קטנים ומקומיים לגמרי.
-
שאלה על כביש באוסטריהשלום,
הכבישים שציינת מקומיים לגמרי כפי שיונית ציינה, ובכל זאת הם טובים ולא מאד מפותלים, אם כי טיפה צרים בהשוואה לכבישים ראשיים. בעיני-2 דרגות מעל (מבחינת קושי בנהיגה/נסיעה) כביש הררי "אופייני".
-
שאלה על כביש באוסטריהבגדול, הכביש שמוליך מ-IMST לגרמיש (ובדרך אהרוולד) הוא עורק תחבורה ראשי, מה שאומר שהכביש טוב ולא צר מדי, אם כי בפירוש לא כביש מהיר בסגנון אוטוסטראדה. אם אני זוכרת נכון אז יש רק נתיב אחד. יש קטעים יותר נוחים, ויש קטעים מפותלים. בדרך יש פאס (פרנפאס), שבאזור שלו יש פיתולים, אבל לא משהו רציני מדי. אם נתקעים מאחורי משאית אז הנסיעה עלולה להיות איטית, וזה בד"כ קורה מתישהו על הכביש.
מ-Reutte ל-Imst דרך ה-Fernpass
נסיעה בפרנפאס מדרום לצפון מאחורי משאית
מן הסתם אפשר למצוא עוד דוגמאות ביוטיוב.

-
שאלה על כביש באוסטריהתודה רבה לכולכםן על התשובות המועילות!