מיאמי בקיץ
-
אנחנו נוסעים בקייץ הבא (סוף יוני) לקרוז לקריבים.
הנוסעים: זוג 40+ הילדים: 19 ו- 13 וחומותי (80)
מעונינים להיות באזור מיאמי/פורט לודרדייל כ-3 ימים לפני ו-4 עד 5 ימים אחרי.
אני יודעת שזה לא זמן אידיאלי מבחינת מזג אויר, אבל יש אילוצים.
מה בכל זאת אפשר לעשות במיאמי בתקופה הזאת בהתחשב במזג האויר?
היכן כדאי ללון והאם יש במיאמי בתי מלון, שהם ממש RESORTS עם פעילויות במלון עצמו.
אשמח גם לכל תובנה אחרת.
בתודה מראש
נעמי.
-
היי ,
אין מה לעשות במיאמי כל כך הרבה זמן.
לדעתי למיאמי עצמה לא יותר מיום או יומיים.
פורט לודרדייל עוד יום/יומיים -לא יותר
-
זה כולל לפחות יומיים לשופינג. מה בכל זאת אפשר לעשות? האם כדאי להגיע בקייץ לאברגליידס? חבל לפספס אם אנחנו כבר שם.
-
כדאי להגיע לאברגליידס.
למה תהיו במיאמי לפני הקרוז ואחרי הקרוז?
-
מעדיפים להיות בטוחים ולא להגיע ממש לפני ולא לחזור ממש אחרי. זה יהיה הקרוז הרביעי שלנו ותמיד התנהלנו ככה.
הקרוז עצמו יוצא מפורט לודרדייל ולכן ישבתי להיות בימים שלפני בפורט לודרדייל ואחרי במיאמי עצמה.
-
יום או יומיים לפני /אחרי זה סביר.
אני לא מתערב לכם בשיקולים אבל נראה לי 5 ימים אחרי לא כך לעניין .
אין מה לעשות שם כל כך וגם זה ירידה מההיי לייט של הקרוז.
-
-
תודה, כבר קראתי את כל מה שיש לקרוא. השאלה שלי התיחסה לפעילויות ואתרים בהתאם למזג האויר בקייץ.
-
אם אתם כבר במיאמי, אז כדאי לנסוע לאברגליידס. אם לא עשיתם בעבר- יש קרוז נחמד שאפשר לעשות בשעות אחה”צ לאי המפורסמים ולפישר איילנד. יש גם סיורים באוטובוס אמפיבי שנכנס גם למים...
אם הילדים בקטע של ספורט ימי- אז גם זה לא חסר במיאמי….
קניות אפשר לערוך באאוטלט SAWGRASS (יום שלם לא מספיק שם...לא ממליצה לאנשים מבוגרים ולאנשים חסרי סבלנות...) במרכז המידע שם ניתן לקנות ב- 10 דולרים חוברת של קופונים להרבה חנויות שיש באאוטלט הענק הזה...אנחנו תמיד מחזרים את עלות עשרת הדולרים הללו כבר בקנייה הראשונה...
-
תודה.
יצא לך להיות במיאמי בקייץ?
-
כן. חזרתי משם לפני כמה ימים בפעם השלישית ותמיד בקיץ.
-
דרך אגב, השייט לאי המפורסמים ופישר איילנד הוא ממיאמי (ללא קשר לאברגליידס….). כנ”ל גם האוטובוס האמפיבי…
בנוסף, אפשר להכנס לאתר go miami card. יש אפשרות להרכיב דרכו כרטיס טיולים בסגנון city pass (ממליצה לבדוק עלויות גם באתרי האטרקציות עצמן) או סתם לשאוב רעיונות למקומות ופעילויות (למרות שאולי פחות יעניינו את בן ה-19, אבל שווה הצצה).
קחו גם בחשבון שבמיאמי יורד גשם בקיץ כולל סופות רעמים וברקים (יותר מאשר בחודשי החורף….) ואז מי שנמצא בתוך מים, צריך לצאת באופן מיידי ולכן ממליצה לבדוק בכל יום את תחזית מזג האויר והסיכוי לגשם. כשאנחנו היינו, היו ימים שירד גשם (כולל הצפות בדאונטאון מיאמי) ולאחר מכן זכינו לימי שמש חמים ויבשים.