המלצות ללינה בניו יורק
-
אשמח להמלצה על מקום לינה בניו יורק עבור זוג צעיר שתקציבו בסביבות 100 דולר ללילה?
בתי והחבר שלה רוצים לבקר בעיכ הגדולה לכשבוע בתחילת אוקטובר.
האם כדאי לחפש עבורם מחוץ למנהטן בברוקלין למשל ?
תודה,
מעיין.
-
לעניות דעתי עד 100 דולר אפשר רק בהוסטל. חפשו הוסטלס בניו יורק בגוגל או באתרים כמו TRIVAGO.CO.IL או כדומה.
-
המחיר שאתם מחפשים הוא מאד נמוך בכלל ובניו יורק במיוחד, לדעתי אין סיכוי למצוא משהו כזה במנהטן. כדאי להתרחק עד לניו ג’רסי ולחפש שם מציאות.
אפשרות נוספת זה דירות דרך airbnb ודומים לו.
אפשרות נוספת, כמו שאחד מחברות הפורום סיפרה, זה למצוא סאבלט מישראלים בניו יורק, יש כמה קובצות כאלה בפייסבוק.
בהצלחה.
-
תלוי לכמה ימים מגיעים לניו יורק. ברוקלין מרוחקת מעט אבל גם זו אפשרות. אולי סאבלט בדירת סטודיו, וכן, ניו יורק עיר מאד יקרה
-
תודה רבה לכל המשיבים נבדוק באתרים הרלונטיים.
-
ממליצה שתבדקו באתר של hotwire. יש אפשרות להזמין דרכם מלונות במחיר מוזל. האתר עובד ב-2 דרכים: 1- אתם מציינים את העיר והאיזור בו אתם מעוניינים ללון והם מציעים לכם מלונות (שדרך אגב, אני ממליצה לראות את המחיר המוצע ותמיד לבדוק אותו מול האתר של המלון עצמו). 2- אתם בוחרים את העיר בה אתם מעוניינים ללון, מסמנים באיזה איזור באותה עיר אתם מעוניינים ללון (לדוגמה בניו יורק: אפ טאון ווסט סייד,אפ טאון סאוט’ סייד, מיד טאון וכו’) ודרגת המלון (קחו בחשבון שדירוג הכוכבים במלונות בחו”ל הוא שונה ממה שאנו רגילים בארץ. מלון 3 כוכבים בחו”ל הוא ברמה ממש נמוכה יותר ממלון 3 כוכבים בארץ...)והאתר מציע לכם מלון ומחיר שעל פי רוב הוא נמוך יותר מהמחיר הרגיל. את שם המלון מגלים רק אחרי התשלום. הקאטץ’- לא ניתן לבטל!! כך שאתם צריכים להיות ממש בטוחים בעצמכם לגבי תאריך ומיקום.
אני חזרתי עכשיו מטיול בארה”ב וקנדה וכל המלונות (פרט למלון אחד) הוזמנו דרך HOTWIRE. חלקם בדרך “המסורתית” שבה המלון היה ידוע לנו מראש וחלקם בדרך של גילוי המלון לאחר התשלום. כך עשינו במנהטן וקיבלנו מלון של הילטון בשדרה השישית במאה דולרים ללילה ל- 3 אנשים….
-
-
תודה על ההמלצה,
מכירה את הוטוייר , אך משום מה נותן לי הצעות יותר גבוהות. כמה זמן מראש הזמנת את המלונות?
-
חזרתי זה עתה מארה”ב ופגשתי זוג, אמריקאי, אשר התגורר בני יורק למשך 4 לילות בדירה באמצעות ABNB
לשאלתי בדבר הוראות הגבלת ההשכרה למשך תקופה קצרה לא הבינו על מה אני מדברת….
אולי כדאי לנסות?
-
לא חסרים אמריקאים הזויים ולא מחוברים...
-
לא אשתמש בסגנון שלך ולא אגיב אבל עדיין אני סבורה ששווה לנסות.
ובאשר לאמריקאים הזויים ולא מחוברים אם כונתך לטרמפ לו דוקא יש ABNA בניו יורק.
-
-
הזמנתי מלונות דרך הוטוייר בערך חודש וחצי- חודשיים מראש. רובם במסלול שלא ידענו את שם המלון עד אחרי התשלום.
לגבי ABNB- פחות ממליצה. אנחנו הזמנו דרכם שבוע במיאמי, אך הודיעו לנו על ביטול כמה שבועות לפני הנסיעה ולכן זה סיכון, כי הם יכולים להודיע על ביטול גם כמה ימים לפני ואז המזמין די “אוכל אותה”. אומנם לא משלם, אבל עלול למצוא את עצמו יום יומיים לפני הנסיעה מתחיל לחפש בית מלון….
-
תודה רבה לכל המשיבים!
כרגע לא מוצאת בהוטוויר בתקציב ששלהם. מנסה להימנע מ abnb
-