ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב - אודה לעזרה

פורום אירופה
    7
    12
    2047
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yohaib86
      yohaib86 נערך לאחרונה על ידי

היי ,

חיפשתי כאן פוסטים על השכרת רכב ולא מצאתי תשובה חד משמעית.

Rentalscars היא חברה אמינה או לא?

ושאלה נוספת, בתנאי שימוש ראיתי שכתוב

• ביטוח תאונה (CDW) - זה מגביל את האחריות על נזק לרכב / פחחות לסכום ההשתתפות העצמית. סכום ההשתתפות עצמית הוא המקסימום עליו תחוייבו במקרה של נזק לפח והוא בדרך כלל בין ₪2,333.72 - ₪9,334.90
      • ביטוח גניבה (TP) - זה מגביל את האחריות במקרה והרכב נגנב, ההשתתפות העצמית בדרך כלל בין ₪2,333.72 - ₪9,334.90.

אם הבנתי את הסעיף נכון במידה ויש נזקים של פחחות אני צריך לשלם סכומים דיי גבוהים.

וחוץ מצילומים בפלאפון לפני לקיחת הרכב, איך אפשר להוכיח שלא אני גרמתי לנזקים?

האם קיים ביטוח שמכסה אותי בהכל ללא השתתפות עצמית / דמי ביטול במידה ואני שוכר ישירות מחברת שלמה סיקסט וכדומה? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yo533
        yo533 נערך לאחרונה על ידי

היי

לאן אתה טס?

מציע לך לבדוק באוויס. יש להם חבילה עם ביטול השתתפות עצמית,וכן נזק למרכב,שמשות,וצמיגים.

מציע לך לא לשכור רכב בלי התוכנית הזאת כי אף אחד לא יודע מה יוליד יום.

כמו כן אל תיקח רכב עם תוכנית החזר השתתפות עצמית.

תהנה.

• eyahalom
          eyahalom נערך לאחרונה על ידי

הי, אתה מאוד החלטי אבל לטעמי טועה. 

ביטוח ההחזר השתתפות של רנטאלקארס לדוגמא, נחשב מצויין ויש לא מעט דוגמאות של אנשים שקיבלו את כספם בחזרה ללא כל בעיה. 

לא הייתי פוסל חברה בגלל שהביטוח הוא מסוג החזר ולא ביטול. הכל תלוי במקרה הספציפי, בהבדלי המחיר בין העסקאות השונות וכו'

• Soft Cell
            Soft Cell נערך לאחרונה על ידי

לכל חברה כמעט יש תוכנית ביטול השתתפות עצמית

אל תשכור רכב ללא ביטול השתתפות עצמית מאחר וכמו שציינת אתה חשוף לסכומי כסף עצומים.

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

יותר חשוב מה הביטוח לא מכסה, את זה אתה צריך לשאול את הסוכן

למשל אני די בטוח שהביטוח שהציעו לך לא מכסה נניח פנסים, מראות, שמשות, מכסה מיכל דלק וכו’.

גם אם תשלם 10 פעמים ביטול השתתפות עצמית הביטוח ימשיך לא לכסות רכיבים כאלה, אם יש נזק אתה משלם את מלוא מחיר התיקון, לא מחיר ההשתתפות העצמית.

המלצתי – תבדוק קודם אילו ביטוחים מציעים לך, מה הביטוחים לא מכסים, תראה מה מבחינתך בא בחשבון ואז אם יש שאלות תבוא לשאול

אגב, ממליץ בחום שתבדוק נזקי גוף צד ג’.

נכון שפאדיחה לשלם 3000 שקלים על תיקון שבר בפנס קדמי אבל היא מתגמדת לאם תצטרך לשלם 2,000,000 שקלים לאם פגעת בטעות בהולך רגל.

• Soft Cell

יותר חשוב מה הביטוח לא מכסה, את זה אתה צריך לשאול את הסוכן

למה חיכית עד עכשיו בשביל לספר לנו שאין כיסוי על פגיעה בהולכי רגל 

• דוקטור דו ליטל

בד"כ יש כיסוי, השאלה עד איזה סכום

נתקלתי בחברות אחרות בהן הסכומים מוגבלים, לפעמים לסכומים די גבוליים וחברות בהן הסכום גם בלתי מוגבל.

אבל לאנשים הרבה יותר נוח לדון באיך נמנעים מהשתתפות עצמית של אלף יורו ולא באם הם מכוסים במידה מספקת לאם הם גרמו להולך רגל נזק במיליון יורו אבל תקרת הביטוח היא חצי מיליון יורו

• yohaib86
                    yohaib86 נערך לאחרונה על ידי

רק שאני אבין, הביטוח שאני קורא בחברת RentalsCar מתייחס לחברה עצמה

או שאני אמור לסגור גם מול החברה שאני משכיר ממנה?

כי הרי Rentalscar הוא רק מתווך. 

יש שם עוד סעיף מוזר שאני צריך להשאיר 1200 יורו פיקדון שיוחזר לי ברגע שאני אחזיר את הרכב.

נשמע לי תמוה

• Soft Cell

אני חושב שאתה מבלבל בין המחויבות של חברת ההשכרה להעמיד רכב על הכביש עם כל הביטוחים הנדרשים והמספקים לפי חוקי המדינה, לבין ההתקשרות של החברה עם השוכר.

הרכב חייב בביטוח חובה שבו יש כיסוי בהתאם לחוק לכל נפגע.

מהצד השני ובלי שום קשר, יש הסכם בין השוכר למשכיר בנוגע ההשתתפות העצמית שלו בנזקים.

• עמיחי13
                        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

תשובות לשאלות

רנטלקארס היא חברה אמינה מאוד. שייכת לאותה קבוצה כמו פרייסליין ובוקינג.

אבל – כמו שכתבת – זוהי סוכנות שמחברת בינך לבין חברות השכרה. חשוב מאוד לראות מי חברת ההשכרה (השם מופיע בתוצאות החיפוש) ולבדוק אמינות של חברת ההשכרה עצמה.

לפני ההשכרה רנטלקארס מציגים לך את התנאים – חלקם תלויים בתנאים של חברת ההשכרה המסויימת. למשל דרישה לפיקדון כמו שכתבת. אגב, לרוב נדרשת חסימה של סכום בכ.א., אבל 1200 אירו זה סכום די גבוה.

בנוסף – רנטלקארס מציעים תוכנית של ביטוח החזר השתתפות עצמית, מאוד מקיף. אתה יכול לפנות לאורן מרום (תריץ חיפוש בפורום), יוכל לסייע לך בהתקשרות מולם. לחליפין, תוכל להזמין ברנטלקארס ללא ביטוח החזר, ולרכוש ביטול השתתפות עצמית בחברת ההשכרה עצמה (אבל די קשה לברר מראש מה העלות. צריך להתקשר לסניף המקומי).

• GuyT66
                          GuyT66 נערך לאחרונה על ידי

אם התכוונת ל- RentalCars.com הרי יש ביקורות איומות ונוראיות עליהם באינטרנט. למשל כאן

• דוקטור דו ליטל

הפקדון הוא חסימה של מסגרת אשראי בכרטיס האשראי שלך

כך חברת ההשכרה מבטיחה לעצמה שאם היא תגיש חיוב לחברת האשראי היא תראה את הסכום הזה.

אחרי שהחזרת את הרכב בשלום הם אמורים לשחרר את החסימה הזו.

זה לא שאתה נותן פיסית כסף ומקבל אותו בחזרה.

לפני היציאה לחו”ל תדאג מול הבנק/חברת האשראי למסגרת אשראי מספקת.

RentalsCar מציגים לך שני ביטוחים, את הביטוח של חברת ההשכרה וביטוח נוסף שלהם שנותן כיסוי נוסף כמו החזר השתתפות עצמית.

הביטוח שמחייב הוא זה שאתה חותם מול חברת ההשכרה במעמד לקיחת הרכב והוא אמור להיות זהה לזה שRentalsCar הציגו לך. אתה יכול כמובן לבקש לרכוש ביטוח טוב יותר כמו כזה שמבטח גם מראות או איבוד מפתח.

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון