ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מילנו איטליה

פורום אירופה
    5
    6
    1506
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אני56
      אני56 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם,

בני וכלתי מתכננים נסיעה לאיטליה בתחבורה ציבורית  שבוע במילנו ושבוע ברומא התנדבתי לבקש מכם המלצות במיוחד לגבי מילנו והאזור.

אודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ על מקומות יפים לטייל בהם באזור מילנו.

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy
        imeshy נערך לאחרונה על ידי

רומא – אני מבין… יש בה הרבה מה לעשות ובקרבתה יש מספר טיולי יום בנסיעה פשוטה וקצרה (שעה).

אבל מילאנו?

העיר עצמה “שווה” יום טיול בערך..

אמנם לידה, במרחק של שעתיים פלוס נמצאים האגמים מג’ורה וקומו – אבל זה לא ממש ימי טיול. 

לא עדיף לשכור רכב ולטייל בטוב שיש בצפון איטליה במקום לנסוע כל יום 4 שעות לפחות ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • נירית
          נירית נערך לאחרונה על ידי

לדעתי אפשר לטייל במילנו עד 3 ימים-למי שאוהב אומנות, כנסיות וקצת כנסיות. מעבר לזה באמת קצת “נמתח” וכל יציאה מהעיר הופכת ארוכה.

אישית, גם בתחבורה ציבורית, הייתי מחלקת את הטיול בין העיר לאחד האגמים. דווקא באזור קומו/מג’ורה אין שום בעייה לטייל בלי רכב-יש גם אוטובוסים וגם מעבורות המגיעות לכל הכפרים בגדות. אישית-מעדיפה את מג’ורה, אבל גם קומו מקסים.

• אני56
            אני56 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על המידע אעביר אותו אליהם

• K.Amit
              K.Amit נערך לאחרונה על ידי

הרכבת ממילאנו לסטרצה שלחופי אגם מאג’ורה מאוד נוחה, מגיעה ממש למרכז העיירה. מסטרצה אפשר לשוט לאיים הבורומאיים וכמובן גם לטייל בעיירה עצמה, לעלות ברכבל להר שמעליה (תחנת הרכבל על החוף, לא רחוק ממעגן הסירות לאיים). בקיצור – יום כיף אמיתי, במרחק רכבת נוחה ביותר ממילאנו.

• metayelet-i
                metayelet-i נערך לאחרונה על ידי

תוכלי להעביר להם את האתר הזה:

http://www.italythisway.com/places/milan.php

כפי שתראי, הרבה מה לראות במילנו. אם תלכי למטה, תראי כמה הצעות יש לטיול באזור. כולן נגישות בתחבורה ציבורית, אולי חוץ מהאחרונה. וזה רק מילנו כן, יש באתר עוד התייחסויות לפרובינציית לומברדיה, שעתירה באתרים נגישים.

לאגמים יש גישה קלה ונוחה ממילנו בתחבורה ציבורית. לגבי כל אתר שמעניין אותם לבקר מחוץ למילנו, לגגל אותו אתר עם התוספת tourist info או משהו בדומה, ותגיעו לאתרי התיירות של כל אחד מהם, עם הוראות איך להגיע. עם זמן והשקעה תראי שתכנון כזה קל מאוד.

לידיעתך, קראתי השנה סיפור מסע של אישה שבאמצע החורף בילתה 9 ימים שלמים במילנו, מוצלחים ביותר ובאמצע החורף. עיר עם היסטוריה כה עתיקה לא הולכת ברגל. שוב, הכל עניין של מחקר והשקעה ורצון ללמוד קצת מעבר להמלצות שגורות. בהצלחה.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון