Amphawa floating Market Damnoen Saduak
-
כאשר מחפשים את השוק הצף אמפאווה – מקבלים בעצם את חניון המוניות שהוא תחנת שיגור תיירים עם סירות לונגטייל דרך תעלות לשוק.
כאשר מחפשים רק את השוק – מקבלים את השם
Damnoen Saduak, Damnoen Saduak District
למי שמכיר, כדאי למקד את ההגדרות כי אני (שכבר הייתי שם ונהניתי) מרגיש שיש בילבול.

-
אלו שני שןוקים שןנים לחלוטין.
אמפאווה יותר אןתנטי השני מלכודת תיירים מיותרת
-
המפה הראשונה שהעלאתי היא של השוק שמצולם בתמונה ה-3המפה השניה היא לא שוק – היא תחנת שיגור דרך תעלות לשוק שצילמתי ולאזור המפה הראשונה.
אני מבקש לחדד את הפרטים – ונכתוב טיפ מסודר למען הדורות הבאים.
-
עושה רושם שיש לך טעות בסיסית.
יש שוק צף באמפאווה ויש שוק צף בדומן סאדוק.
כאשר אתה מחפש את השוק הצף של אמפאווה אתה לא מכניס לחיפוש את שם האתר השני.
זה כמו שתכניס חיפוש שוק בתל אביב פתח תקוה.
-
אני רושם AMPHAWA בלבד ואלה התוצאותוהצילום הוא מאמפאווה?
-
XFWIND
צר לי לאכזב אותך אבל כנראה לא היית בשוק הצף אמפאווה כי הצילום שצירפת הוא מדומן סאדוק.
השוק הצף באמפאווה הוא זה המופיע בצילומים המצ”ב.
אגב, הייתי כאן פעמיים ומי שהביא אותי לכאן הייתה קאי, בכבודה ובעצמה.
בדקתי, בגוגל מפס יש סוג הטעיה. תצלום הלווין שצירפת קודם הוא מגרש חניה למוניות ואכן יש בו שלט WELCOME TO AMPAWA אבל הוא נמצא כ- 12 קמ מצפון לשוק הצף האמיתי.
מצרף צילום עם מיקום שני האתרים.

-
מצויין. עכשיו צריך לחשוב איך להנציח את המידע....ויש מצב ש”ערן ערן” צדק ביחס ל”בעלה” של קאי….
כנראה שהייתי שם ב-1997….
-
כתבתי מייל מנומס לקאי ושאלתי לפשר ההבדלים בשווקיםענתה לי כך:
Hi
Amphawa and Damnone same area difference time and Amphawa walking in market and night time (weekend market) , Damnone tack a boat in market and day time (original floating market) .Thank you
Kai
לשיקולכם….
-
עכשיו אני עוד יותר מבולבל,
אפשר לקבל את המיקום המדוייק?
מה לרשום בגוגל מפות אפילו קורדינטות?
רוצה לסמן שם ולדעת שזה המקום שאליו אני יוצא, שלא יהיו הטעיות.
-
גם אני מבולבל…
קיבלתי הצעה לטיול שכולל בין היתר את השוק הצף Tha Kha, גם באיזור אמפוואה. מישהו מכיר?
-
למבולבלים: תראו המפה בהודעה מס' 6 של יוסיואגב, למרות שהיינו בשוק ה”מזויף” – היה נחמד מאוד – אוכל, ושאר שטויות חביבות של שוק.
הקטע הוא שלדעתי עדיף להגיע בנסיעה לשוק ושם אם רוצים לשכור סירה ורב חותר לזמן קצר.
יותר זול מ”תחנת השיגור לתיירים שבויים” (הגם שיש כאלה שנהנים מהשייט בתעלות עם סירת הלונגטייל).
-
תוכל לכתוב במפה:
Amphawa Police Station
או נ.צ.
13°25'27.8"N 99°57'24.7"E
13.424375, 99.956856
בנ.צ. הנ”ל יש מגרש חניה בצמוד למשטרה (יש גם חניות נוספות).
השוק נמצא בתעלה המצטלבת עם הנהר