בשעה טובה - בלוג הטיול שלנו באלסקה בקיץ 2016
-
בשעה טובה, ובדיוק שנה אחרי שחזרנו, סיימתי להעלות לבלוג כאן את סיפור הטיול שלנו באלסקה בקיץ שעבר (שבועיים באוגוסט 2016).
אכן לקח שנה לכתוב, לתרגם (כתבתי באנגלית ותרגמתי לעברית), להעלות, ובעיקר – לעבד ולבחור מבין 7000 התמונות שחזרתי איתם… מוסיף כאן כמה תמונות בתור טיזר, השאר בבלוג.
למי שמעדיף, זו הגרסה באנגלית, התוכן זהה כמעט לגמרי, התמונות משום מה נראות טוב יותר בפלטפורמה השניה. (אם מישהו מבין בזה ויודע להסביר לי איך לשפר את האיכות כאן, מאוד אשמח)
https://yair-gil-photography.wixsite.com/alaska-bears-trip
מקווה שתהנו ותמצאו תועלת בדברים. לישראלים אלסקה רחוקה ויקרה אבל מדהימה. עבורנו הטיול הזה יהיה אחת מחוויות החיים שתמיד נזכור. אשמח לעזור ולענות על שאלות, כאן או בפרטי

-
תודה גדולה על ההשקעה והשיתוף!
מעניין, מרשים ואינפורמטיבי, והתמונות – תענוג!!!
-
יאיר
תודה רבה על השיתוף!.
מוני
-
מרשים.ישר כוח
-
וואוו!!!
בלוג מקסים ומעניין.
יאיר תודה רבה רבה- התענגתי על כל מילה, והתמונות...
אני גם רוצה כזה טיול.
מתחרה רק בפנטזיה שלי להעתיק את הטיול לאלסקה של קטי ומשפחתה מלפני כמה שנים.
שתי שאלות:
אפשרי בכלל לנסוע בתאריך כמו ה-9.9? (החגים של שנה הבאה) או שזה מאוחר מדי ?.
ואם אפשר להתחצף ולשאול עלות סדר גודל של טיול כזה? ראיתי רק את נתון הטיסות הבינלאומיות והממוצע של 150 דולר ללילה. כמה יצא לערך התענוג , וברור לגמרי שכל אחד מטייל אחרת.
-
הי נרוש
לצאת ב 9/9 כבר מאוחר בד”כ, גם מבחינת מזג האוויר וגם מבחינת חלק גדול מהאטרקציות שנסגרות כבר.
לגבי עלויות אענה לך בפרטי, אבל רק כדי לקבל מושג:
- הטיסה מישראל כ 1500-1700$ לאדם (הלוך חזור לאנקורג’)
- לינה + כלכלה + הוצאות “שוטפות” תכננו לפי 300 דולר לזוג ליום – לדעתי עמדנו בזה בממוצע
- השכרת רכב + דלק – תלוי בדיל שתמצאי – לנו עלה כ$600 ל 8 ימים, תכפילי אם אתם עם רכב כל השבועיים
- ועל זה נוספות האטרקציות – סיורי דובים, הפלגות, טיסות נוף, טיסות פנים, קיאקים, ראפטינג… וכו’ וכו’ – זה החלק הכיפי אבל גם היקר, כל אחד ומה שמתאים לו.
-
תודה רבה על התשובה ושוב על התעוד המקסים.
-
יאיר
מקסים, מקסים, מקסים

מעורר את כל החושים
והתמונות – אין דברים כאלה , כל כך יפות
תודה רבה על השיתוף
הבלוג עובר למועדפים בלי כל ספק
שרה
-
וואו ענק- איזה יופיתודה על השיתוף.
נכנס ישירות לתיקיית- “טיולים למגירה”
טוב שיש עוד לאן לשאוף.