מספר שאלות למומחי WIZZ AIR
-
שלום
פעם ראשונה טסים עם WIZZ AIR.
שילמנו על טרולי עלייה למטוס. מדדנו את הטרולי שלנו אורכו עם הגלגלים 58 סמ. האם לנסות לעלות איתו לטיסה או לקחת תיק אחר?
כמה שעות לפני הטיסה יש להגיע לטרמינל 1? בבורדינג פס כתוב שמסירת הכבודה היא שעתיים לפני הטיסה? אנחנו “מאולפים” בהגעה שלוש שעות לפני הטיסהץ מגיעים מהצפון המידע חשוב.
תודה רבה
רונית
-
שילמנו על טרולי עלייה למטוס. מדדנו את הטרולי שלנו אורכו עם הגלגלים 58 סמ. האם לנסות לעלות איתו לטיסה או לקחת תיק אחר?
אני יכול רק להגיד שמותר 56 ס"מ.
כמה שעות לפני הטיסה יש להגיע לטרמינל 1? בבורדינג פס כתוב שמסירת הכבודה היא שעתיים לפני הטיסה? אנחנו “מאולפים” בהגעה שלוש שעות לפני הטיסהץ מגיעים מהצפון המידע חשוב.
זה נכון. מקבלים את הכבודה רק שעתיים לפני הטיסה.
-
היי, בהמשך לשאלות על גודל המזוודה המותרת, אשמח לדעת האם הם מקפידים במדידה על עניין הגלגלים. יש לי מזוודה בגודל המותר (אך לא מדידת הגלגלים) האם זה בסדר או נקרא חורג…באיזי ג’ט נתנו להעלות את זה..אבל שמעתי שwizz יותר קפדנים..
ושאלה נוספת שראיתי תשובות שונות לגבייה- אם אין תיקים למסירה ויש לי את הבורדינג שהזמנתי-אפשר לבוא ישירות לטרמינל 3?
תודה מראש
-
בקשר למזוודה – לפעמים מרשים. לפעמים לא. את לוקחת סיכון, שעלול לעלות כסף
בקשר לטרמינל – הטיסות ממריאות מטרמינל 1, חייבים להגיע לשם -
המידה המותרת כוללת את הגלגלים אל תקחי מזוודה שחורגת אפילו בס”מ ממה שמותר
-
הכול רשדום בעברית באתר של וויז אייר. לא הייתי מסתכנת בעלות נוספת..
זה תא מדידה..אם תתבקש להכניס לבדיקה,,נכנס=עובר ללא תוספת תשלום

-
בכל מקרה לא מודדים אלא מכניכים לסל בגודל נדרש ואז נכנס/לא נכנס…
אם אתם תושבי המרכז אפשר לעבור דרך השדה ולנסות את הפעולה בעצמכם.
-
“הם מקבלים את הכבודה רק שעתיים לפני הטיסה” – אצלנו זה לא כתוב בבורדינג פאס בניגוד למי שכתבה את ההודעה הראשונה.
אז אני מוודא, האם זה נכון לכל טיסות wizz שיוצאות מטרמינל 1?
כלומר אין טעם לבוא לטרמינל מוקדם יותר?
לא מצאתי באתר שלהם את העניין הזה. -
בחו”ל בוודאות פותחים את הצ’ק אין של ויזאייר שעתיים לפני הטיסה ולא דקה לפני.
בנתב”ג אני די בטוחה שפותחים כ-3 שעות לפני, כמו בטיסות אחרות (סליחה LBD שסותרת את דבריך אבל זה מה שאני זוכרת).
מציעה לחפש מידע במודיעין של נתבג או משהו כזה
או אולי אפשר לבדוק באתר של נתבג היום או מחר, לעקוב אחרי הטיסה המקבילה ולראות מתי פותחים.
-
אוקיי, תודה