תאילנד עם ילדים (בן 3),
-
שלום,
אנחנו מתכננים לנסוע בסוף נובמבר לתאילנד עם ילדנו בן ה3. לחלקים המסודרים ללא טרקים ועם ים ופילים ועוד אטרקציות בסגנון. משך הזמן הטיול המתכונן כשבועיים. לא נראה לנו שנרצה לנדוד יותר מידי, 2-3 איים בכל אי כמה ימים + יום או יומיים בבנגקוק לקניות (צפוף ויעיל) וזהו.
ולשם כך נבקש ממי שיכול לתת לנו המלצות, מלונות מקומות מסלולים שמות או כל דבר אחר שיכול לעזור לנו באתגרונציק הזה זה בכל זאת לא הולנד או פריז... תודה מראש!
אולי בסוף תצא מזה רשימה (שלא מצאתי) שנקרא לה תאילנד עם ילדים
-
תאילנד עם ילדים (בן 3),:Reתשלחו לי את המייל שלכם, אני אשלח לכם את תכנון הטיול שלנו מלפני שנתיים.
רק בערב חג אוכל לשלוח לכם את הקובץ (אנחנו לא בבית מהיום).
אלון -
תאילנד עם ילדים (בן 3),:Reבכיף, תודה! -
תאילנד עם ילדים (בן 3),:Reיש המון טיפים ומסלולי טיול ב-1001 טיפים.
את הטיול שלנו לתאילנד (שהיה היפה ביותר מכל טיולנו) הכנתי בעיקר מקריאה בפורום המזרח הרחוק ומקריאה ב-1001 טיפים. אפילו לא קניתי את ה``לונלי פלנט``...
בהצלחה -
תאילנד עם ילדים (בן 3),:Reהי
שבועיים זה בהחלט זמן קצר.
אפשר בלחץ להספיק את המסלול הקלאסי.
נחיתה בבנגקוק, טיסה לצאנג מאי, טיול 3 ימים עם מדריך פרטי, טיסה לאי (ממליץ על פוקט) לכמה ימים וחזרה לבנגקוק.
יתכן ובגלל הקוצר עדיף לוותר על הצפון, ובמקום זה לצאת מבנגקוק לקנצ`נבורי לטיול של יומיים שלושה.
לדעתי אפשר להסתפק באי אחד (שוב, בגלל אילוצי זמן).
מלונות וכו` - קשה להמליץ כי לא אמרתם תקציב.
בהחלט יש הרבה חומר ב 1001 טיפים -
שבועיים זה לא ממש קצר...אנחנו נרצה לנסוע רק למקומות שלא צריך חיסונים
מקומות "מתורבתים"
וכן רב הזמן יוקדש לטיולים נינוחים וחופש. התקציב הוא סביר אני מניח באיזור 2500 דולר לא כולל הטיסות -
תרשו לי להוסיף שאלות...1. כדאי לסחוב טיולון מארץ? ניתן להסתובב איתו?
2. מה עדיף: לנחות, לעשות קניות (יום אחד מקסימום) ואז להתחיל את הטיול או הפוך?
3. בנושא שמירת חפצים לזמן קצר, איך זה עובד? כמה זה אמין ונוח? -
תרשו לי להוסיף שאלות...:Reבוודאי שכדאי לקחת טיולון. אתה חושב שאתה נוסע לערבות הג`ונגלים של דרום אמריקה :)) אתה מגיע למדינה כמעט מערבית וכמובן שניתן להסתובב איתו.
אם הנסיעה היא לשבועיים רצוי להמשיך ישירות לאיים (בהנחה שאתה לא מבקר בצפון) ולהשאיר את בנגקוק לסוף. -
תרשו לי להוסיף שאלות...:Reמעברלמה שנכתב, יש ספר ידידותי מאד שנקרא ``תאילנד עם ילדים`` בחנויות הספרים, או רכישה ישירה
(הוצאה לאור זיגזג הפקות).
יכול לסייע לך בבניית המסלול. -
תרשו לי להוסיף שאלות...:Reגם אני ממליצה עליו בחום. ספר שכיף לקרוא (לא מרדים וכבד תרתי משמע כמו ספרים רבים אחרים).
עם המון מידע והמלצות. נראה לי ששילוב של המידע ממנו עם קריאת טיפים וסיפורי גולשים בלמטייל זה השילוב המנצח.
ודרך אגב, שבועיים זה בהחלט מעט מדי זמן לטייל בנחת באטרקציות המרכזיות של תאילנד. בשביל לנפוש ולטייל באחד האיים+ בנקוק+ טיול בצפון מומלץ שלושה שבועות. -
טיול משפחתי תאילנדגיא שלום
חזרנו לפני 3 ימים מטיול משפחתי בתאילנד ( 3 שבועות) ולהלן המלצותי:
1. גם בשבועיים ניתן לדעתי למצות טיול בצפון שהייה בדרום באיים ( אנחנו היינו בפוקט ) וסיום בבנקוק . החלוקה יכולה להיות 4-5 ימים בצפון ביצוע טיול עם מדריך פרטי עם כל האטרקציות המתבקשות ( פילים, מופע נחשים, קופים וע` ) שהייה של 5 ימים נוספים באי בדרום ממליץ פוקט עם ביצוע טיולים יומיים באיים הסמוכים וסיום בבנקוק לקניות וטיולים בעיר עצמה
ניסן -
שבועיים זה לא ממש קצר...:Reחיסונים ?
ההמלצה המקובלת היא להתחסן, למרות שאני החלטתי שלא לעשות את החיסונים העודפים.
אין בעיה לטייל בצפון וגם טיול קצר לקנצ`נבורי . לגבי מחלות - אתה ניזון מנתונים ישנים ומהיסטריה של רופאים .
תקציב של 2500 לשבועיים (ולא ברור עם שבועיים נטו או ברוטו) זה לא הרבה ! ותלוי הרבה איפה ישנים, האם טיול עם מדריך פרטי, כמה אטרקציות הולכים וכו -
אל תפחיד את הבחור....טיול עם ילדה בת 3, מבחינת עלויות, זה כמו טיול בזוג. לפי מיטב הבנתי הם בעיקר ינפשו באיים וקצת בנגקוק, אם ניקח בחשבון שהם ילכו על תקציב של 50-70 דולר ללינת לילה זה מותיר אותם עם כ-1600 דולר לשבועיים.
מספיק בהחלט!!