שרות לקוחות בוקינג
-
רציתי לשבח את שרות הלקוחות של בוקינג
הזמנתי מלון בוולוס יוון ,לאחר שקראתי על מיקרה שלקוח במקום מסויים הגיע באיחור ולא שמרו לו את החדר כתבתי מייל למלון וביקשתי שיאשרו לי במייל חוזר את שמירת החדר כי אגיע מאוחר מאתונה ,עדיין לא ענו לי ולכן כתבתי לבוקינג שאני מבקש שיבררו עבורי אם הכל תקין ,לא עבור 30 דקות והתקשרו אלי מבוקינג ישראל בחור נחמד מאד והוא הסביר לי שהכל יהיה בסדר אם אגיע עד חצות
כמו כן יעץ לי יומיים לפני הטיסה להתקשר לבוקינג והם ירימו טלפון למלון לסגור קצוות אז כל הכבוק להם
אלי
-
היי
אני מזמין דרך בוקיינג מזה שנים עשרות לינות ללא דופי !!
(לדוגמא: 15 לילות בנורווגיה 2016) למרות הכתבות הלא מחמיאות שהיו לאחרונה בטלווזיה.
מקרה שהיה לי: הזמנתי מלון במדריד Eropa*** שלושה לילות.
הייתי בדרכי לשדה התעופה במלגה בדרך למדריד, השעה היתה 21.00,והייתה לי טיסה ב-23.00.
קיבלתי טלפון מהמלון שכרטיס האשראי שלי לא בתוקף (הבנק ביטל אותו עכב גנבה-והחדש טרם הגיע אלי), ועלי להגיע עד 21.00 למלון אחרת תבוטל ההזמנה ואני יחוייב בלילה. הסברתי למר ראול בקבלה שאני חוזר אליו.
טילפנתי לשרות לקוחות בוקיינג שענו מהר, הסברתי את המצב ובחור נחמד בשם גל אמר שהוא מטפל, ויחזור למלון עם תשובה.
מאחר ועליתי לטיסה לא ידעתי מה קורה.
הגעתי למדריד למלון בחצות, מר ראול קיבל אותי עם חיוך ואמר, הכל סודר.
תודה לשרות לקוחות בוקייג.
-
הקיץ טיילו ביוון ואת המלונות הזמנתי דרך בבוקינג. הגענו למלון שהיה שומם בקבלה חיכה לנו פקיד,הסברתי שאנני מעוניינת להישאר במלון...הסביר שהוא לא יכול להחזיר את הכסף. עלי לדבר עם בוקינג כתבתי להם ותוך 15 דקות חזרו אליו ואלי...קבלתי ביטול על המלון בלי דמי השתתפות. בחורה בשם רוני טיפלה בהזמנה,כל הכבוד להם על הענות המהירה,שושנה
-
גם אנחנו בדרך כללים משתמשים בבוקינג.
אני לפני כחודש כתבתי כאן בפורום פוסט על השימוש הרחב שבוקינג עושה בכל מיני תוכניות פרומו.
נכון לעכשיו אני יודעת על התוכנויות הבאות:
הזמן ב225 יורו תקבבל חזרה 75 יורו
הזמן ב80 דולר תקבל חזרה 40 דולר
הזמן ב50 דולר תקבל חזרה 25 דולר
הזמן דרך לינק של חבר תקבל החזר 10%
הזמן דרך לינק של WizzAir ותקבל 10% זיכוי
ומה שחשוב יש כפל מבצעים לגבי 10% של גיניוס.
אין לי עכשיו אפשרות לכתוב כאן את כל הלינקים. מי שמעוניין תחפשו את הפוסט הישן או אשלח דרך מסר פרטי או תחפשו כאן
http://www.flyertalk.com/forum/hotel-deals-607/
-
אפשר לקבל את הטלפון שלהם ?
-
אפשר 1-809-213-036
-
אני גניוס בבוקינג מקבל איזכורים לגבי שיתוף לינק עם חברים, לא ראיתי שום איזכור לגבי הזמנות. הזמנתי עכשיו לינות ב 840 אירו ואין שום התייחסות.
בטוח לגבי המידע?
אגב, יש לי כ-180 הזמנות לינה דרך בוקינג ותמיד תמיד היה מושלם.
כל פנייה למקום הלינה נענה מיידית תוך מעקב של בוקינג לגבי המענה.
לעניות דעתי בוקינג אתר ההזמנות האולטימטיבי.
-
בטוח 100%.
םם אתה נסנס דרך הלינק של למשל 75/225
דרך בראוזר אתה רואה את הבר הירוק על המסך, מאשר תנאים, מזמין ואחר כך רואה ב אישור הזמנה
My reward You’ll receive € 75 after you’ve completed
your stay. -
ככה זה נראה

-
אני ובוקינג חברים טובים כבר 15 שנה אני חושבת
כשהוא עוד היה אתר הולנדי booking .nl
אבל הרבה יותר בעשור האחרון.
היו לי מאות הזמנות שם לאורך השנים,
כשהייתה בעיה-טופלה
כל פניה לשירות לקוחות-קיבלה מענה.
אגב-
מעולם לא קיבלתי אגורה /דולר/יורו /ליש”ט בחזרה
גם לא הצעות מפתות מהסוג הנ”ל.
אבל כנראה שצריך לדעת באיזה צד של הפרוסה ליפול

(כאשר מישהו באמת יקבל החזר- אשמח לדעת… ולא רק הבטחה להחזרים).
בכל מקרה- שירות לקוחות ,לדעתי, מהטובים שיש בתחום התיירות.
מושלם? ברור שלא.
אבל בהחלט טוב מאד.
-
אנחנו הינו במלון "עם הבטחה" ב28/8. אומרים שאת החזר רואים כעבור שבחעיים. מבטיחה לעדקן.
אבל אם רוב מסכימים שבוקינג בדרך כלל מתנהגים באופן הוגן אז אין סיבה לחשוב שהפעם הם פשוט משקרים.
-
שלום רב,
אפשר בבקשה לקבל את המייל של שירות לקוחות בוקינג?
האם יש להם שירות לקוחות בישראל?
האם יש להם מספר טלפון שאפשר לדבר בו בעברית?
תודה רבה