חופשת סקי 2018
-
סקי...
בואו נדבר על חופשת סקי
העונה החדשה מתקרבת..
אנחנו מעוניינים לטוס השנה... והבנות מצטרפות אלינו ביחד עם חמתי שתשמור עליהן בעזרת השם.
מה שמצריך מאיתנו למצוא דירה גדולה נוחה בקרבת המרכז
וכמובן סקי אין סקי אוט(שעל זה אני לא רוצה להתפשר).האתר המיועד השנה- לז ארק(1800-2950/2000)...
(חרשנו כבר את כל האתרים הצרפתיים... מתחילים למחזר אז נא לא להציע אתרים אחרים כי זה בערך היחיד שהיינו בו פעם אחת והאמת שבכלל שהינו בלה פלאן שמחוברת אליו).מישהו הזמין בairbnb דירה לחופשת סקי?
המלצות על חברת תיווך עם דירות יחסית גדולות(10 אנשים... בלי לפתוח ספה בסלון
)
המחירים שמצאתי באתרים הרגילים עפים על עצמם הייתי אומרת...תודה

-
אני הזמנתי דירה בAIRBNB ב1800
דירה ל4 אז לא יודע כמה מידע יש לי לחלוק איתך -
השאלה העיקרית אם זה בטוח להזמין דרך הair bnb?
-
אני לא האיש לענות לך על השאלה הזו אבל נראה שכול העולם עובד עם זה והמלונות ממש בחרדה , אז לא חושב שיש עם זה בעיה .
-
יש גם דירות שלא דרך ABnBבחורף שעבר לנתי בדירה בכפר Vallandry, בשולי Les Arcs. מיקום מעולה (סקי אין/אאוט, תלוי ברמת הגולש). דירה נוחה, פונקציונלית, 6 מיטות (מקס’), נוף נהדר. עלה כ-570 יורו לשבוע כולל מצעים ונקיון סופי. שכרתי את הדירה דרך סוכנות Vanoise Immobilier. שירות ה-tourist information ב Peisey-Vallandry יכול לעשות עבורכם את החיפוש, אם תיתנו קריטריונים.
אגב (מנסיון) – בהרכב שבו אתם נוסעים, יש לבית דירות יתרון בכך שתוכלו לשכור שתי דירות סמוכות מה שיעניק לחמות פרטיות וייתן לילדים הרפתקה של “לישון אצל סבתא”.
-
סקי אין סקי אאוטלא אמרת בנות כמה הבנות.
כבעלת ניסיון עם קטנים וסבתות באתרי סקי, סקי אין סקי אוט זה די תקיעה לסבתא. למה את לא מוכנה להתפשר? שוכרים לוקר בגונדולה, לוקחים לינה שלוש ארבע דק הליכה משם ומגיעים עם נעלי ספורט.
נניח וסבתא רוצה לצאת עם הבנו, לא עדיף שתהייה למטה ליד מרכז העיר?
קצת קשה להיות כל היום בדירה ועוד לא שלך שלא תמיד מאובזרת…..
נסעתי עם תינוקות מגיל חצי שנה לסקי. פעם אחת עם ילדה בת פחות משלוש ותינוק בן כמעט חצי שנה ושתי סבתות. הן יצאו לטייל עם הילדים בעגלות חיפשו גרבר בסופר, לקחו את הגדולה לטייל בעיר, היא נרדמה בעגלה על אף גילה וישנה צהריים מעולה.
ממליצה לשקול בחום המיקום. כבר 13 שנה שלא גלשתי סקי אין סקי אאוט. הגדולה כבר בת 14. נראה לי שאפילו היינו מתבאסים עכשיו.
יש יתרון לשינה בעיירה.
-
ועוד אלה שאפשר לשקול....למה דווקא צרפת?
הסקי באוסטריה בעיני יותר טוב (בהנחה שאין לך בעיה עם אוסטריה)…
הוא קרוב יותר לשדה והעיירות נמוכות אז לא צריך לטלטל ילדים קטנים בעליה להר (שלי למשל מקיאים בנסיעה, הקטן {11} עד היום).
כשאנחנו נסענו עם קטנים, היינו מספר לא מבוטל של פעמים בשאמוני. העיירה מהממת וסבתות אפילו מצאו גן שעשועים קטן. הכיכר והמדרחוב היו נהדרות ‘לשחרר’ הילדים לרוץ קצת. העניין ששם גלשנו כל יום בהר אחר אז פתרון הלוקר לא יתאים לך.