ויזה לנפאל - בעיה קטנה
-
שלום לכולם,
אני נוחת בנפאל ב28 לחודש ואצא ממנה ב29 לחודש שאחריו. לפי מה שהבנתי הויזות הן לחודש או שלושה חודשים ובמקרה של הארכות יומיות אפשר להאריך למינימום 15 יום שזה הרבה יוותר מדי בשבילי.
אם אצא משם יום אחד מאוחר יותר מהויזה שנתנה לי זה יגרום לבעיות? מישהו יודע מה הקנס במקרה מינורי זה מעבר לתשלום יום נוסף של שני דולרים?
תודה רבה.
-
אז צא יום לפני.למה למתוח את החבל ולהרגיז את הנפאלים?
-
יש לי טיסה משם חזרה לארץ ב29 אולי זה לא היה לך ברור…
עוד מישהו יכול לעזור?
-
לפני שקונים את הכרטיס סופרים את הימים.
אולי לך זה לא היה ברור....
-
-
צודק שמעון...כל הכבוד
תודה רוני, עזרת.
-
ויזה ל-15 יום מינימום זה אולי יותר ממה שאתה רוצה, אבל זה מה שאתה צריך. מה לעשות – חייבים להזמין טיסות לפי הויזה שיש, ואם חרגת, עליך לשלם. -
שתי הערות בשולי הדברים –
ראשית צודקים שמעון וכבש, בבחינת חכם לא ניכנס לבעיה שפיקח מצליח לצאת ממנה.
ושנית, אני תמיד מוכן לעזור מנסיוני (אם נסיון מהשטח ואם נסיון בבנית מסלולי טיול) ,אבל כאן חיפוש פשוט בגוגל, כמו שאני עשיתי, היה נותן תשובה לשאלה שלא היתה צריכה להשאל. ועוד אומרים שצעירים גישתם לאינטרנט טבעית יותר.
-
קודם כל תודה על העזרה. אכן צריכים לחשוב על מכסות הויזות הנתונות לפי שמזמינים כרטיס. אני אחרוג בדיוק ביום אז בכל מקרה אשלים ל15 יום הנוספים. שאלו יהיו הצרות שלי ובשמחה אתרום למדינה מוכת האסונות הזאת עוד קצת מכיסי.
קצת חבל שהנימה כאן מדי פעם היא לוחמנית מדי. אני ממש לא מחפש “להערים” או לסבן את הרשויות שם פשוט התעניינתי במקרה שמשלמים קנס על יום אחד, אולי יהיה משתלם לי לספוג אותו במקום ההרחבה הנוספות. חיפשתי על כך מידע באינטרנט ולא מצאתי ולכן באתי לכאן.
תודה לכולם בכל מקרה !!..