ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נעלי הליכה "עירוניות"?

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    3
    4
    4961
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אסף1984
      אסף1984 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים,

שאלה קצת מוזרה, אבל נראה לי רק אנשים שמטרקים יבינו ללבי ואולי וכלו לעזור –  כבר שנים אני מפנק את הרגל בטרקים עם המותגים הכי טובים בשוק, וביום יום צועד על נעלי קונברס. הזיקנה מתחילה להראות את אותותיה ואיתה קצת כאבי ברכים. עשיתי בדיקה והלכתי שבוע עם נעלי טרקים לעבודה, והכאבים נעלמו. אז החלטתי שהגיע הזמן להיפטר מהסניקרס, ולקנות נעל איכותית יותר ליום יום (שישרתו אותי בעיקר לעבודה ולסידורים פה ושם כשאני צריך – עד חצי שעה הליכה נגיד לכיון). אני לא יכול לקנות נעל ספורט מאחר ויש לי מדרס גבוה בצד שמאל, מה שאומר שהרגל גבוהה בסנטימטר וחצי, מה שגורם לעקב “להחליק” החוצה. אני צריך נעל קצת יותר גבוהה (לא בהכרח גבוהה כמו נעל טיולים מסיבית).

אני יודע שלהרבה חברות של ציוד מטיילים יש קו “עירוני”. נעלים שנראות כמו נעלה סניקרס ואפשר גם ללכת איתם קצת בעיר וגם לקפוץ איתם לפאב עם גינס אם רוצים וזה לא יראה מוזר. לא ראיתי כאלה הרבה בארץ, ותהיתי אם למישהו יש ניסיון איתם. מדובר באמת על נעל עם סוליה איכותית (כמו נגיד Vibram) ואחיזת עקב טובה? או שרוב הדגמים ה – “עירונים” של החברות ציוד הם קונברס עם שם אחר מודפס? למישהו יש רעיון איפה אפשר למצוא נעלים כאלו, ואם לא – האם יש מותגים אחרים של נעלי סניקרס בארץ שלא דווקא מותגים של חברות טיולים אבל עדין נותנים את אותה איכות ודגש של נעלי טרקים של חברות גדולות?

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • aviyada
        aviyada נערך לאחרונה על ידי

ממליצה לך לנסות לחפש נעליים של חברת MERRELL

יש להם מה שקראת "קו עירוני" וגם בתור נעלי הליכה לטיולי יום קלים הן אחלה והמחיר סביר. יש דגמים עם סוליית ויברם 

אפשר למצוא גם בחנויות ספורט וגם בחנויות טיולים

מקווה שקלעתי לכוונתך... 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • אסף1984
          אסף1984 נערך לאחרונה על ידי

קלעת Smile

בדקתי באתר שלהם, נראה שיש הרבה דגמים מעניינים. צריך לבדוק מה בדיוק מגיע לארץ ואיפה ניתן למצוא אותם. אעדכן, תודה!

אם למישהו יש עוד רעיונות או אפילו חוות דעת אישית על נעל כזאת, אשמח לשמוע.

• גילי ט
            גילי ט נערך לאחרונה על ידי

שולח לך הודעה פרטית

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון