ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון טיול שלושה שבועות לתאילנד וסינגפור

פורום תאילנד
    6
    19
    8014
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shenfeldus
      shenfeldus נערך לאחרונה על ידי

למומחים שלום,

אשמח מאוד לסיוע בתכנון עקרוני של טיול לצורך הזמנת כרטיסי טיסה לאוגוסט

היעדים עליהם חשבנו : סינגפור, הצפון, קו סמוי בנגקוק ו Hue Hin. 

חשבתי על:

טיסה דרך בנגקוק לסינגפור ומשם טיסה לבנגקוק  (לקו סמוי או צאנג מאי נראה שהכרטיסים יקרים מאוד מסינגפור) לצורך כמה ימים ב- Hue Hin. חזרה לבנגקוק לצורך טיסה לצפון. משם ישירות לקו סמוי וסיום בבנגקוק

אשמח להערות הארות כמה ימים להיות בכל מקום, שינוי סדר, וויתור על איזור מסויים וכו

תודה מראש!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 72amalia
        72amalia נערך לאחרונה על ידי

1. יש לך יותר יעדים בשביל 3 שבועות ועוד ב-2 מדינות שונות.

או שתוריד את סינגפור ותתרכז במדינה אחת או שתוריד יעדים בתוך תאילנד

1. התכנון הפנימי לא הגיוני אתה מזגזג על המפה הלוך וחזור עם המון טיסות פנים אין בזה הגיון גאוגרפי או כלכלי

אני הייתי מורידה את סינגפור מהטיול הזה, טסה מהארץ לצפון, עושה שבוע בצפון.

מהצפון טיסה לקוסמוי לעוד שבוע

מקוסמוי טיסה לבנגקוק.

אם אתה מתעקש להוסיף את הואה-הין אז מבנגקוק נביעה להואה-הין ל-3 ימים… חזרה לבנגקוק לטיסה ארצה

אין טעם לעשות טיול שהוא מסע כומתא ובעצם רק מסמן V על מקומות בלי הזמן לחוות ולהינות מהמקום

• xfwind
          xfwind נערך לאחרונה על ידי

לא נראה לי בעיה - טוס לתאילנד וסיים בסינגפור

בנגקוק – צפון- איים – סינגפור -בנגקוק והביתה.

היינו עכשיו בתאילנד – בנגקוק-קראבי-סינגפור-בנקוק (טרנזיט לטיסת אלעל חזרה).

(בלי הצפון).

יש המון טיסות זולות בין כל היעדים האלה.

סינגפור היא בהחלט מקום ששווה 4-5 ימים מעניינים עם הרבה חומר למחשבה והיא מאוד קרובה לדרום תאילנד– ולכן זו הזדמנות.

אם אתה מוצא מיעד ה”איים” טיסה לסינגפור – סבבה, ואז בחזור טסים מסינגפור לבנקוק ובלי לצאת מהשדה חזרה לישראל.

• shenfeldus

תודה למגיבים!!

מסעים לגמרי שלא כדאי לדחוס.

הנימוקים..לא פעם ראשונה בתאילנד..לא היינו בסינגפור, לא היינו עם הילדים בצפון, אי אפשר בלי איים. היינו בקו סמוי ומאוד אהבנו אבל שמעתי דברים טובים על הואה הין והדרך לשם (אבל להיות בחוף רק שם המקום בקו סמוי נראה לי ריסקי מדי).

האם אפשר הכל ב22 יום נטו או שאין ברירה וצריך לוותר על משהוא(כנראה סינגפור או הואה הין)...במיוחד אשמח לשמוע על טיולי משפחות בסינגפור והואה הין כדי להחליט..

שוב תודה 

• xfwind

לדעתי אפשר וזה לא ויתור.

א-ב-ל כדאי לברר (חפירה ברשת) איך אתם מתכננים את טיול סינגפור כמשפחה ואם זה מה שאתם רוצים. יש שם בהחלט עניין לילדים אבל יש לזה מחיר (זמן, טיסות, לינה, אטרקציות וכ’).

אנחנו היינו בפורמט שונה, גמיש יותר.

• צפוני מטייל
                צפוני מטייל נערך לאחרונה על ידי

סינגפור מאוד יפה ולדעתי שווה ביקור, היא נמצאת דרומית לתאילנד לכן אולי שווה לוותר על הצפון וללהתרכז בדרום תאילנד.

אנחנו נחתנו מסינגפור בקראבי ומשם לקאו לאק, קאו סוק, סןראטאני ומשם לקו סמוי, 

טיול כזה ימנע ממכם מעברים ארוכים והמון טיסות פנים והוא גם הגיוני יותר מבחינת מרחקים

אם זה מתאים לכם אשמח לענות על כל שאלה 

• shenfeldus

הי,

חבל לי לוותר על הצפון. על היווה הין קל יותר..

באיזה עונת שנה טיילתם? להבנתי באוגוסט בצד של קרבי גשום ולכן בעייתי באוגוסט (?) אם לא אז האיים שם יכולים להיות סבבה. מכיר לטובה את קו פיפי. פחות את קאו לאק וקאו סוק שציינת...אשמח להרחבה. מתאים למשפחות?

שום המון תודה לכל מי שעונה

• צפוני מטייל

טיילנו ביולי ומזג האוויר היה מצויין.חוץ מחצי יום גשם בתחילת הטיול

דווקא בקו סמוי שם מזג האוויר אמור להיות טוב יותר חרד גשם כל ערב

קאו סוק היא שמורת טבע שגולת הכותרת בה הוא אגם שאוון לאק, אגם מרהיב ביופיו אחד המקומות השווים בטיול

קו לאק היא עיירת חוף שלווה מאוד עם חוף יפיפה ושקט, ישנו במלון שנקרא x10 מלון מומלץ מאוד

• avi
                      avi נערך לאחרונה על ידי

בלי שום ספק

הייתי מוותר על הואה הין.

שלדעתי רק למי שרוצה להיות ליד ים (לא כל כך טוב ונקי)

ורוצה לחסוך את עלויות הטיסה לפוקט/סאמוי כדאי לנסוע לשם.

ובפטאייה יש הרבה יותר מה לעשות (בהחלט גם עם ילדים) – ושוב לדעתי

אבל 

החוויה בסינגפור הרבה יותר שווה מאשר הואה הין.

• 72amalia

הייתי בסינגפור עם ילדים ובלי ילדים – סינגפור מדהימה ובהחלט יש מה לעשות ומה לראות…. אבל:

1. סינגפור מאוד יקרה, בטח ובטח בהשוואה לתאילנד כל אטרקציה, כל פעילות = הרבה כסף, מלונות יקרים מאוד  כמה ימים בסינגפור יעלו לך כמו שבועיים בתאילנד כמעט.
                        2. להגיע עד לסינגפור, להוציא לא מעט כסף, ולא להנות ממנה כמו שצריך, סתם כדיי לסמן V ולהגיד: היינו פה? צריך לפחות שבוע כדיי לטייל בסינגפור כמו שצריך, ועדיין לא ממש מספיקים הכל אבלזה בהחלט יהיה ממצה.

אז אם יש לכם 22 יום, אפשר לעשות שבוע סינגפור ואז יש לך עוד שבועיים לתאילנד, אפשר בשבועיים לבקר באיים ובבנגקוק: שבוע וחצי איים וחצי שבוע בנגקוק… 

אני לא בעד לדחוס מלא יעדים כי מה שקורה זה:

1. מבלים חצי מהטיול במעברים, קח בחשבון שכל מעבר מנטרל לך חצי יום
                        2. לא באמת רואים או חווים שום מקום כמו שצריך
                        3. הטיול מרגיש כמו המירוץ למיליון – אתם רצים אחריי הזנב שלכם
                        • צפוני מטייל

תסלח לי amalia אך אני לא מסכים לדעתה

היינו 4 לילות בסינגפור ובהחלט מיצינו את המקום, סינגפור קטנה, המרחקים קטנים וניתן לשלב מספר אטרקציות ביום אחד.

אמנם יקרה יותר מתאילנד, המחירים הם כמו פה בישראל לא משהו שאי אפשר לעמוד בו. לדעתי אם כבר מגיעים למזרח שווה ביקור אך רק למי שמגיע לתקופה ארוכה ויש לו מספיק זמן.

לסיכום- לא אתר חובה אך בהחלט שווה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • 72amalia

סולחת סולחת

אבל אני לא מבינה איך מיצית את סינגפור ב-4 ימים???

היא אומנם קטנה מאוד אבל כל כך הרבה דברים לראות, לעשות

במיוחד עם ילדים – יש כל כך הרבה אטרקציות לילדים (ולמבוגרים) ונכון שאפשר לשלב כמה אטרקציות ביום אבל יש אטרקציות שלוקחות חצי יום ואז מקסימום אטרקציה וחצי…. וכשאתה עם ילדים החום, הלחות מעייפים ומתישים את הילדים ואי אפשר לעשות הרבה ביום, והקצב איטי יותר…..

ואם אתה חורש ביום אז אתה ממוטט בערב ולא יכול להנות מהאטרקציות בערב\לילה…..

אנחנו היינו פעמיים לשבוע – פעם עם ילדים ופעם בלי ילדים ועדיין יש דברים שלא הספקתי 

• shenfeldus

על אילו אטרקציות את ממליצה בסינגפור למשפחות חוץ מכמובן יוניברסל?

• gauntlet
                                gauntlet נערך לאחרונה על ידי

נראה כאילו את מתעקשת להוציא להם את סינגפור מהמסלול,
                                למרות שרבים יגידו שגם בשלושה ימים אפשר ליהנות ממנה.
                                יום טיול בשכונות השונות והכנה לקניות (שבמותגים זולים יותר מתאילנד!), ליטל אינדיה, ליטל צ’יינה, אורצ’רד רוד ובלילה מרינה ביי והגלגל הענק.
                                יום אחרי סנטוסה ויוניברסל, 
                                יום אחרון הופעות והשלמות אתרים (הייתי אומר גן חיות, אבל אני נגד)

המטרו יעיל ומגיע כמעט לכל מקום, וגם המוניות לא יקרות במיוחד

• צפוני מטייל

כמובן שלא הספקנו את כל האטרקציות ....

אבל אני לא מצפה לעשות את כל האטרקציות האפשריות כשאני מגיע כתייר למדינה.

אני מסתפק באטרקציות מרכזיות יחודיות למדינה, שאין במקומות אחרים בהם הייתי ומשאיר משהו לפעם הבאה 😉

בסינגפור אהבנו את קו המים עם הנוף לבנינים הגבוהים באזור המרינה ביי,אהבנו את הגנים בתוך הכיפות הגדולות ששכחתי את שמם,את האזור של סנטוזה בלילה עם כל האורות מהרכבל,את הקניונים הבלתי נגמרים וסתם לשוטט בעיר הנקיה ללא רבב ( הלוואי עלינו פה ) 

• 72amalia

כי אישית אני לא חושבת שיש מקום להכניס את סינגפור – או כל מדינה אחרת – לתוך הזמן הלא נורא ארוך שיש להם בתאילנד.

לדעתי זו תהיה הוצאה מיותרת, סיבוב מיותר ולא מספיק זמן בשביל להנות ממדינה

• 72amalia

אטרקציות למשפחה

אני לא יודעת בני כמה הילדים אבל אלו המקומות שאני יכולה להמליץ עליהם:

אפשר לראות בבלוג שכתבתי כם תמונות ותיאורים מפורטים יותר

• DUCK & HIPPO TOURS – ו חברה שיש לה כל מיני סוגי טיולים, של כמה שעות, של יום שלם... נכנסים לרכב אמפיבי ועושים טיול בסינגפור. 
                                      • גן החיות – ענק, מדהים עם מגרש משחקים רטוב לילדים (ומבוגרים)
                                      • RIVER SAFARI- עוד סוג של גן חיות שמתמקד בחיים בתוך ועל גדות נהרות גדולים בעולם
                                      • GARDENS BY THE BAY  – תחם ענק של גנים מאוד מושקעים עם כל מיני אטרקציות. יש גינות שונות, אגם, מתחמי דשא גדולים, יש 2 חממות ענקיות אחת FLOWER DOME שבה יש תצוגות פרחים שמתחלפות כל כמה זמן והשניה של יער גשם (הכניסה אליהן עולה כסף). יש עצי ענק שנבנו מברזל שבינהם מחרים גשרים בגובה וניתן ללכת על הגשרים בין העצים ולראות את הכל מלמעלה. כמובן שגם כאן יש גן שעשועים על טהרת המים
                                      • MARINA BAY SANDS – זהו המלון המפורסם בסינגפור, שניתן לראות אותו כמעט מכל מקום בסינגפור – צולם בו הגמר של המירוץ למיליון. אם אין לכם כסף לשהות בו אפשר לבוא לבקר: המלון מדהים, יש נהר עם גונדולות במלון ובקומה העליונה יש בריכת אינסוף מדהימה שממנה אפשר לראות את סינגפור מלמעלה.
                                      • ORCHARD ROAD – הרחוב הראשי והיוקרתי בסינגפור, קניונים, חנויות, מסעדות ובתי קפה לרוב
                                      • MUSTAFA MALL

אחד המקומות הבודדים בסינגפור בו אפשר לעשות קניות במחירים שפויים. קניון ענק שנמצא ב"הודו הקטנה". הקניון כל כך מצליח לפתחו עוד חלק שלו מעבר לכביש.

• האי SENTOSA – שבו מרוכזות המון המון אטרקציות: פארקי מים, יוניברסל סטודיוס, מוזיאון TRICK EYE, אקווריום, מופעי לילה,רכבל, יש ים לרחצה ועוד המון דברים לעשות ולראות.

• יש קניונים מדהימים עם משחקיות לילדים

• פארק טרמפולינות

• הרובע הסיני, הרובע ההודי…

• ובטח עוד כמה דברים ששכחתי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                      • gauntlet
                                        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

לא חושב שצריך להסתכל על זה בתור להוסיף מדינה, הרי טיסה מבנגקוק לסינגפור היא כמעט אותו זמן כמו טיסה מבנגקוק לצפון, רק יש צורך לעבור הגירה ולהתרגל למטבע חדש.
                                        טיול לא חייב להיות מגודר בתחומי מדינה, אלא להיות מוכוון ליעדים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                        • xfwind

אם כבר מדברים על סינגפור אz המלצה על סיורי יום "חינמים"

חברה צעירים ונחמדים, מעסיקים סטודנטים צעירים.

לקחנו סיור יום בLITTLE INDIA עם מדריכה מקסימה וקהל צעיר ופתוח וסיור אחר ל- CHINATOWN.

הנ”ל כולל טעימות, הסטוריה, מורשת, קוריוזים ופינות מיוחדות.

משלמים טיפ בסוף הסיור.

קונספט נהדר (לקחנו כאלה בעוד ארצות).

• 1 / 1
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון