רומא - הגעה משדה התעופה לעיר
-
היי לכולם,
מישהו יכול לייעץ איך מומלץ להגיע משדה התעופה אל העיר?
ואם ההמלצה היא במונית, אזי כמה זה אמור לעלות?
תודה.
יערון. -
רומא - הגעה משדה התעופה לעירהיי,
לא ידוע לי כמה עולה מונית מהשדה לעיר. אנחנו הזמנו שאטל של נהג ישראלי שלא הגיע (נאמר לנו שזה קורה שם די הרבה מאחר והנושא לא בדיוק מסודר), אבל ממש אין בעיה למצוא שאטלים שאוספים 8 נוסעים וגובים כ 20 יורו לאדם. מאד יתכן שמונית ליותר מ 2 אנשים תשתלם יותר.
אגב: בחזרה, מאחר והיציאה היתה מוקדם בבוקר, הזמנו מראש מונית דרך המלון ושלמנו עבור 2 אנשים ו 2 מזוודות 50 יורו. יש לציין שהנהג הגיע 10 דקות לפני המועד שנקבע, המתין לנו בסבלנות והיה אדיב ומקצועי לחלוטין.
-
רומא - הגעה משדה התעופה לעירמישהו מכיר חברה שדרכה אפשר להזמין מונית ספיישל ולא שאטל?
בשביל פער של 10 יורו לשני אנשים נראה לי שעדיף לוותר על הטיול בין מלונות רומא...
-
רומא - הגעה משדה התעופה לעירכמעט כל מלון עובד עם נהגים משלו.
נסו לשלוח דוא"ל למלון ולשאול אם יש לו נהג שיוכל לאסוף אתכם וכמובן מה העלות.
-
רומא - הגעה משדה התעופה לעירתודה
-
רומא - הגעה משדה התעופה לעירמשדה התעופה ברומא יש רכבת נוחה מאוד עד לתחנת טרמיני שנמצאת במרכזה של רומא, תקנה כרטיס בתחנה עצמה לא יקר לא זכור לי המחיר סורי

-
רומא - הגעה משדה התעופה לעירהכוונה כנראה ל'לאונרדו אקספרס'.
-
רומא - הגעה משדה התעופה לעירלא יודע מתי אתם מגיעים , אבל מחוץ לטרמינל יש אוטובוסים ב 6 יורו לאדם, עד לתחנה המרכזית (טרמיני ) ברומא, כמובן יש גם חזור, ברוב שעות היום יש פקקי תנועה מהשדה תעופה לרומא, לכן אולי כדאי גם לשקול רכבת,
-
רומא - הגעה משדה התעופה לעיראם מדובר במונית יש מחיר קבוע של 48 יורו למרכז רומא וזה בתנאי שלא תיקח חפרים אלא מונית מסודרת (כמו בנתב"ג).