כרטיס aaa שמקבלים בממסי
-
לא מצליחה להבין את הקטע. למה אין עליו 16 ספרות כמו שדורשים בכל אתר הזמנות, אלא רק 3 ספרות, ואיך אפשר כן להשתמש בו?
ניסיתי להזמנת כרטיסים ביוניברסל, ולסופר שאטל. דורשים מספר aaa בן 16 ספרות.
-
צריך להבהיר שממס”י איננה מעניקה לחבריה כרטיס חבר של AAA. היא לא יכולה להנפיק כזה כרטיס כי חברי ממס”י הם לא חברים ב- AAA.
הכרטיס שהיא נותנת לחבריה הוא של affiliate של AAA בזכות הסכם שהיא חתמה עם AAA להענקת שירותים הדדית.
במקרה זבו נדרש מספר חבר של AAA צריך לבדוק האם באמת מגיעה לכם המחה ואיך ניתן לקבל אותה בפועל. מציע לכתוב ל- AAA עצמם או לגוף בו את רוצה לקבל הנחה.
בעבר נתקלתי בבעיה ברשת מלונות Choice שדורשת מספר בין 16 ספרות בהזמנה online. בשירות הלקוחות הציעו לי קוד הנחהשונה, שפעמים רבות נותן תעריף דומה לזה של ה- AAA (לא מבטיח שתמיד זה נכון). בהגעה למלון ללא הזמנה נתנו לי תעריף AAA.
-
והערה נוספת – ממש לא “כל אתר הזמנות” דורש 16 ספרות. למשל מלונות ברובם הגדול מספקים בהצהרה שיש AAA. לכאורה בשלב הצ’ק אין עשויים לבקש לראות תעודה אבל מעולם זה לא קרה לי במציאות.
ובכל מקרה עם כל הכבוד להנחות AAA, יש עוד הרבה הנחות אחרות ש”מסתובבות” באינטרנט.
לסופר שאטל למשל מצאתי קוד הנחה שנתן את אותה הנחה בדיוק. חפשי למשל ב retailmenot
-
קודם כל תודה על האתר עם קוד ההנחה.
דבר שני מצטערת שרשמתי ״כל״ האתרים, הכוונה שלי לא היתה שניסיתי את כל האתרים בעולם וכולם דורשים זאת, אלא באופן כללי שהרבה אתרים דורשים מס aaa שאין בכרטיס שמקבלים מ-ממסי. אל תתפוס אותי במילה…
אני עדיין לא מבינה מה נותן הכרטיס aaa של ממס״י אם אי אפשר להשתמש במספר 3 ספרות שהם נותנים.
-
היו פה כמה שרשורים על AAA וממסי – למה זה טוב. תוכלי לעשות חיפוש.
אחד היתרונות הגדולים של AAA זה דווקא מלונות. בגלל שסעיף המלונות בטיול מאד יקר (בטיול שלי למשל זה היה 20,000 ש”ח), אז פוטנציאל החסכון פה מאד גדול. חסכון של 5% אפילו (נניח 10% הנחה על חצי מהלילות) זה 1000 ש”ח. סכום יפה.
ברוב הגדול של אתרי המלונות אפשר לקבל תעריף AAA בלי להקיש קוד.
ולכן כתבתי שממש לא בכל האתרים נדרש קוד. לא התכוונתי להיות קטנוני ולהגיד שבאתר איזוטרי לא נדרש, אלא בחלק גדול מהאתרים ה”חשובים”.
בכל מקרה – לכל האתרים חיפוש גוגל פשוט של הנחות או קופונים יכול להועיל. לא תמיד דווקא AAA הוא הכי אטרקטיבי. לא לכל אתר, ולא לכל מצב, אבל יש הנחות נוספות...
-
כמו שאנשיםטובים כתב, הכרטיס כן יקנה לך הנחה במקומות בהם את לא צריכה להכניס את הקוד מראש. אנחנו קיבלנו איתו הנחה עכשיו בחניוני קרוואנים, למשל, בהצגתו. לי אישית לא זכור שבעבר, כשהיה לנו טריפל איי "אמיתי", הייתי צריכה אי פעם להכניס קוד. פשוט הייתי בוחרת באפשרויות ההזמנה של מלונות, כולל צ'ויס (אולי הם שינו מאז), תעריף טריפל איי (כדאי לנסות עוד אופציות כדי לוודא שאכן משתלם לשלם לפי התעריף הזה), לפעמים התבקשנו להציג אותו פיזית בצ'ק אין ולפעמים בכלל לא.
-
ההנחה תקפה מתי שמזמינים באתר המלון או רשת המלונות (למשל רשת הילטון, הולידיי אין, Days Inn, Best Western וכן הלאה). אינני בטוח שיש יתרון כלשהו למחזיקי הכרטיס בעת הזמנה באתרי הזמנת חדרי מלון כלליים כמו Bookings.com או Hotels.com.
שנית, כפי שנטען בהודעה של אנשים טובים, לא בכל רשת בתי מלון נדרשת הכנסת מספר כרטיס ה- AAA או קוד ה- 3 ספרות שנמצא על הכרטיס של ממס”י. לפעמים פשוט מבקשים תעריף AAA וזהו. יש רשתות שכן דורשות את הכנסת קוד 3 הספרות, למשל רשת הילטון.
עוד אפשרות שעומדת לרשות מחזיקי הכרטיס היא להכנס לאתר של AAA ולעשות את הזמנת בית המלון דרכו. כמובן שהזמנה זו תתבצע בתעריף AAA. לחילופין, אפשר להכנס לסניף AAA ולתת להם להזמין את חדר המלון עבורכם. בעבר עשיתי זאת מספר פעמים (לפני שהתחלתי לנסוע עם מחשב נייד).
אגב, אנשים טובים, רשת מלונות choice, שודאי איננה רשת איזוטרית אלא אחת המרכזיות מבחינת כמות המלונות ופיזורם, דורשת הכנסת מספר בין 16 ספרות למי שמבקש להנות מתעריף AAA.