צבא בורמה מבצע טיהור של מוסלמים
-
87 אלף פליטים בני רוהינגה מוסלמים ברחו לבנגלדש ועוד 20 אלף נמצאים בשטח הפקר בין המדינות מאז פרוץ האלימות הקשה במדינת ראקין לפני יותר משבוע. צבא בורמה מואשם בביצוע מעשי זוועה נגד המיעוט המוסלמי ובהצתת כפריו, ואילו הוא טוען: המורדים המוסלמים הם אלה ששרפו בתיהם.
-
לא אתפלא אם הם שורפים לעצמם את הבתים.
נשמע קצת מוכר, לא?
גם בעזה הם הזיקו לעצמם כדי לקבל תשומת לב מהעולם, ולשקר (כרגיל) רק בכדי להוציא אותנו רעים.
-
גילי הגזמת
-
ציינתי עובדות בלבד.
-
“לא אתפלא אם הם שורפים לעצמם את הבתים.”
אלה לא עובדות. זאת הפרשנות שלך.
בכול אופן , כשראיתי שיירה של בני אדם , נשים עם ילדים – קצת התעוררו אצלי רגשות אנוש. האנשים האלה לא עשו לך שום דבר רע .
-
עוד תגובה מגעילה כמו כאלה שאפשר למצוא בווי נט של שנאת מוסלמים קיצונית.
-
המציאות אכן מגעילה…
בעזה הם שלחו למוות ילדים ומשפחות רק כדי להראות ש”האויב הציוני” אחראי להרג.לא אתפלא אם זה קורה גם שם, כן זו פרשנות שלי. אין פה שנאה, רק מסקנה מתבקשת.
בינתיים איפה שיש מוסלמים (במיוחד הקיצוניים) יש בעיות, אשמח אם יוכיחו לי אחרת.
-
כן, ידוע שהרוהינגה שלחו משפחות למוות בעזה
מוסלמים מרכיבים רבע מהעולם בערך, צרות יש בכל מקום בעולם, סטטיסטית שיחקת אותה בהסקת מסקנות -
“בינתיים איפה שיש מוסלמים (במיוחד הקיצוניים) יש בעיות, אשמח אם יוכיחו לי אחרת.” – איזה קטע, זה גם מה שהרבה אנשים אומרים על היהודים…
פשוט עצוב לקרוא כאלו דברים
-
כן, רק שהיהודים אף פעם לא הרגו חפים מפשע.
אולי הרגיזו ועוררו אנטגוניזם, אבל לא רצחו בדם קר ולא פוצצו את עצמם כדי להשמיד בני אדם מעם אחר.
גם לי עצוב שיש לא מעט אנשים שבוחרים להיות סובלניים כלפי איסלאם קיצוני.
gaultnet – לא אמרתי שכולם כאלה, זה רחוק מלהיות כך.
אבל עובדה שבכל מקום שיש טרור, מוסלמים אחראים לכך.
-
אה, כן? תבדוק מה האצ”ל עשו בדיוק לבריטים…
על טרור באירלנד שמעת? לא זכור לי שהיו שם מוסלמים
על טרור בדרום אפריקה שמעת? גם לא חושב שאיסלם קשור
צפון קוריאה?
קרטלים/ממשלה במקסיקו?
ומצד שני, אינדונזיה, המדינה המוסלמית הגדולה בעולם – תן לי דוגמא מהטרור שלהם, ובלי “תאמין לי, היו שוחטים אותך הם היו יכולים” כי זה רק מעיד על נקודת המבט שלך על העולם.
-
אם לא שמעתם אז אנחנו במאה ה21.
המוסלמים התקדמו הרבה מאד מאז מלחמות הדת באירלנד.
והם למדו!
ודוגמאות כגון אצל, השין פיין באירלנד,מלחמת מפלגת הקונגרס האפריקאית בדרום אפריקה, אינן יכולות להוות איזה שהיא השוואה למה שעושה כיום האיסלם.
בכל המלחמות שהוזכרו – עם נלחם על עצמאותו או זכויותיו.
לא זכור לי מקרה אחד בכל המלחמות שהוזכרו של כל בני הדתות איזה שהן – שנכנס אדם לאוטובוס ומתפוצץ על נוסעיו או בקניון
היחידים שעושים זאת הם המוסלמים.
חמא”ס חיזבללה, דאע”ש
דת ששולחת בחורה פגועת כוויות שנוסעת לקבלת טיפול בבית חולים ישראלי ונותנת לה חגורת נפץ
אני מאמין שתגרום ללא נקיפת מצפון לפינוי המונים ולשריפת בתיהם רק כדי לעורר דעת קהל או להשתלטות של אפנדים על הקרקע.
וכבר ראינו פה בארצנו
איך האפנדים מכרו אדמות ליהודים ואח”כ הסיתו את האריסים שלהם לתקוף את היהודים כדי לזכות באדמה – מי שלא מכיר מקרים כאלה שיקרא על ההתישבות בעמק חפר!!!
ולגבי אינדונזיה
קיראו מכאן
-
gauntlet – אני מבין למה כתבת שזו עוד תגובה מגעילה מ-YNET.
(בתגובה הראשונה שלי)
זה באמת נראה כך, אבל לא כתבתי את זה סתם כדי להשתלח.
אני לא מכליל את כולם, רחוק מזה.
אבל הארגונים שהזכיר אבי (וכל מי ש”מעריץ” אותם) עשו/עושים זאת סתם ללא סיבה.
בנוסף, מה שקורה בארצות ערב בתקופה האחרונה רק מחזק את מה שאני טוען.
-
אני ממש לא שולל את העובדה שבעולם המוסלמי יש קנאות קיצונית שמובילה לפיגועים ושלל תופעות,
לי מפריעה העובדה כאשר יש פשע בקנה מידה כזה, שמבוצע ע”י ממשלה (!), בעיקר ממניעי דת, אתה פוטר את זה ב”אה, הם מוסלמים, כנראה עשו את זה לעצמם ואם לא, מגיע להם”.
כל מקרה יש לדון לגופו ולא לקבוע מראש לפי דת/זהות/מין/צבע המשתתפים כדי להכריע בו -
AVI is rite , there was alote of terot attcts in indonsia , include agains tourist in bali. also in any part of indonasia that have a NONE moslem comunaty. there is alote of tantion , include arm conplicats , between the non moslams and the moslams. like in somatra , borneu . slawasisi , moloka .papoa and so on .
-
לא קראתי את כול התגובות בשרשור כי אין לי באמת כוח וחלקן מעוררות סלידה במידת מה .עצם המילה “טיהור” בהקשר אתני מעוררת ( לפחות אצלי ) קונוטציה מאוד לא חיובית. שריפה של כפרים וניתוק אוכלוסיה אזרחית מחיי היומ-יום שלה בוודאי מעוררת טראומות בלתי-נשכחות אצל הילדים שרואים במו עינהם את מה שקורה ובוודאי גם אצל המבוגרים. אני מניח שזה מלווה גם במקרי אונס והס מלהזכיר מה עוד…. אין ויכוח שמדת האיסלאם יוצאים כרגע אנשים רעים, אבל בגלל עובדה זו להשליך על אוכלוסיה תמימה ( שחיה לה אי שם בבורמה ) רק בגין היותה מוסלמית זה מראה על קהות רגשות והבנה. מאכזב אותי מאוד ( ואפילו מעציב ! ) שקראתי – גם באתר החדשות של YNET - את התגובות השמחות של חלק מהח’ברה שלנו – ממש עולצות ! עד לאן חלק מאיתנו יכול להגיע ?!