פארק קרוגר
-
שלום. האם אחרי שנכנסתי בערב לפארק לפני סגירת השער. אני יכול לנסוע למחנה שלי או אסור לנוע אחרי סגירת השער לפארק?
-
אתה חייב להגיע למחנה לפני שהשער שלו נסגר. לא מספיק להיכנס לשמורה לפני הסגירה. בכל מקרה לא יתנו לך להיכנס אם יעריכו שאין לך מספיק זמן להגיע למחנה לפני הסגירה. צא מתוך הנחה שמהירות הנהיגה הממוצעת בשמורה היא 25-30 קמ״ש.
-
מהירות הנהיגה החוקית בפארק קרוגר 50 קמ”ש בדרך סלולה 40 קמ”ש בדרך עפר. ישנם מספר מחנות לילה שיושבים כמעט על שער הכניסה, קרוקודיל ברידג’, אורפאן וקצת רחוק יותר מהשער מחנה סקוקוזה. כמו שקודמי כתב, במידה ותגיע לשער ללא סיכוי להגיע בזמן הסגירה למחנה אליו יש לך הזמנה, לא תורשה להיכנס. יש מספיק מקומות לינה בסביבות היזי-ויו או ננלספרוייט. לידיעתך, אם תורשה להיכנס אבל תגיע לאחר מועד סגירת השערים תיקנס אם איני טועה בסך של 840 ראנד.
-
מהאתר של רשות הפארקים :In emergencies only, late arrivals for guests with prebooked accommodation at camps within 10km from an entrance gate is allowed subject to the following conditions: * Not allowed under any circumstances at Giriyondo, Pafuri, Phabeni or Phalaborwa Gates * No arrivals later than 21:00 under any circumstances * An additional cost per vehicle applies: R575 for vehicles with 8 or less passengers, R1,200 for vehicles with 9 or more passengers * Must be arranged in advance with the gate and rest camp * Evidence of emergency that delayed arrival will be requestedאני בדקתי את זה ישירות איתם - אנחנו נכנסים למחנה סקוקוזה, והטלפון של התורן, להתקשר במקרה של איחור הוא 1204 802 082
-
גם לטוס כל הלילה ללא שינה, להגיע ליוהנסבורג עייפים ורצוצים, לנהוג 6 שעות (בצד הלא נכון) ולהתעקש לנהוג בלילה בין חיות בר…… (וגם לשלם על ‘התענוג’)
לפעמים קשה לי להבין את המתעקשים,,,,,,
היכן כאן בדיוק ‘מצב החרום’??? (כפי שכתוב באתר של רשות הפארקים?)
-
זה לא המקרה שלנו. הטיסה לשנו ממריאה מפורט אליזבת ליוהנסבורג בשמונה וחצי, ונוחתת בעשר ועשרה. משם אנחנו לוקחים רכב ונוסעים לקרוגר. לפי כל החישובים שלי נספיק להגיע בזמן לסקוקוזה. אבל אם יקרה משהו בלתי צפוי, כמואיחור רציני בטיסה מפורט אליזבת ליוהנסבורג, או כמו תקלה ברכב או חס וחלילה תאונה (וזה מה שהתכוונתי בבלתי צפוי מראש) – אז נאחר להגיע לשער הקרוגר, ואז נצטרך את הסידור המיוחד שכתבתי עליו.