ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חדרים מקושרים בקרוז- איך עושים את זה?

פורום צפון אמריקה
    7
    12
    3801
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • FamilyTrip
      FamilyTrip נערך לאחרונה על ידי

אחרי כל מיני שאלות קרוז שהופיעו כאן, התעוררו בלוטות החשק והחלטתי לבדוק עלויות ואפשרויות של קרוזים למשפחה שלנו (אם כבר לחלום על עוד טיול בארה”ב, אז למה לא?).

ספציפית בדקתי את האפשרויות באתרים של רויאל קריבייאן וקרניבל.

אני מבינה שיש חדרים מקושרים ואפשר לראות אותם בתכנון הדקים של הספינות השונות, אבל בכל פעם שאני מתחילה לבדוק הזמנה ומגיעה לחלק של בחירת חדר, האתר לא נותן לי אפשרויות של חדרים מקושרים (בכל אפשרות שבדקתי, ספינות שונות, קרוזים שונים, תאריכים אחרים). מופיעים רק חדרים במרחק מסוים זה מזה (לא אופציה מבחינתנו. חלק מהילדות יהיו עוד צעירות אם וכאשר יצא לפועל).

איך אפשר לראות אפשרות של חדרים מקושרים לצורך אומדן עלויות? ואם בסופו של דבר רוצים להזמין חדרים כאלה, איך עושים את זה? אפשרי דרך האתר או שצריך לפנות לחברות במייל/טלפונית?

תודה מראש על כל תובנה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ari0252
        ari0252 נערך לאחרונה על ידי

היי ,אין בעיה לקבל חדרים מקושרים.

תנסי לשאול בנציגות רויאל קריבייאן בארץ -חברת סנורמה.

• adivelednizki
          adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

ממה שאני ראיתי – לפחות ברויאל אותם בדקתי  – אין אפשרות לבחור חדרים מקושרים דרך האתר עצמו.

פנייה לסוכן (מדגמי, בארץ , לצורך מידע ראשוני  ) העלתה שאין שום בעיה עם חדרים מקושרים  דרך סוכן שמטפל בהזמנה.

• נעמי10
            נעמי10 נערך לאחרונה על ידי

אין שום בעיה לבחור חדרים מקושרים, במידה והם פנויים. נכנסים לאתר של החברה ובודקים מה פנוי. מסתכלים, במפה של הדקים ורואים אילו חדרים הם מקושרים ולפי זה מזמינים. הבעיה היא, שבד”כ חדרים מקושרים נתפסים המון זמן מראש.

• ari0252

היי ,

בקרוז אחרון עם רויאל קריבייאן קבלתי שלא מרצוני  חדר שהייתה לו דלת מקשרת סגורה כמובן.

כיוון שהייתה קומה גבוהה -שתקתי.

סך הכול היה בסדר ,לא הפריע  ולא הייה רעש כלל למעט לילה אחד שהחבר’ה חגגו.

• נעמי10

אפשר לבדוק מראש, אם יש דלת מקשרת או לא. בכלל. עדיף תמיד לבדוק איפה בדיוק החדר, מה יש לידו, מעליו ומתחתיו. איזה מרחק מהמעליות וכו’.

• naoni
                  naoni נערך לאחרונה על ידי

שימי לב שבקרניבל ויסטה יש בדק 2 חדרי משפחה שהם יותר גדולים וכוללים בופה ארוחת בוקר בדק ושירותי בייביסיטר ללילה אחד מתנה … רלוונטי אם יש לך ילדים קטנים כמובן

• FamilyTrip
                    FamilyTrip נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם על המידע. עונה לכולם יחד...

אז ככה, קודם כל תודה על התגובות והמידע, מצטערת על האיחור בתגובה, שבועות עמוסים...

בקשר לחברת סנורמה, אני מבינה שהמחיר שלהם גבוה מהמחיר של רויאל קריביאן, בלי אקסטרות, ושעדיף לא להזמין דרכם? אבל נראה לי שאין ברירה אחרת?

נכנסתי גם לקרוז קומפיט ונראה שאין בעצם אפשרות לסוכנים אמריקאים להציע הצעות למי שמישראל… פספסתי משהו? אני יכולה להירשם כאילו מארה”ב וגם להזמין, למרות שאינני תושבת/אזרחית המדינה?

וגם- איך רואים איזה מהחדרים פנויים בקרוז נתון ברויאל קריביין? 

שוב תודה על העזרה!

• eyahalom
                      eyahalom נערך לאחרונה על ידי

בcruisecompete מזינים כתובת פיקטיבית בארה"ב. הסוכן שתבחרי חוזר אליך ומזין בהזמנה את הפרטים שלך. 

את יכולה לראות את כל החדרים, כולל המקושרים, באתר של רויאל, ולבקש מהסוכן חדרים ספציפיים. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • ari0252

היי ,

אם זכור לי נכון ,אז רק רצית במקור לבדוק את נושא החדרים המקושרים.

המלצתי לך לפנות לחברת סנורמה שהיא נציגת רויאל ק. רק כדי לבדוק את הנושא ,ולא כדי להזמין כי הם לא מקבלים הזמנות.

את יכולה גם לפנות בשאלה לכל סוכן.

את יכולה גם להיכנס לאתר העולמי של רויאל ק.  ויש שם טלפון שניתן להתקשר ולשאול. אתר רויאל ק.

• נעמי10

אין שום בעיה להזמין דרך סוכנות אמריקאית.

אני קבוע מזמינה דרך vacations to go. אי אפשר לעשות הזמנה אונליין באתר שלהם, אבל יש להם מס. חינם מישראל 1-809-452-323

כדי לראות איזה חדרים פנוים נכנסים לאתר של רויאל קריביאן ועושים כאילו הזמנה. אפשר גם לראות באתר שנקרא icruise . אתר זה נוח במיוחד גם כי הוא נותן את כל הקרוזים הקיימים בכל החברות וגם כי ממש ניתן לראות סימן מהבהב על המפה של האוניה איפה שיש תא פנוי מהסוג שביקשת

https://www.icruise.com/

http://vacationstogo.com/

• tsipibip
                            tsipibip נערך לאחרונה על ידי

vacation to go סוכנות אמריקאית מצויינת

הורי מזמינים דרך האתר כל שנה ב-8 השנים האחרונות .

לקרוזים באיזור אירופה והים התיכון .

שירות מעולה , הטבות ייחודיות כמו לקהל האמריקאי ומחירים אטרקטיביים .

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון