מוניות בבנגקוק שאלה.
-
אני צריך להגיע משדה התעופה למלון amari watergate, נסיעה של 45 דקות בערך, כמה אמורה לעלות נסיעה כזו עם מזוודות? ומאיפה לקחת מונית זולה? או אפילו רכבת.. אשמח לעזרה.
-
יקח לך שעה נסיעה.
400באט.
אתה יוצא משדה ויש כבר מוניות.
שם זה מסודר.לוקחים מספר עומדים בתור.
רכבת לא רלוונטית משום שגם תצטרך להחליף בבנגקוק עצמה וגם משום שהתחנה קצת רחוקה מהמלון.
-
בשדה התעופה תעקוב אחרי השילוט TAXI , מוליך לקומה 1, שם ממוקמת תחנת המוניות המסודרת עם הפעלת מונה.
-
תודה לכם
-
פחות מ 400 לדעתי כולל שתי עמדות כביש אגרה.
אני גר רחוק יותר מהאמארי יחסית לשדה ומעולם לא הגעתי ל 400 ואני עושה את המסלול הזה לפחת פעמיים בשנה.
פעם אחרונה לפני חודשיים אבל אני לא זוכר כמה זה כן היה. בכל מקרה 100 באט לכאן או לשם זה לא באמת משנה.
-
נדמה לי שבערך זה יוצא 400 באט. 50באט עבור מזוודה ועוד 75 באט כבישי אגרה ועבור הנסיעה.
ברכבת ניתן לנסוע ב-45 באט ולרדת בתחנת RATCHAPRAROP. נמצאת בין
MAKASAN לבין PHAYA THAI.
המרחק למלון הוא 750 מטר בלבד. או שהולכים ברגל אם אין מטענים כבדים, או משם לוקחים מונית או טוקטוק בלא יותר מ-50 באט.
-
אין צורך לשלם על מזוודה בדיוק כפי ששלושה נוסעים ונוסע בודד משלמים אותו סכום.
באותו הקשר, הייתי צריך להיות היום באימיגריישן. גראב טקסי ואובר דרשו עבור הנסיעה כ 450 באט. מאחר ואני יודע שזה לא המחיר הנכון התקשרתי לנהג מונית שאני עובד איתו לפעמים. המונה הראה 180 באט, אגרות כבישים 120 באט, סה”כ 300 באט עגול.
-
אבל יש חיוב נוסף של 50 באט . חשבתי שזה עבור מזוודה.
-
רק לוודא לפני הנסיעה שהנהג מפעיל מונהכמו שכתבתי כבר בעבר, יש לוודא עם הנהג עוד בשדה התעופה שהוא מפעיל מונה, שמעתי על מטיילים שלאחר שיצאו לדרך הנהג תקע להם סכום גבוה ואיים להוריד בדרך אם לא ישלמו.
אם הנהג מסרב להפעיל מונה פשוט לעבור למונית אחרת
-
לקחו ממני 400 באט כשבהתחלה ביקשו 500.. אגב כמה אמורה לעלות נסיעה מאמארי לאסיה טיק וצ'יינה טאון? בטוק טוק / מונית
-
לא, זה מס נמל. בכל שדה בעולם כמעט יש את זה. -
לא לשכוח שלפעמים מחייבים יותר אם נוסעים דרך כביש אגרה
-
תמיד, לא רק לפעמים.
אגרת הכביש היא תמיד על הנוסע.
האופציה השניה היא לבחור לא לנסוע בכביש אגרה, בשעות היום זה לא מעשה חכם במיוחד ובספק אם יחסוך כסף בגלל הארכת הדרך והזמן בפקקים, בשעות בלילה המאוחרות זה אפשרי.
עשיתי את זה 3-4 פעמים אבל זה לא מהלך שאני ממליץ עליו. מקסימום יצא חיסכון של 50-60 באט.
-
שלמה מה העלו את כבישי האגרה ?
לפי המסלול אני יודע שיצטרך לשלם 25 באט. ו 50 באט בשני מעברים
סהכ 75 באט
העלו ל 120 ?
-
כמה זה לשדה אני לא זוכר למרות שנסעתי לשם בפעם האחרונה לפני 4 חודשים, אבל נסעתי לאימיגריישן בשבוע שעבר וזה היה בוודאות 120, זה אותו כביש כמו לדון מואנג כפי שאתה יודע.