טיול של 7 חודשים במזרח (שאלות לגבי ויזות)
-
שלום לכולם,
ב12.10.17 אני עולה על טיסה לדלהי, נימצא בהודו תקופה של כ 21 ימים, מהודו ניכנס לנפאל לתקופה של עד 21 ימים ומשם יוצא חזרה להודו לעוד תקופה של עוד 21 ימים.
לאחר כעד חודשיים בהודו ונפאל אני לוקח טיסה לסרי לנקה, בה אני נימצא לתקופה של 14 ימים ומשם לוקח טיסה לתאילנד לתקופה של עד חודש (לפי מה שהבנתי איני צריך ויזה לתקופה של עד חודש בתאילנד).
מתאילנד ממשיך לקמבודיה דרך מעבר יבשתי, לתקופה של שבועיים, מקמבודיה עובר במעבר יבשתי ללאוס לתקופה בת שבועיים.
מלאוס עובר במעבר יבשתי לוויהטנאם לתקופה בת 21 ימים, לאחר הטיול בוויהטנאם אני עובר גם כן לסין במעבר גבול יבשתי לתקופה של כחודש ושם מסיים את הטיול וחוזר בטיסה לישראל מבייג’ין.
דיברתי עם מספר חברות שמתעסקות בהוצאת ויזות למדינות המזרח, לכל חברה כמובן אינטרס כלכלי משלה, כך שכל אחת אומרת לי משהו אחר ועשו לי בלאגן גדול בראש.
אני מאוד אשמח אם מישהו יסביר לי בדיוק איזה ויזה אני צריך לכל מדינה, מה העלות של כל ויזה והאם כדאי בכלל להוציא אותן מראש (בישראל) או להוציא ויזות תוך כדי הטיול.
תודה מראש
-
אתה צריך ויזות להודו, נפאל, ויטנאם וסין. לגבי סרי לנקה אין לי נסיון. לכל היתר אתה מקבל ויזה בכניסה.
להודו תבקש ויזה מרובת כניסות. תקבל לשנה. לנפאל מתחילה ב 15 יום. לסין יש ויזה לחודש ויש ליותר. הפרשי מחיר. ויזה בכניסה אוירית לתאילנד - חודש. ויזות לויטנאם לקמבודיה וללאוס בכניסה יבשתית - חודש.
ויזות להודו ונפאל - ש.מ. אשרות.
ויטנאם וסין בקונסוליות שלהן.
מחיר להודו - 423₪. נפאל - 250₪. סין (2016) - 200₪. קמבודיה, לאוס ותאילנד - אם לא השתנה מ 2012 - 30$ כ'א.
ואם טעיתי בפרט זה או אחר יתקנו אותי. חוצמזה חפש לבד בגוגל. הכל יש שם. ממש לא תאמין.
-
עכשיו ראיתי - תראה שרשור סמוך לגבי ויזה לסין. תאי מאיר עיניים.
-
סרי לנקה – ויזה באינטרנט 30 $ , בשדה התעופה 35 $
-
visa too NEPAL is cheaper and easier too get it in the border or at the airport 30 days visa cost $40 .
visa too INDIA it might be esier and better for you too get e-visa that vaild new too up too 60 days and 2 antreance (but you need too chace this information). and if you going too stay in india avantaly longer time like 2 or 3 mounts so the normal visa is better.
i besscaly think that the 1 year visa is better option for you
the visa too VIATANAM it be cheaper and easier too get it in cambodia or in laos. and any case if you do it in isreal . the visa might be EXPARIED . the visa is good too a certan piraiot of time. it is reatan on the visa from a sartan day too asrtan day.
and about THAILAND oficaly if you entar too thailand without a visa . you need too show a flight ticket from thailand too some ather country in less then 30 days. the ussaly do not ask for it . but the airline might ask for it. you can ask a travel agaent too arange you a fack ticket. or make it your self from web site in the internt like onerdflight.net.