ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קרנבל - לוותר או לא לפספס?

פורום דרום אמריקה
    3
    4
    2240
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אהוד4
      אהוד4 נערך לאחרונה על ידי

היי, אני יוצא לטיול הגדול אחרי הצבא ומתלבט אם להגיע לברזיל בקרנבל או אחריו. הבנתי שזה ממש יקר ביחס לתקופה שלא בקרנבל וגם יותר מסוכן כמובן, מישהו היה ויכול לייעץ? גם אחרי הקרנבל אני משער שלא קשה למצוא מסיבות ואלכוהול, לא? למה אומרים שזה כזה מיוחד? (בגדול אני מתכנן לשלב בטיול בעיקר טרקים, נופים ולהכיר אנשים וגם קצת חופים וחיי לילה)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

אחרי הקרנבל זה 'מחוץ לעונה' לטוב ולרע

המחירים אכן צונחים, אבל גם החופשה של הברזילים נגמרת. זה אומר שהרבה יותר קל למצוא מקומות לינה, אבל אזורי נופש ובילויים יהיו הרבה פחות תוססים. אני הגעתי לעיירת החוף והמסיבות ארייאל ד’אז’ודה כמה ימים לאחר תום הקרנבל ומצאתי כמעט כפר רפאים – חופים שוממים, בתי הארחה ריקים, ובלי שום חיי לילה. בשבילי השקט הזה היה נחמד, אבל לחיות מסיבות לא היה מה לחפש שם. יש מקומות כמו ריו דה ז’ניירו, סאו פאולו וסלבדור דה באהיה, שבהם אפשר לחגוג כל השנה, אבל גם שם תתקשה למצוא מסיבות מטורפות שלא בסופי שבוע.

בקשר לקרנבל עצמו – עניין של טעם. בשבילי זה היה נחמד אבל יותר מדי צפוף, רועש והמוני.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ניתאי א
          ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

לא כתבת אם בתכנון שלך רק ברזיל או גם מדינות אחרות או מאיפה אתה מתחיל.

אבל אם אתה מגיע מארגנטינה לברזיל, תוכל לפני הכניסה לברזיל לבקר בקרנבל בארגטינה בעיר Gualeguaychú כמה שעות צפונה מבואנוס איירס. הקרנבל מתחיל בערך בזמן שמתחיל הקרנבל בברזיל. אך נערך במשך כחודש כל סופש, צריך לקנות כרטיסים מראש, יש סוכנויות בבואנוס שמוכרות כרטיסים לזה, תברר על זה בגוגל בדיוק איפה.

גם פה יש תהלוכה אדירה שנמשכת לילה שלם, המון צבעוניות כמו בברזיל, במות ענקיות, מוזיקה, סמבה ובעיקר הרבה יותר בטוח.

אנחנו שכרנו בבואנוס רכב לסופש ונהגנו לעיר הזאת, ניווט פשוט ביותר. ניתן גם להגיע בתחבורה ציבורית וללון בעיר אבל מאמין שיהיה קשה למצוא מקום ללון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • אהוד4
            אהוד4 נערך לאחרונה על ידי

אבל מה עם הקרנבל עצמו בברזיל?

וחשבתי לעשות ארגנטינה-צ’ילה מאמצע-סוף דצמבר, ואז לטוס לברזיל הלוך-חזור מבוליביה, אבל אולי באמת נסיעה מארגנטינה תהיה עדיפה.

ההתלבטות היא אם לנסוע אחרי חודש וחצי או להמשיך בארגנטינה-צ’ילה לחודשיים, או בכלל להיות במדבר סלאר בבוליביה ובאזור ולהגיע לברזיל לקראת סוף החודש.

עדיף להגיע לסלאר יותר מאוחר? ראיתי שדווקא בתקופה של פברואר יש תופעות מיוחדות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון