שאלה על שעת החזרת רכב
-
הזמנתי רכב דרך RENTALCARS.COM – שעת ההחזרה באותו יום יכולה להשתנות כיוון שאנחנו לא בטוחים מה נעשה באותו יום…
אני מודעת לכך שאי אפשר לאחר אך האם יש בעיה אם החזרה מוקדמת יותר? נגיד שעתיים- שלוש לפני?
-
אין בעיה
-
כמו שכתבו מעלי. כל עוד את לא מאחרת מיום ושעת סיום השכירות, תחזירי מתי שאת רוצה. בדיוק כמו שתעזבי את המלון ב8:00 בבוקר למרות שהחדר לרשותך עד 12:00.
-
לא מדוייק
יש לחברות שני שיקולים לא לאפשר החזרה מוקדמת (או לגבות קנס):
- בעיר ובמסניפים קטנים יתכן שפשוט אין מקום בחניון שלהם לעוד מכונית. הם ערוכים לקבל את האוטו שלכם ב-5 אחר הצהריים. אבל לא ב-2
- החזרה מוקדמת (ברמה שמשנה את כמות הימים) עשויה לשנות תעריף. כלומר יתכן למשל ששכירות ל-6 ימים תהיה יותר זולה (בסך הכל, לא ליום) מ-5 ימים, ולכן החזרה מוקדמת תחליף את התעריף, ולכן חברת ההשכרה תגבה ,קנס”
היו בפורום צפון אמריקה כמה שרשורים בנושא
-
הכי נכון לשאול את חברת ההשכרה את המדיניות שלהם לגבי החזרה מוקדמת בעיר והיעד בו אתם שוהים.
-
בכל ההשכרות שלי עד עכשו (עשרות במשך השנים האחרונות, ובדקתי עכשו אחורה כמה שנים) תמיד ההחזרה בוואצ’ר רשומה בימים מלאים. כלומר תמיד שעת ההחזרה זהה לשעת הלקיחה, למרות שאני מציינת תמיד בפני הנציג שאני אחזיר בשעה מוקדמת יותר. אף פעם לא היתה עם זה בעיה, בין בתחנות גדולות בשדות התעופה ובין בתחנות קטנות בתוך העיר.
-
מסכימה עם ריקי… גם אצלי כך
-
מעולם לא שילמתי “דמי החזרה מוקדמת” כאלה או אחרים. וגם לא שמעתי על זה ממקור ראשון, אלא תמיד מ”חבר של חבר”. אבל כן נתקלתי בסיפורים כאלה. חפשו באינטרנט
בלי קשר – לא מזמן כתב עמיחי בפורום צפון אמריקה לגבי החזרה במנהטן
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-4415131/#msg_441 5131
אני לא שילמתי שום קנס על החזרה מוקדמת. פשוט דיברתי איתם בטלפון לגבי אפשרות להחזרה מוקדמת כדי להיות גמיש והם אמרו לי שאני צריך להחזיר את הרכב בשעה שכתובה בהזמנה כי אחרת יכול להיות שלא יהיה לו מקום והם לא יוכלו לקבל אותו. לכן מראש בהזמנת הרכב דאגתי ששעת ההחזרה תהיה השעה שבה תיכננתי להחזיר. כך עשיתי גם בפעמים הבאות.
-
אכן, כמו שכתבתי – במנהטן יש מספר סניפים קטנים של חברות ההשכרה, שבהם ממש אין מקום לזוז. יצא לי המון פעמים לעבור ליד הסניפים האלה, במיוחד במידטאון _אוויס והרץ), והרבה פעמים ראיתי שהתחנה מלאה עד אפס מקום. ליטרלי אפס מקום. הם יודעים שרכב X צריך להתפנות כי רכב Y צפוי להיות מוחזר מאוחר יותר וצריך לפנות לו מקום.
אני לא שילמתי קנס על החזרה מוקדמת כי כמו שכתבתי, דאגתי מראש ששעת ההחזרה הנכונה תהיה כתובה. אבל בהחלט רואה מצב שמישהו מגיע לסניף במנהטן להחזיר רכב כמה שעות לפני המועד ואומרים לו שאין אפשרות להחזיר כי אין שם מקום באותו הרגע.
מצד שני קשה לי לראות בעיה כזו בסניפים גדולים כמו בניו ארק או ב JFK. לכן השאלה של יונית במקומה – צריך קודם לדעת מיהו הסניף המסויים שלשם רוצים להחזיר את הרכב – סניף קטן במרכז עיר או סניף גדול בשדה תעופה?
-
אנחנו מחזירים את הרכב בג’נבה (בצד הצרפתי) ונראה לי שזה סניף גדול...בכל מקרה כשניקח את הרכב נברר את זה. תודה!
-
בשדה התעופה?
אין בעיה כלל!
לא מזכים אתכם בעבור הפרש העלות של ההשכרה, אבל תחזירו כשבא לכם.